Σοβαρά τώρα;!!!Σπαλιάρας: Έχω κάνει έρωτα με 4000 γυναίκες

Σοβαρά τώρα;!!!Σπαλιάρας: Έχω κάνει έρωτα με 4000 γυναίκες Facebook Twitter
7

Θυμάστε πριν από μερικά χρόνια που ο τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος είχε δηλώσει: "Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή".

Ε λοιπόν σήμερα τρίζει ο θρόνος του!

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ ο Γιάννης Σπαλιάρας μας έλυσε την απορία (;) για την ερωτική του ζωή και τις επιδόσεις του. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του έχει κάνει σεξ με περίπου τέσσερις χιλιάδες γυναίκες.

Επιπλέον ανέφερε πως μέσα σε μία ημέρα έχει πάει με τρεις, έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά την απέφυγε ευγενικά, ενώ του έχουν προσφέρει δέκα χιλιάδες ευρώ για να πάει με γυναίκα, πρόταση που όμως αρνήθηκε επίσης ευγενικά .

 

Όπως ήταν λογικό, μετά από τέτοιες δηλώσεις το Twitter δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγο.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ρε viral lifo, μας λέτε τα details και δεν μας λέτε τα βασικά.Τι είναι αυτός;Μοντέλο; Bουλευτής του πρωταγωνιστή;DJ στην παραλιακή;Σιγά μη γνωρίζουμε τον κάθε τυχάρπαστο.Τέλος, να πω ότι όσο και να υπερβάλει θα έχει κάποια αλήθεια. Μπορεί να μην είναι 4000, να είναι 100 ή 400. Και να υπερέβαλε λίγο, τι έγινε δηλαδή; Προθυπουργός είναι;Ασχολούμαστε με το τι δήλωσε ένας ότι νά'ναι για τα προσωπικά του και μας αφήνει αδιάφορους η συνχόμενα άθλια κατάσταση της χώρας (δεν υποστηρίζω κανέναν υποτιθέμενο πολιτικό)
Θα μπορούσε να γίνει και μονάδα μέτρησης όλων των θηλυκών του κόσμου Για παράδειγμα4000 χιλιάδες γυναίκες =1 Σπαλιάρα γυναίκες6000 χιλιάδες θηλυκές φώκιες =1 1/2 Σπαλιάρα φώκιες8000 χιλιάδες θηλυκές ακρίδες =2 Σπαλιάρες θηλυκές ακρίδες κ.ο.κ...