Αγαπητοί σεξουαλικά άστεγοι

Αγαπητοί σεξουαλικά άστεγοι Facebook Twitter
0

Αγαπητοί σεξουαλικά άστεγοι,

Σημείο των καιρών της διεθνοποίησης και των βέλτιστων πρακτικών άμεσης εξοικείωσης με τον περιβάλλοντα χώρο είναι η ομοιόμορφη χρήση μετρικών,  ή λιγότερο βερμπαλιστικά:  

Πινακίδες, κουκλίτσα μου,  που αναγράφουν  το μέγιστο όριο ταχύτητας ή την απόσταση μέχρι τον επόμενο leather βενζινοπώλη, υποχρεωτικές πορείες, ηλεκτρονικές επιγραφές που  αναβοσβήνουν, «ΠΟΣΗ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ;» αλλά και το google-earth που μας παροτρύνει με φωνή  Ζωής Κωνσταντοπούλου: «στην επόμενη στροφή, στρίψτε αριστερά… στρίψτε αριστερά… Εεετσιιιι!».

Και όμως, σε όλο αυτό το νέφος πληροφορίας, λείπει το πιο σημαντικό.

Μία εφαρμογή για smart-phone, τουριστικό φυλλάδιο ή έστω ένα μαθηματικό πρόβλημα στο οποίο κάθε φοιτήτρια νομικής απαντά άριστα:

Αγαπητοί σεξουαλικά άστεγοι Facebook Twitter

Έστω ένα ζευγάρι που βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος αποφασίζει να επιδοθεί σε Ερωτικές Περιπτύξεις και αναζητεί την συντομότερη νόμιμη οδό προς τη Βασιλεία των Ουρανών. Ποιά είναι η βέλτιστη διαδρομή, εάν η βελτιστοποίηση γίνεται με βάση:

 

          I.            τον χρόνο («Μήτσουμ, πάμι δεν προλαβαίνμι»).

        II.            το κόστος («Αγάπη μου, πρέπει να ξέχασα το πορτοφόλι μου στο σπίτι της κολλητής σου»).

      III.            την ευχαρίστηση («Όσο και να φωνάζεις δεν σε ακούνε, Πάτερ»).

 

Με άλλα λόγια, σε σχέση με την πλατεία Συντάγματος,

where is the First Fuck Destination (FFD)?

 

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας για να  καταλάβει ότι για κάθε σημείο του πλανήτη, (Α), ορίζεται μονοσήμαντα ένα άλλο σημείο του πλανήτη,(Α1), το οποίο αποτελεί FFD του αρχικού, δεδομένου του εκάστοτε άξονα βελτιστοποίησης. Το (Α1) ακολουθείται από μια ντουζίνα άλλων FFDs σε φθίνουσα ταξινόμηση(Α2, Α3, Α4…) με βάση τις παροχές απόλαυσης που εγγυάται,  εν τη ρύμη της πεολειχίας.  Βέβαια, τα καλά τα FFDs θα γίνουν ανάρπαστα με κίνδυνο να τα βρίσκετε πάντα μποτιλιαρισμένα και γεμάτα ματάκηδες και πλανόδιους πωλητές προφυλακτικών και  κομπολογιών (για όσους είναι στην αναμονή) αλλά αυτό δεν είναι όσο κακό ακούγεται.

  Με άλλα λόγια, δευτερόλεπτα μένουν μέχρι την αποδοχή του FFD ως διεθνή όρου και η αποτύπωσή όλων των FFDs σε έναν νέο παγκόσμιο άτλαντα FFDs με μητρόπολη την πλατεία Συντάγματος που θα μετονομαστεί σε πλατεία Τρα ντά γμα τος. Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε.  

Φαντάζομαι η σοφία των αναγνωστών θα αναλάβει τον θεσμικό ρόλο να παρέχει μια πρώτη χαρτογράφηση  του ιστορικού κέντρου.   Η Ρεματιά Χαλανδρίου  είναι μακριά και στη Συγγρού μας προλάβαν άλλες, μικρές και μεγάλες.

Με τιμή,

4D4M

[*] Ένα ευχαριστώ στον Zoetic Instict για την εφαπτόμενη επαφή του με την πραγματικότητα του παρόντος πονήματος. 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ