Τι απέγινε η Τζέσικα Ράμπιτ και οι παλιόφιλοί της; (άσχημα μαντάτα!)

 Τι απέγινε η Τζέσικα Ράμπιτ και οι παλιόφιλοί της; (άσχημα μαντάτα!) Facebook Twitter
0

 


Αναρωτήθηκες ποτέ τι απέγιναν οι ήρωες των cartoon όταν χάθηκαν από την επικαιρότητα και ξεχάστηκαν; Γίνεται να γεράσει ένας ήρωας, να ασχημύνει ή να παρακμάσει;

Ο Steve Cutts που είναι συχνά στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες με τη δουλειά του, μόλις ανέβασε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει όλα αυτά που δύσκολα φαντάζεσαι:  

Η Τζέσικα Ράμπιτ έχει χάσει την λεπτή σιλουέτα της και τσακίζει τα κοτόπουλα, ο Ρότζερ ξημεροβραδιάζεται μπροστά στην τηλεόραση σαν τον πατέρα της θρυλικής αγγλικής σειράς The Royle Family πίνοντας μπίρες, ο Lion-O από τους Thundercats καθαρίζει τα πατώματα ενός σούπερ-μάρκετ, ο Ποπάι βρίσκεται στα όρια της διάλυσης από τα γηρατειά και ο Γκάρφιλντ είναι τόσο υπέρβαρος που χρειάζεται γερανός για να τον σηκώσει από το κρεβάτι.  

Το βίντεο ονομάζεται Where are they now? και ο δημιουργός του από το να δουλέψει σε φαστ φουντ ή να σπουδάσει στην Καλών Τεχνών προτίμησε το δεύτερο, έτσι πρόλαβε και δούλεψε στην Glueisobar –την διαφημιστική εταιρία- πριν αρχίσει να φτιάχνει τα δικά του βίντεο. Αυτό που του δίνει έμπνευση είναι η παραφροσύνη της ανθρωπότητας. Και λατρεύει να κριτικάρει την σύγχρονη ζωή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ