Απεργία την Πρωτομαγιά

Χιλιάδες δώρα επικοινωνίας από την Coca-Cola και το What’s Up!

Χιλιάδες δώρα επικοινωνίας από την Coca-Cola και το What’s Up! Facebook Twitter
0
Χιλιάδες δώρα επικοινωνίας από την Coca-Cola και το What’s Up! Facebook Twitter

Η Coca-Cola, παρέα με το What’s Up της COSMOTE, απογειώνει κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού, μέσα από την πιο δυνατή προωθητική ενέργεια που έγινε ποτέ!Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα, όλοι όσοι θα απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους αναψυκτικά, ταυτόχρονα θα διεκδικούν πλούσια What’s Up δώρα, μέσα από το summer.coca-cola.gr. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι οι στιγμές δροσιάς θα είναι αμέτρητες, όσα και τα δώρα επικοινωνίας για όλους τους νέους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Πληκτρολογείστε τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται κάτω από το καπάκι των προϊόντων Coca-Cola ή ανεβάστε μία καλοκαιρινή φωτογραφία με ένα Coca-Cola κουτάκι, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού summer.coca-cola.gr και κερδίστε μοναδικά What's Up δώρα!

Συγκεκριμένα, από τις 11 Ιουλίου και για τρεις μήνες, όλοι όσοι θα απολαμβάνουν Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Fanta και Sprite, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα συναρπαστικό διαγωνισμό, προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν χρόνο ομιλίας, δωρεάν ΜΒ και συσκευές κινητών τηλεφώνων από το What’s Up, για να μένουν πάντα συνδεδεμένοι με την παρέα τους, όπου και αν βρίσκονται. Πώς; Πληκτρολογώντας τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται κάτω από το καπάκι των προϊόντων, ή ανεβάζοντας μία καλοκαιρινή φωτογραφία με ένα Coca-Cola κουτάκι, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού summer.coca-cola.gr.

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ της Coca-Cola για το διαγωνισμό εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=poe8LdcWMO4

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM