Απεργία την Πρωτομαγιά

Η ΑΒ της προσφοράς!

Η ΑΒ της προσφοράς! Facebook Twitter
0

Μόνο το 2016, προσφέρθηκαν από την ΑΒ Βασιλόπουλος 905.299 γεύματα αξίας €2.426.738 σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη σε όλη τη χώρα! Ενώ, ειδικά στα παιδία η εταιρεία προσέφερε 186.721 σχολικά γεύματα αξίας €271.000!


Το «καλό» και η διάθεση προσφοράς βρίσκεται μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Η δύσκολη οικονομικά περίοδος που περνάει η χώρα, έχει γεμίσει την καθημερινότητα όλων μας με ελλείψεις. Μικρότερες και μεγαλύτερες πράξεις συνεισφοράς, λοιπόν, προς συνανθρώπους μας σε ανάγκη, προσπάθειες για να παραμείνει ζωντανός ο πλανήτης μας, είναι πιο απαραίτητες από ποτέ για να γίνουν τα πράγματα λίγο καλύτερα.

Η ΑΒ της προσφοράς! Facebook Twitter


Τέτοιες πράξεις αγάπης κάνει και η ΑΒ Βασιλόπουλος εδώ και πολλά χρόνια. Με το «ΑΒηταρι της αγάπης», η εταιρεία ενοποιεί το σύνολο των δράσεων που υλοποιεί για να ανακουφίσει πολίτες σε όλη τη χώρα που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξασφάλισης του καθημερινού τους φαγητού και για να συμβάλλει στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Στο «ΑΒηταρι της αγάπης», αποτυπώνεται όλη η φιλοσοφία και οι αξίες της εταιρίας που πηγάζουν από τις αρχές και το όραμά της για μια κοινωνία προσφοράς και για ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας.


Η ΑΒ Βασιλόπουλος, σε όλες αυτές τις προσπάθειες, έχει στο πλάι της τους διαχρονικούς της συμμάχους: την «Τράπεζα Τροφίμων», το «Μπορούμε», το Ινστιτούτο Prolepsis και πολλούς τοπικούς φορείς. Έτσι το καλό μεγαλώνει και η αγάπη φτάνει σε κάθε γωνιά της χώρας.

Η ΑΒ της προσφοράς! Facebook Twitter


Πιο συγκεκριμένα, με το «ΑΒηταρι της αγάπης» οι ΑΒ Βασιλόπουλος, υλοποιεί ενέργειες όπως:


• Σίτιση: Προσφορά τροφίμων, ημερησίως, από τα καταστήματα και τις αποθήκες της ΑΒ Βασιλόπουλος σε τοπικούς φορείς σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων». Μόνο το 2016, δόθηκαν 593.476 γεύματα αξίας €1.780.429.
• Σχολικά γεύματα: Για τη φροντίδα των παιδιών, η ΑΒ Βασιλόπουλος ενώνει τις δυνάμεις της με το Ινστιτούτο Prolepsis για να προσφέρει κάθε μέρα ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα σε χιλιάδες μαθητές 52 σχολείων και νηπιαγωγείων σε όλη τη χώρα. Το 2016 η εταιρεία προσέφερε 186.721 σχολικά γεύματα αξίας €271.000. Μόνο το 2016, συνολικά μέσω των παραπάνω βασικών προγραμμάτων, αλλά και όσων επιμέρους υλοποιεί η ΑΒ προσφέρθηκαν 905.299 γεύματα αξίας €2.426.738 σε συνανθρώπους που το είχαν ανάγκη σε όλη τη χώρα.
• Ανακύκλωση: Με σεβασμό προς το περιβάλλον, η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στην ανακύκλωση. Μέσα στο 2016 ανακύκλωσε 2,7 εκ. συσκευασίες στα σύγχρονα κέντρα διαχείρισης και ανακύκλωσης συσκευασιών σε 70 καταστήματα του δικτύου της.

Συνεισφορά σημαίνει αγάπη! Αγάπη που δεν περιορίζεται και αγγίζει όλα τα επίπεδα της ζωής.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM