Ευτυχία είναι...

Ευτυχία είναι... Facebook Twitter
0

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει..η κρίση; Ο κόσμος που αλλάζει; Αλλά έχω την εντύπωση ότι όλοι έχουμε εγκλωβιστεί στις δικές μας ανάγκες , τα δικά μας προβλήματα , τα δικά μας θέλω.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσα πράγματα μπορείς να προσφέρεις στους γύρω σου? Είχα διαβάσει κάπου ότι «Ευτυχία είναι το μονό που μπορείς να δώσεις χωρίς να το έχεις», και αν το σκεφτείς είναι τόσο μα τόσο αληθινό και σωστό. Το να δώσεις αγάπη απλόχερα σε όσους είναι δίπλα σου, στους δικούς σου ανθρώπους αλλά και σε όσους έχουν ανάγκη δεν θα σου κοστίσει ούτε ένα ευρώ από το πορτοφόλι σου. Όμως η ηθική ικανοποίηση που θα πάρεις βλέποντας το χαμόγελο, στα πρόσωπα έχει αξία ανεκτίμητη.

Βοήθησε την υπερήλικη κύρια στο δρόμο, γίνε εθελοντής σε οργάνωση με παιδιά με ειδικές ανάγκες, μοίρασε φαγητό σε κάποιον που έχει ανάγκη δίπλα σου, υιοθέτησε ένα αδέσποτο, προστάτεψε το περιβάλλον. Μάθε να δίνεις και μην περιμένεις τίποτα ως ανταπόκριση παρά μόνο ηθική ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας ! Η συνεισφορά είναι πολύ σημαντική αξία και ειδικά στις μέρες μας που όλο και περισσότεροι χρειάζονται μια συναισθηματική η υλική βοήθεια από τον διπλανό τους...ας μην αποξενωνόμαστε... σε έναν απολογισμό αργότερα σίγουρα θα θυμόμαστε όλες εκείνες τις γεμάτες συναίσθημα στιγμές που μοιραστήκαμε με ανθρώπους που έγιναν κομμάτι της ζωή μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ