"ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΗΠΟΣ"

"ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΗΠΟΣ" Facebook Twitter
0

Με τα χαρούμενα χρώματα και την art handmade διακόσμηση μοιάζει με καλού γούστου παιδότοπο αλλά είναι μαγαζί με τρόφιμα. Ενα μοντέρνο μπακάλικο που λειτουργεί με διαδικτυακή φιλοσοφία: ο πελάτης διαμορφώνει  το περιεχόμενο! Περιηγείστε και αν δε βρείτε αυτό που θέλετε σε μιά ομολογουμένως μεγάλη γκάμα βιολογικών, παραδοσιακών, τοπικών προιόντων, απλώς παραγγέλνετε αυτό που θέλετε και έρχεται στο μαγαζί ή στο σπίτι σας. Δεν ξέρετε τη φίρμα ή τον παραγωγό του προιόντος που ψάχνετε? Τα παιδιά "στο βάθος κήπος" θα σας βοηθήσουν να το βρείτε σε έναν από τους καταλόγους τους. Στα προσόντα του καταστήματος περιλαμβάνονται οι ανταγωνιστικές τιμές (μέρες που ζούμε), το ευέλικτο ωράριο λειτουργίας (από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και το Σάββατο μέχρι τις 7) και φυσικά η διανομή στο σπίτι.

Προιόντα της φάρμας Αντωνόπουλου, μανιτάρια και μανιταροπροιόντα από τα Γρεβενά, ζυμαρικά και μεζέδες από τη Μυτιλήνη, λιχουδιές από το χιώτικο κελάρι, γάλα και γιαούρτι, τυριά και νόστιμα μικρά τυράκια από τη φάρμα Κουκάκη και το συνεταιρισμό του Βόλου (ΕΒΟΛ), κρητικά προιόντα αλλά και φυτικά καλλυντικά (θα βρείτε και Himalaya), αιθέρια έλαια και πλήρεις παιδικές σειρές. Κι από εισαγόμενα όμως, πάμε καλά αφού εδώ θα βρείτε τα Andescher, Provamel, Probios, Rapunzel και άλλα ενδιαφέροντα. Α! ρίξτε μιά ματιά και στον ανθισμένο κήπο στο βάθος του μαγαζιού: αν σας αρέσει κάτι, τα παιδιά θα σας δώσουν ένα ποτηράκι με το φυτεμένο σπόρο γιά να το μεταφυτεύσετε στις γλάστρες σας!

 

Like us on Facebook: www.facebook.com/pages/Sto-Vathos-Kipos/463823283628141?ref=ts

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM