Απεργία την Πρωτομαγιά

Αυτός που εγκατέλειψε είναι ήδη χαμένος

Αυτός που εγκατέλειψε είναι ήδη χαμένος Facebook Twitter
Αυτό που μπορώ να σου πω για να τα βγάλεις πέρα σε αυτή τη ζωή, είναι πως χρειάζεσαι δύο πράγματα : θάρρος και επιμονή.
1

Άμα θέλεις να πετύχεις πραγματικά κάτι στη ζωή σου, τότε πρέπει να δράσεις. Όχι, δεν αρκεί μια θετική σκέψη, ούτε μια προσευχή, ούτε μια βοήθεια. Αυτό που χρειάζεσαι είναι τόλμη και επιμονή. Όχι, δυστυχώς το σύμπαν δεν θα συνωμοτήσει για χάρη σου, ούτε ο νόμος της έλξης είναι αρκετός για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.


Χρειάζεσαι κόπο, πόνο και επιμονή για να καταφέρεις κάτι σε αυτόν τον κόσμο. Καταλαβαίνω πως είναι πάρα πολύ όμορφο να πιστεύεις πως υπάρχει κάτι εκεί έξω το οποίο ξέρει τι χρειάζεσαι, το οποίο περιμένει από εσένα τα κατάλληλα λόγια προκειμένου να σε βοηθήσει. Ναι δεν λέω, έχει μια γλύκα όλο αυτό. Είναι πολύ όμορφο να βολεύεσαι στην άποψη πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πως ότι και να γίνει εσύ θα καταλήξεις εκεί που σου είναι γραφτό να καταλήξεις. Όμως, αναρωτήθηκες ποτέ ποιος είναι αυτός ο λόγος; Τι είναι αυτό που πιστεύεις πως θα σου εξασφαλίσει την ευτυχία μόνο και μόνο επειδή το θες; Ειλικρινά, μακάρι να ήταν όλα τόσο εύκολα και τόσο όμορφα.


Αυτό που μπορώ να σου πω για να τα βγάλεις πέρα σε αυτή τη ζωή, είναι πως χρειάζεσαι δύο πράγματα: θάρρος και επιμονή. Θάρρος χρειάζεσαι για να μπορείς να ρισκάρεις, να τολμάς, να ζεις στο έπακρο χωρίς να υπολογίζεις τίποτα και κανέναν. Θάρρος χρειάζεσαι για να πολεμάς όποιον τολμήσει να σου κλέψει τα όνειρα, όποιον τολμήσει να σου πάρει την ευτυχία μέσα από τα χέρια. Η επιμονή και το κουράγιο θα σε βοηθήσουν να μην τα παρατήσεις. Ο δρόμος προς την ευτυχία είναι δύσκολος και ελάχιστοι κατάφεραν να φτάσουν στο τέρμα. Άμα θέλεις πραγματικά να κάνεις κάτι στη ζωή σου, τότε να επιμένεις και να μην τα παρατάς. Ναι, είναι στιγμές που θα πονέσεις, θα κλάψεις, θα πληγωθείς, θα θελήσεις να τα παρατήσεις όλα και να τελειώνεις. Όμως άκουσέ με, όσο πιο σκληρή η δοκιμασία σου, τόσο πιο μεγάλη η νίκη σου στο τέλος. Μην τα παρατάς ποτέ σου. Δυστυχώς έχεις μόνο μια ζωή, μόνο μια ευκαιρία για να σε κάνεις ευτυχισμένο. Μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρά σου. Αυτός που παραδόθηκε στην ήττα, είναι ήδη χαμένος. Όσο για εσένα που ακόμα το σκέφτεσαι, θέλω να σου θυμίσω πως τίποτα δεν είναι αδύνατο και πως ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου!


Θέλω να ευχηθώ σε εσένα που διαβάζεις αυτό το κείμενο, καλή τύχη. Σου εύχομαι από τα βάθη της ψυχής κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα. Σου εύχομαι να βρεις μπροστά σου όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε αποπροσανατολίσει. Άκου μόνο την καρδιά σου, μόνο αυτή ξέρει τι θα σε κάνει ευτυχισμένο.


Τέλος, θέλω να σου πω πως οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί. Άμα καταφέρεις ποτέ σου να βρεις ανθρώπους που να σε νοιάζονται και να σε αγαπάνε πραγματικά, τότε μην τους αφήσεις ούτε στιγμή, γιατί είναι αυτοί που θα σου μείνουν όταν όλα σου τα όνειρα έχουν πλέον σβήσει.

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια