Απεργία την Πρωτομαγιά

24 Νοεμβρίου: Black Friday

24 Νοεμβρίου: Black Friday Facebook Twitter
0

Ο απόλυτος θεσμός shopping που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφειστο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Για μία ημέρα μόνο, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlenανοίγει τις πόρτες του από τις 8 το πρωί και υποδέχεται τις χαμηλότερες τιμές όλου του χρόνου!

Ελάτε ν’ ανακαλύψετε απίστευτες προσφορές και μοναδικές τιμές σε συνεργαζόμενα fashion designer brands στον απόλυτο προορισμό shopping, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλλειμα από τις αγορές τους στα εστιατόρια και καφέ του εκπτωτικού χωριού!

 

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM