Οι 10 χώρες με τους πιο όμορφους ανθρώπους!

Οι 10 χώρες με τους πιο όμορφους ανθρώπους! Facebook Twitter
14

Το BeautifulPeople.com ιδρύθηκε στη Δανία το 2000 και μέχρι το 2009 είχε γίνει προσβάσιμο σε όλο τον πλανήτη. Θεωρείται η ελίτ των dating site και για να γίνει ένα νέο μέλος αποδεκτό, υπάρχει μια περίοδος ψηφοφορίας 48 ωρών που τα μέλη του αντίθετου φύλου αποφασίζουν αν ο νέος χρήστης είναι αρκετά ελκυστικός ώστε να γίνει μέρος των 'όμορφων' του πλανήτη. Από την έναρξή του, έχουν απορριφθεί 7,5 εκατομμύρια χρήστες που δήλωσαν επιθυμία και έκαναν αίτηση στο site ενώ πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε ένα "ξεκαθάρισμα" το οποίο διέγραψε 3000 μέλη του που η διαχείρηση έκρινε πως είχαν πια πάψει να πληρούν τις προϋποθέσεις και είχαν αφεθεί... Για την ώρα τα ενεργά μέλη του είναι λίγο περισσότερα από 800.000.

 

Το BeautifulPeople.com δημιούργησε λοιπόν τη λίστα των χωρών με τους ομορφότερους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις εθνικότητες με τα περισσότερα και τα πιο εύκολα αποδεκτά μέλη.

 

Το Top 10 διαμορφώθηκε ως εξής:

 

  • Bραζιλία
  • Γαλλία
  • ΗΠΑ
  • Νορβηγία
  • Αργεντινή
  • Καναδάς
  • Δανία
  • Ιταλία
  • Ισπανία
  • Σουηδία

Οι λόγοι εξηγούνται στο βίντεο που συνοδεύει τη λίστα:

 

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
ε δεν πρέπει να είσαι λίγο ματαιόδοξος για να μπεις στην διαδικασία να μπεις σε αυτό το site? μήπως η λίστα υποδηλώνει τους πιο ματαιόδοξους λαούς και το κάνει με πιο ευγενικό τρόπο? τεσπα, εγώ θα κάνω αίτηση πάντως :P
Μένω Δανία και οι άντρες εδώ ειναι απογοητευτικοί. Ενταξει το ξανθο μαλλι και το γαλαζιο ματι μαλλον έχει πέραση, αλλά δεν τους λες και ομορφους. Ασε που μεχρι τα 25 τους ειναι αμουστακα παιδακια.
Η έλξη της φυσικής/σωματικής ομορφιάς μεταφράζεται ως η ενστικτώδης επιλογή των ανθρώπων για υγιείς απογόνους. Γι'αυτό και πάντοτε θα κοιτάξουμε πρώτα τον/την όμορφο/όμορφη. Γι'αυτό και οι όμορφοι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ευνοϊκότερα από τους μη-όμορφους (σύμφωνα με παλιότερη έρευνα κατά ένα 20% πιο ευνοϊκά [είχε γίνει για τον εργασιακό χώρο]). Γι'αυτό και οι χορευτές είναι συγκριτικά πιο ελκυστικοί (πάλι από έρευνα), λόγω αρμονίας στις κινήσεις τους (ομορφιά στην κίνηση του σώματος). Είναι στο dna μας. Τώρα αν μιλάμε για σχέσεις, προσωπικότητα, παιδεία, κλπ, κλπ - περνάμε στο next level. Το θέμα είναι για εμένα, ούτε να στεκόμαστε στην εξωτερική ομορφιά, αλλά ούτε και να υποκρινόμαστε ότι δεν παίζει *κανένα* ρόλο (γιατί παίζει).
Θα συμφωνησω οτι αυτο που κανει το συγκεκριμενο site ειναι και σεξιστικό και ρατσιστικό και επιφανειακό . Είναι κρίμα να περιοριζόμαστε στο εξωτερικό , όταν ένας άνθρωπος μπορει να έχει 1000 άλλα χαρισματα, πόσω μάλλον να αποκλείεις ανθρώπους επειδή δεν πληρούν τα πρότυπα σου . Φαντάσου πως θα νιώσει ένας άνθρωπος αν τον απορρίψει το συγκεκριμένο σαιτ , όταν τα μέλη δεν τον θεωρούν αρκετα όμορφο . Κανεις δεν αρνείται ότι η εξωτερική εμφανιση μετράει , αλλά απο την εμπειρία μου , ελάχιστοι πήγαν μπροστά επειδή ήταν όμορφοι .Είτε στα ερωτικά , είτε στη δουλεια είτε οπουδήποτε αλλού . Αυτοί που κατάφεραν κάτι όντας όμορφοι , ήταν αυτοί που τελικά δεν είχαν βασιστει στην εικόνα τους , αλλά γνώριζαν ότι η ομορφια κάποια στιγμή δε θα τους στηρίζει . Όσοι από την άλλη βασίστηκαν αποκλειστικά στην ομορφιά τους , όσο περνάνε τα χρόνια παλεύουν συνεχεια να τη διατηρήσουν , γιατι η εξωτερική ομορφιά φθείρεται , αλλά αυτοί δεν έχουν να δείξουν τίποτα άλλο γιατί δεν διεκδίκησαν κατι άλλο . Σήμερα , ειδικα στη Βραζιλία που είναι και στην πρώτη θέση , η ομορφιά έχει εξυψωθει σε ένα βαθρο που δεν της αξίζει και οδηγει τους ανθρώπους στην τρέλα . Στη Βραζιλια τα περιοδικά για πλαστικές κάνουν τις μεγαλύτερες πλωλήσεις κάθε μήνα .
Το θεωρω αυτονοητο οτι ουτε για πλακα δε θα επρεπε να θεωρουμε το λαο μας μεσα στους πιο ομορφους του κοσμου και γενικοτερα θα πρεπει να παψουμε να εχουμε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μας εμεις οι Ελληνες - σε ολα τα επιπεδα.
στο on the road νομίζω οτι ο kerouac ή ο Ginsberg χαρακτιρίζει τους Έλληνες απο τους πιο άσχημόφατσες ανθρώπους που υπάρχουν. Αν βάλεις και το γεγονός του ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι είκαζαν οτι οι γυναίκα είναι μια παραμορφωμένη έκδοση του άντρα. (Γιαυτό πηγαίναμε με τουρκάλες, λιβανέζες και βορειοαφρικάνες μπας και σωθεί η κατάσταση... και όντως σωθήκαμε V)