Τι πρέπει να εκτιμήσω ;

Τι πρέπει να εκτιμήσω ; Facebook Twitter
0

Για μερικούς ανθρώπους το ευχαριστώ ειναι άχρηστο.


Μερικοί το λένε μόνο απο υποχρέωση κι αλλοι το λένε γιατι το εννοούν βαθιά...


Εγω ευχαριστώ μεσα απο τα βάθη της μεγάλης μου καρδιάς εκείνους που συνέλαβαν στο να γίνω αυτο που είμαι σημερα.


Όλους όσους πίστεψαν σε μενα και εννοούσαν τα λογια τους όταν αυτά ήταν "Θα τα καταφέρεις" και "Πιστεύω σε σενα" κι οχι μονο αυτους.


Όλους όσους με κοίταξαν με μισό μάτι, γιατι με έκαναν να καταλάβω πως δεν κάνουν όλοι για όλους πως δεν ταιριάζουν όλοι με όλους...


Όλους όσους με μίσησαν γιατι με βοήθησαν, τους ευχαριστώ.. Και να πω και σε αυτους που αγαπώ πως καμία φορα με πλήγωναν.


Όλους όσους με βοήθησαν να γυρίσω απο ενα δύσκολο ταξιδι ,γιατι ζωη ειναι η επιστροφή απο το καθε ταξιδι...


Εκείνους που είδαν πράγματα σε μενα που ουτε εγω δεν ήξερα και καλα και άσχημα γιατι τελικα απο τους αλλους μαθαίνουμε τον εαυτο μας...


Ευχαριστώ όσους μου είπαν καλη επιτυχια για το οτιδηποτε και το εννοούσαν, όλους όσους μου χαμογέλασαν μια μέρα στο δρόμο τελείως τυχαία.


Εκείνους που τους βοήθησα και το εκτίμησαν · εκείνο τον κύριο που πουλούσε χαρτομάντηλα κι αφου αγόραζα συστηματικά μια μέρα με αγκάλιασε και μου ευχήθηκε καλο δρόμο.


Εκείνη την κοπέλα που όταν χτύπησε ο αδερφός μου σε τροχαίο κι εγω έκλαιγα καταχαμα με άγγιζε στην πλάτη και μετα απο λιγο με κοίταξε δακρυσμένη και μου ειπε "ηρέμησε ολα καλα θα πάνε, δεν μπορω να σε βλέπω ετσι" ήταν η πρώτη φορα που με έβλεπε κι εγω η πρώτη φορα που την έβλεπα στην ζωη μου και απλώς την ευχαριστώ και της χρωστάω...


Όσους ερωτεύτηκα και δεν ανταποκρίθηκαν γιατι μου υπενθύμισαν πως "αυτη ειναι η ζωη" κι ο καθε αγώνας που αξίζει ειναι δύσκολος , και πως ποτε δεν θα τα χουμε ολα.


Πως πρέπει να χάσεις στα χαρτιά την ίδια μέρα που θα χάσεις και στην αγάπη.


Την οικογένεια μου ξεχωριστά.


Τους φίλους μου έναν προς εναν.


Γιατι χωρίς την συμβολή ακόμα και ενός απο αυτους που ανέφερα δεν θα ήμουν αυτο που είμαι σημερα.


Αυτά πρέπει να εκτιμάμε τελικα.


Αυτα να εκτιμάτε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ