ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O Ολυμπιακός στο Κατάστημα Replay Golden Hall

0

Η REPLAY, «Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικού Ιματισμού» της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, υποδέχθηκε στο κατάστημά της στο GOLDEN HALL τους ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην παρουσίαση της Νέας Χειμερινής Collection REPLAY.

Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καινούργια συνεργασία που ξεκίνησε άψογα, ενώ δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για τη νέα εμφάνιση των παικτών της ομάδας. «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που οι παίκτες, το προπονητικό team αλλά και όλο το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, στις επίσημες εμφανίσεις τους φέρουν έναν αέρα ανανέωσης που υπογράφει η REPLAY. Είναι μια φρέσκια εμφάνιση, που ταιριάζει στο πνεύμα, τον δυναμισμό και την ενέργεια της ομάδας».

Η REPLAY όπως και η κορυφαία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα έχουν πιστούς και αφοσιωμένους οπαδούς. Ακόμα, μοιράζονται το ίδιο όραμα για αυθεντικότητα και πρωτοπορία, και χαρακτηρίζονται από πάθος και ένταση, που τους κατατάσσει κάθε φορά ανάμεσα στους πρώτους.

Ο κ. Δημήτρης Τσουβελεκάκης, Εμπορικός Διευθυντής της REPLAY, συνεχάρη την ομάδα για την φετινή της πορεία στο Ελληνικό Πρωτάθλημα για την πρόκρισή της στους 32 του Europa League, και ευχήθηκε τη συνέχιση της επιτυχημένης της πορείας. Τόνισε, επίσης, ότι η REPLAY είναι υπερήφανη για την φετινή συνεργασία της με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, καθώς REPLAY και Ολυμπιακός μοιράζονται κοινά στοιχεία: «Η REPLAY όπως και η κορυφαία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα έχουν πιστούς και αφοσιωμένους οπαδούς. Ακόμα, μοιράζονται το ίδιο όραμα για αυθεντικότητα και πρωτοπορία, και χαρακτηρίζονται από πάθος και ένταση, που τους κατατάσσει κάθε φορά ανάμεσα στους πρώτους».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές (De lla Bella, Ρέτσος, Leali, Figueiras, Martins, Milivojevic, Elyonoussi, Elabdelaoui) και τα στελέχη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη  Νέα Συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016/2017 της REPLAY  και να κάνουν τις αγορές τους!

 

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM