Σοκ και δέος το βρέφος

Σοκ και δέος το βρέφος Facebook Twitter
0

Σοκ και δέος το βρέφος Facebook Twitter

 

Πασαλείφτηκα με τη μια πράσινη κρέμα - αυτή που είναι σαν πηλός. Μετά με την άλλη πράσινη κρέμα - αυτή που είναι σαν φρουτόκρεμα αγγούρι. Πάλι ίδια είναι η μούρη μου. 31 χρονών μαλάκω καπνίστρια, χλωμή με μαύρους κύκλους.

Μα μόλις τελείωσα το λύκειο, το πανεπιστήμιο, το μεταπτυχιακό και την πρώτη πενταετία στο σίτυ. Μικρή είμαι ακόμα. Έχω σκουλαρίκια, τατουάζ, σκισμένα τζιν, μεθάω και παίρνω και ναρκωτικά. Δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω και παιδιά. Άρα μικρή είμαι ακόμα.

Εντάξει τώρα έχω λεφτά. Εντάξει τώρα που έχω λεφτά έχω και τι να τα κάνω (παλιά δεν είχα ούτε λεφτά ούτε κυτταρίτιδα και το πόδι της χήνας). Αλλά μπερδεύομαι γιατί όλες οι κρέμες λένε ότι κάνουν θαύματα και εγώ δεν ξέρω ποιο θαύμα να διαλέξω.

Αλλά τότε, παλιά, φόραγα γόβες ψηλές και κόκκινο κραγιόν. Τώρα άμα τα βάλω αυτά είμαι σαν τραβεστί. Φοράω κουστούμι και πουκάμισο και τα κουμπάκια όλα κουμπωμένα μέχρι πάνω. Και μιλάω αυστηρά. Και μακάρι να είχα και κανά μούσι να το 'ξυνα στα μίτινγκς να ήμουνα ακόμα πιο αυστηρή. Να δεις θα βγάλω. Και μούσι θα βγάλω και παπάρι θα βγάλω. Πάλι καλά τελικά που δεν έχω παιδί, ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, μούσι και παπάρι σοκ και δέος το βρέφος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ