Skinner Box - "Alpha Waves"

0

To πρώτο ολοκληρωμένο album των Skinner Boxτους βρίσκει πλέον με νέα σύνθεση, να διευρύνουντα όρια του ήχου τους, παραδίδοντας το πιο ηλεκτρισμένο και σκοτεινό σύνολο τραγουδιών τους μέχρι σήμερα, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά.

Στα δέκα τραγούδια που περιέχονται στο «AlphaWaves" οι Skinner Box μεταφέρουν τις σκέψεις τουςγια την σύγχρονη συγκρουσιακή καθημερινότητα καθώς και την αέναη προσπάθεια του μυαλού να ισορροπήσει μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας...Είναι αυτά τα παράξενα κύματα που παράγει ο ανθρώπινος εγκέφαλος λίγο πριν αφεθείς στο Μορφέα και οδηγούν σε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Skinner Box - "Alpha Waves" Facebook Twitter
aRGo Photography

Απαραίτητοι συντελεστές στην ανάδειξη όλων αυτών είναι η άποψη του παραγωγού Άλεξ Μπόλπαση, με τον οποίο το συγκρότημα μετρά πλέον δύο κυκλοφορίες καθώς και το artwork της Typical Organization.

Το "Alpha Waves" κυκλοφορεί σε μαύρο βινύλιο και ψηφιακό album σε ανεξάρτητη χρηματοδότηση ενώ η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Inner Ear.

Οι Skinner Box θα παρουσιάσουν live το "AlphaWaves" στις 28 Απριλίου στο Death Disco.

Skinner Box - "Alpha Waves" Facebook Twitter
aRGo Photography

BIO

Οι Skinner Box δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το2012. Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα κράμα αιθέριων φωνητικών που «ανακατεύονται» με Alternative-Shoegaze κιθαριστικές γραμμές ,σκοτεινές μπασογραμμές και ατμοσφαιρικά πλήκτρα.

Η «παρθενική» δισκογραφική τους απόπειρα ήταν το "Life is Chemistry" EP το οποίο κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου του 2013 από την Γερμανική "Afmusic" σε παραγωγή του Αλέξη Μπόλπαση.

Μετά από μία απουσία δύο ετών λόγω προσωπικών διαδρομών, η αγάπη για δημιουργία και επικοινωνία τους επανάφερε. Το πρώτο Full Length άλμπουμ τους με τίτλο "Alpha waves"κυκλοφορεί στις 27 Απριλίου 2017 πάλι σε παραγωγή του Αλέξη Μπόλπαση , ανεξάρτητη χρηματοδότηση και διανομή της Inner Ear.

Έχουν στο ενεργητικό τους συναυλίες σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως Gagarin,Six Dogs, Death Disco, ΑN Club κ.α ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με αγαπημένες μπάντες της Ελληνικής και διεθνούς σκηνής όπως Mechanimal,2L8,GAD,Wonky Doll &The Echo, Electro Vampires,Dead Buildings, Virgin Web,Empty Frame , Kiss the Anus of a blackCat,Andrew King, Der Arbeiter.

Οι Skinner Box είναι οι: Vana Rose (Φωνή), Σπύρος Μητροκώτσας ( κιθάρες) , Νίκος Ζουρμπάκης (κιθάρες), Στέφανος Μανούσης ( μπάσο- πλήκτρα) και Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος( Ντραμς).

Μπορείτε να ακούστε την μουσική τους στα παρακάτω Link:

https://www.skinnerboxband.com/

http://skinner-box.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/user/SkinnerBoxChannel

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ