Μια παρέα, μια μπύρα

Μια παρέα, μια μπύρα Facebook Twitter
0

H FIX Hellas κυκλοφόρησε τη νέα τηλεοπτική της καμπάνια εστιάζοντας φέτος στη φιλία, μια από τις αυθεντικότερες, και πιο διαχρονικές αξίες στη ζωή όλων των Ελλήνων κάνοντας μας να ξαναθυμηθούμε τις δικές μας στιγμές με την παρέα μας.

Πολλά έχουν γραφτεί για την ελληνική παρέα. Για τη δυναμική ανθρώπων που ένωσαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σε κάποια φάση της ζωής τους, δημιουργώντας κάτι μεγαλύτερο, κάτι ανθεκτικό στον χρόνο και στον χώρο, έτσι ώστε ούτε τα χρόνια ούτε οι αποστάσεις να μπορούν να το σβήσουν.


Είναι μια ένωση φίλων που κυριαρχεί σε αυτή την διαφήμιση, και που με αφορμή την ίδια τη FIX και την ευρηματικότητα που τους χαρακτηρίζει, γράφει ακόμα μια ιστορία, από αυτές που μόνο οι παρέες ξέρουν να γράφουν.

 


Η παρέα του διαφημιστικού ξεκινά το ταξίδι της από διαφορετικά σημεία της χώρας και όταν τελικά σμίγει ξανά, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, αντικρίζει ο ένας τον άλλο και συνειδητοποιεί με μιας πως τίποτα δεν έχει αλλάξει, παρά τις ρυτίδες στα πρόσωπα και κάποιες άσπρες τρίχες στα μαλλιά.

Ό,τι και να έγινε μέσα σε αυτά τα χρόνια, η δύναμη της επανασύνδεσης αυθεντικών φίλων, που έχουν μοιραστεί και ζήσει αληθινές στιγμές, υπερνικά τα πάντα, πάντοτε.

Οι παλιοί φίλοι είναι τώρα έτοιμοι να γράψουν ένα ακόμα κεφάλαιο στην ξεχωριστή τους σχέση, να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες και παράλληλα να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους στην παρέα νεαρών που κάθονται στο διπλανό τραπέζι και μοιάζουν τόσο μαζί τους όταν ήταν νέοι: μια παρέα, μια ζωή!

Μια παρέα, μια μπύρα Facebook Twitter


Την ιστορία συνοδεύει ιδανικά το αριστούργημα του Βασίλη Τσιτσάνη «Μην μου ξαναφύγεις πια», με την αξεπέραστη ερμηνεία της μεγάλης Σωτηρίας Μπέλλου, ένα τραγούδι που 67 χρόνια μετά την ηχογράφηση του εξακολουθεί να προκαλεί τόσο έντονα συναισθήματα σε όσους το ακούν είτε για πρώτη, είτε για χιλιοστή φορά.


Συνδετικός κρίκος όλων των γενεών που βλέπουμε -και ακούμε- είναι φυσικά η παρουσία της FIX Hellas στο τραπέζι, της ιστορικότερης μπύρας στην Ελλάδα, που μας ενώνει και μας συντροφεύει σε όλες μας τις στιγμές από το 1864.

Από χέρι σε χέρι, από γενιά σε γενιά...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM