ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γλυκά «σ’ αγαπώ!» από το Make my Cake

Γλυκά «σ’ αγαπώ!» από το Make my Cake Facebook Twitter
0

Πολλές διαφορετικές προτάσεις για να λέτε γλυκά «σ' αγαπώ!» κάθε μέρα πριν και μετά του Αγίου Βαλεντίνου, προτείνει τοMake my Cake.

Επιλέξτε το μπισκότο καρδιά-μαυροπίνακας και γράψτε το δικό σας μήνυμα προς το αγαπημένο σας πρόσωπο. Για μεγαλύτερη ποικιλία, επιλέξτε το διάφανο κουτί με τα τέσσερα μπισκότα, τα κόκκινα cakepops, ή το ξύλινο κουτί με ταμπισκοτένια γράμματα "L.O.V.E.".

Γλυκά «σ’ αγαπώ!» από το Make my Cake Facebook Twitter

Εάν αγαπάτε τις εκπλήξεις, μπορείτε να παραγγείλετε το red velvet cake που όταν το κόψεις αποκαλύπτεται μια λευκή καρδιά. Όσο για τις τούρτες, ό,τι και αν σκεφθείτε, από ένα μίνι τριώροφο σοκολατένιο τουρτάκι ή μίαπερίτεχνα στολισμένη καρδιά, μέχρι εσάς και το ταίρι σας αγκαλιά στον αγαπημένο σας καναπέ, μπορείτε να το δείτε να γίνεται πραγματικότητα σε μία τούρτα με ζαχαρόπαστα.

Το εργαστήριο του Make my Cake ετοιμάζει με πολλή αγάπη και δημιουργικότητα πολλές γλυκές ευκαιρίες να πείτε «σ' αγαπώ!».

Γλυκά «σ’ αγαπώ!» από το Make my Cake Facebook Twitter

 

Μπορείτε να πάρετε ιδέες για cupcakes,cake pops, μπισκότα και πρωτότυπες τούρτες και τουρτάκια σε κάθε μέγεθος στο www.makemycake.gr

Make my Cake: Ένα δημιουργικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιεί τα αγνότερα υλικά και μετατρέπει κάθε ιδέα, όνειρο, επιθυμία παιδιών ή γονέων, συνεργατών και φίλων, αγαπημένων ζευγαριών, ακόμη και εταιρειών σε τρισδιάστατη, πολύχρωμη πραγματικότητα. Πέρα από τις τούρτες κατά παραγγελία και όλα τα γλυκά που μπορούν να συνθέτουν ένα μοναδικόcandy bar, καθημερινά στο εργαστήρι τουMake my Cake διατίθενται σε μικρές ποσότητες, φρέσκα και πεντανόστιμα cakes, cupcakes, μπισκότα, cookies, μπάρες, χειροποίητα σοκολατάκια καιcakepops. Αυθεντική σοκολάτα, βούτυρο αγελάδας, φρέσκα αυγά, φρέσκα φρούτα, γάλα, ξηροί καρποί, κακάο κλπ είναι τα υλικά που δίνουν ποιότητα και σπιτική γεύση σε όλα τα γλυκά του Make my Cake, σαν να φτιάχτηκαν στην κουζίνα του σπιτιού μας.

Γλυκά «σ’ αγαπώ!» από το Make my Cake Facebook Twitter

Διεύθυνση: Ηρακλείτου 114, Πάτημα Χαλανδρίου, Τηλ.:210-8035863, [email protected]

Επικοινωνία για τα media: [email protected], 6942-554459

Facebook:https://www.facebook.com/Makemycakesweets/?fref=ts

Instagram:https://www.instagram.com/makemycakeathens/

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM