Τα Άγρια Όνειρα σε σκηνοθεσία Νέιθαν Μορλάντο

0

Όταν είσαι έφηβος όλα σου φαίνονται πιθανά. Είσαι ιδεαλιστής, είσαι τολμηρός, είσαι ερωτευμένος με το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μόνο που ο νεανικός σου παράδεισος δεν είναι ακριβώς όπως τον ονειρευόσουν... Αυτή είναι η ιστορία του Τζόνας (Τζος Ουίγκινς) και της κοπέλας που μετακομίζει δίπλα του, Κέισι (Σοφί Νελίς), την ώρα που ξεκινούν ένα ταξίδι που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Τα Άγρια Όνειρα σε σκηνοθεσία Νέιθαν Μορλάντο Facebook Twitter

Όταν ένας τρυφερός, νεανικός έρωτας ξεσπά μεταξύ των δύο εφήβων, ο Τζόνας θα ανακαλύψει πως η συνεχής, κατ' οίκον, κακομεταχείριση της Κέισι έχει πλέον γίνει επικίνδυνη. Ο Τζόνας κάνει το πρώτο βήμα για την απόδρασή τους, κλέβοντας μία τσάντα που βρισκόταν στην κατοχή του διεφθαρμένου αστυνομικού πατέρα της Κέισι, Γουέιν (Μπιλ Πάξτον), γεμάτη χρήματα που προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών. Με τα κλεμμένα μετρητά μοναδικό εφόδιο στην απόπειρά τους για μία καλύτερη ζωή, η Κέισι και ο Τζόνας εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και, υπό το ανελέητο κυνήγι του Γουέιν, καλούνται να μάθουν το σκληρό τίμημα της επιβίωσης.

Τα Άγρια Όνειρα σε σκηνοθεσία Νέιθαν Μορλάντο Facebook Twitter

Το «Άγρια Όνειρα», σε σκηνοθεσία Νέιθαν Μορλάντο, είναι το ανεξάρτητο, φεστιβαλικό διαμάντι, που εισέπραξε θερμές κριτικές στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών. Στην ταινία κυριαρχεί με την ερμηνεία του ο Μπιλ Πάξτον, στην τελευταία, μετά θάνατον, πρωταγωνιστική του εμφάνιση. Σκληροτράχηλος, διεφθαρμένος, πάντα οργισμένος, ο Πάξτον απογειώνει τον ρόλο του αμετανόητου, κακοζωισμένου μπάτσου της αμερικανικής επαρχίας, μέσα από ένα καλοσχεδιασμένο σενάριο, μία συγκλονιστική φωτογραφία και την επιβλητικά ανατριχιαστική μουσική του Son Lux, κατά κόσμον Ράιαν Λοτ. Οι up and comers Σοφί Νελίς («Η Κλέφτρα των Βιβλίων») και Τζος Ουίγκινς («Μαξ», «Hellion») ερμηνεύουν ιδανικά τους ερωτευμένους επαναστάτες με αιτία και κότσια.

4 Μαΐου στους κινηματογράφους από την ODEON

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM