Tα nice n easy διεκδικουν τον τίτλο της καλύτερης επιχείρησης στην Ευρώπη

Tα nice n easy διεκδικουν τον τίτλο της καλύτερης επιχείρησης στην Ευρώπη Facebook Twitter
0

Τα organic bistro nice n easy διακρίθηκαν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’ Honneur Recipient 2016/17στη δεύτερη φάση των επιχειρηματικών βραβείων European Business Awards , του ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού οργανισμού RSM που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές, την καινοτομία και την υπεροχή των επιχειρήσεων της Ε.Ε.. Τα nice n easy διεκδικούν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης στην Ευρώπη  στην κατηγορία «The RSM Entrepreneur of the Year» στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 6 Απριλίου αλλά και τον τίτλο του National Champion στην τελική φάση των βραβείων που θα ανακοινωθούν στις 9 Μάιου.

Η σημαντική αυτή διάκριση ασφαλώς μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι. Από το πρώτο εστιατόριο nice n easy στο Κολωνάκι εν καιρώ οικονομικής κρίσης το 2008, μέχρι και το πιο πρόσφατο εγχείρημα που ακούει στο όνομα Exquisite Catering στη Μύκονο, για ξεχωριστές και απαιτητικές προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις, οι δύο συνιδιοκτήτες και φίλοι Δημήτρης  Χριστοφορίδης και ο Χρήστος Αθανασιάδης έχουν καταφέρει χάρη στο οξυδερκές επιχειρηματικό τους πνεύμα να δημιουργήσουν τον ανταγωνιστικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο Όμιλο nice n easy. Στο nice n easy group συμπεριλαμβάνονται εκτός των δυο προαναφερθέντων, το εστιατόρια στην Κηφισιά και στη Μύκονο, το “Nesaea”- farm to table island cuisine που προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση στην ελληνική νησιώτικη κουζίνα καθώς και ο πολυχώρος τέχνης και εκπαίδευσης Loft nice n easy.

Για να κατακτήσουν τα nice n easy στην τελική φάση των European Business Awards τον τίτλο του National Champion, εκτός από την βαθμολογία της κριτικής Επιτροπής χρειάζεται να έχουν και την στήριξη του κοινού μέσα από την on line ψηφοφορία

Η επιτυχημένη πορεία και η ανάπτυξη  των nice n easy οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Η πολύ καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ τιμής και προϊόντος είναι ένας βασικός λόγος. Τα πιάτα που προσφέρονται στο μενού είναι όλα μαγειρεμένα με αγνές βιολογικές υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας πρώτες ύλες σε προσιτές τιμές. Η εντιμότητα απέναντι στον πελάτη, η χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα μέσα στα καταστήματα αλλά και η συνεχής βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών (π.χ logistics  - διαχείριση αποβλήτων), η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των τοπικών παραγωγών με τη δημιουργία συνεργασιών για την ιδιωτική και αποκλειστική παραγωγή λαχανικών και βουβαλίσιου κρέατος για κατανάλωση στα εστιατόρια, αποτελούν εξίσου σημαντικούς παράγοντες ανάπτυξης των nice n easy.

Επιπρόσθετα, τα nice n easy αναζητούν συνεχώς νέες ιδέες και τάσεις για να «ανανεώσουν» τα μενού τους αλλά και το ενδιαφέρον των πελατών τους. Πιστά στις αρχές της farm-to-table κουζίνας, δημιουργούν εμπνευσμένα μενού με επιλεγμένα οργανικά υλικά και ιδιαίτερες γεύσεις. Έχουν εμπλουτίσει το καθημερινό μενού τους με ένα ξεχωριστό vegan κυρίως πιάτο για τους Vegan Lovers, αλλά και για όλους όσους θέλουν να κάνουν δώρο στον εαυτό τους ένα «καθαρό» από ζωικές πρώτες ύλες γεύμα.

Tα nice n easy διεκδικουν τον τίτλο της καλύτερης επιχείρησης στην Ευρώπη Facebook Twitter

Παράλληλα, διοργανώνουν με μεγάλη επιτυχία θεματικές γαστρονομικές δράσεις όπως οι «Κουζίνες του Κόσμου» που έγινε πέρυσι τον χειμώνα με αφιέρωμα τις Πέμπτες κάθε μήνα σε πιάτα όπως αυτά της Λατινικής Αμερικής ή οι  «Κουζίνες της Ελλάδας» που τρέχει από τον Νοέμβριο του 2016 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με παραδοσιακά πιάτα της Ηπείρου, της Κρήτης, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Επίσης, στο πλαίσιο της ολιστικής τους προσέγγισης περί ευ ζην, διοργανώνουν μια σειρά από δωρεάν σεμινάρια υγιεινής διατροφής στον πολυχώρο  Loft nice n easy στην Κηφισιά, με γνωστούς και καταξιωμένους διατροφολόγους  – διαιτολόγους που μαζί με τον executive chef Χρήστο Αθανασιάδη και τους άλλους σεφ των nice n easy προτείνουν μαγειρικούς και διατροφικούς τρόπους αλλά και συνταγές για  τη βελτίωση της διατροφής και της μαγειρικής τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων.

Οι στόχοι των nice n easy δεν σταματούν εδώ. Η ενίσχυση της ηγετικής θέση  στο προσιτό υγιεινό φαγητό συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέσα από την προσπάθεια να μυηθεί το ελληνικό κοινό σε μια ολιστική προσέγγιση για το ευ ζην που βασίζεται στην οικονομικά προσιτή βιολογική  farm – to – table κουζίνα.

Για να κατακτήσουν τα nice n easy στην τελική φάση των European Business Awards τον τίτλο του National Champion, εκτός από την βαθμολογία  της κριτικής Επιτροπής χρειάζεται να έχουν και την στήριξη του κοινού μέσα από  την on line ψηφοφορία που πραγματοποιείται στο διαδίκτυο στο link http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-rsm-international-entrepreneur-of-the-year-award/20375

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM