Απεργία την Πρωτομαγιά

Μαμά;

Μαμά; Facebook Twitter
0

Είναι ωραία εδώ μαμά. Βρήκα και φίλους μου εδώ. Θα περάσουμε πολύ ωραία σήμερα. Τι είναι αυτό το φορτηγό; Έχει παγωτά μαμά; Θα μου πάρεις παγωτό; Μαμά δεν έχεις λεφτά; Γι' αυτό φεύγουμε μαμά; Μαμά, γιατί τρέχουμε; Γιατί να κλείσω τα μάτια μου; Δεν μπορώ να τρέξω με κλειστά μάτια. Μαμά, είναι παιχνίδι; Παίζουμε κυνηγητό μαμά; Το έχω δει στην τηλεόραση ξανά αυτό το παιχνίδι. Πότε θα πέσουμε κάτω μαμά. Πρέπει να κρυφτούμε; Μαμά, γιατί δεν μου μιλάς; Έκανα κάτι κακό;

Μην κλαις μανούλα θα νικήσουμε. Αν ήμουν πιο μεγάλος θα σε έπαιρνα αγκαλιά και θα έτρεχα πάρα πολύ γρήγορα. Θα νικούσαμε μανούλα. Γιατί έχει κάτω αίματα μανούλα; Ποιος φταίει; Δεν μου αρέσει άλλο αυτό το παιχνίδι. Δεν θέλω να το ξαναπαίξω. Δεν θέλω να το ξαναδώ στην τηλεόραση. Φοβάμαι μανούλα. Αν ήταν εδώ ο μπαμπάς θα μας είχε πάρει μακριά.Χαζό παιχνίδι βρήκαμε να παίξουμε. Και πως θα ξέρουμε αν κερδίσαμε μανούλα; Μαμά μου σε κρατάω. Μην κλαις, δεν φεύγω.

Σ'αγαπάω μανούλα.

Ερωτήσεις,ερωτήσεις,ερωτήσεις. Ποιος μπορεί να δώσει μια απάντηση σε κάθε παιδί αυτού του κόσμου; Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από αυτά τα παιδιά; Από τα παιδιά που φοβούνται, που κλαίνε, που δεν κοιμούνται ήσυχα, που δεν ονειρεύονται, που χάνουν τους γονείς τους, που πεθαίνουν; Ποιος; Πότε θα σταματήσει όλο αυτό; Θέλω μια απάντηση, μια εξήγηση. Κάτι λογικό.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ