Απεργία την Πρωτομαγιά

Κάποιος υπολόγισε πόσα λεφτά χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ

Κάποιος υπολόγισε πόσα λεφτά χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ Facebook Twitter
6

Σε ένα επεισόδιο του όγδοου κύκλου της σειράς Friends ο Τζόι ζητάει από τον Τσάντλερ να τον βοηθήσει να συμμετέχει σε μια οντισiόν επειδή ο σκηνοθέτης είναι φίλος του Τσάντλερ. Ο Τζόι παρακαλάει και συμπληρώνει «θα σου το χρωστάω». Ο Τσάντλερ απαντάει: «Μου χρωστάς έτσι κι αλλιώς. Μου χρωστάς τρεις χιλιάδες, τετρακόσια...»


Ο Τζόι τον διακόπτει και ποτέ δεν μαθαίνουμε το συνολικό ποσό, αλλά η απορία παρέμεινε. Σύμφωνα με την ομάδα του Reddit 'they did the mathτο ποσό δεν είναι γύρω στα 3.400 δολάρια, αλλά πολύ, πολύ παραπάνω.

 

Ο χρήστης ASmileThatKills έκανε μια μικρή έρευνα και κατέληξε στα εξής: οι επαγγελματικές φωτογραφίες, τα μαθήματα ορθοφωνίας, το ενοίκιο για τρία χρόνια (δυάρι σε ακριβή περιοχή του Μανχάταν, που σήμερα μπορεί να είναι 4.400 ευρώ το μήνα), οι λογαριασμοί και το φαγητό, φτάνουν τις 96.000 ευρώ.


Αυτό είναι μόνο η αρχή. Στην συνέχεια υπολογίζει τα έπιπλα που αναγκάστηκε ο Τσάντλερ να αντικαταστήσει, και φτάνουμε στις 101.000 ευρώ.


Συμπληρώνοντας με την εγχείριση κήλης, που χρηματοδότησε ο Τσάντλερ επειδή ο Τζόι δεν είχε αρκετό εισόδημα για ασφάλιση, φτάνουμε στα 105.695 ευρώ. Άλλοι διαφωνούν με το θέμα της εγχείρισης, υποστηρίζοντας ότι ο Τζόι είχε ασφάλιση από την Ένωση Ηθοποιών. Όπως και να έχει, το ποσό είναι πολύ μεγάλο.

Ίσως όταν ο Τζόι πήρε το ρόλο στη σαπουνόπερα Days of Our Lives κατάφερε να ξεπληρώσει το χρέος. Αυτό που είναι σίγουρο: Τζόι+Τσάντλερ=BFF's

6

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ας μην παίρνουμε τα πάντα τοις μετρητοίς: έναν αριθμό στην τύχη "αμόλησαν" οι σεναριογράφοι,χωρίς να το καλοσκεφτούν,όπως έκαναν και με το ξεπαρθιένιασμα του Τζόϊ: στο επεισόδιο όπου γκαστρώνεται η 20κάτι αδελφή του τζόι,για να μην θυμώσει, του λέει πως δεν μπορούσε να περιμένει για σεξ μέχρι τα 25,όπως αυτός,κάτι που έκανε την Ρέιτσελ να πέσει από τα σύννεφα!Αυτό,όμως έρχεται σε αντίθεση μ΄ένα άλλο επεισόδιο,όπου οι σεναριογράφοι βάζουν τον ιταλό να λέει πως ήταν ενεργός σεξουαλικά από το λύκειο,όταν οι Ρος και Τσάντλερ του έλεγαν"τί έκανες στο λύκειο,γιατί δεν διάβαζες άρχοντα των δαχτυλιδιών;"Ανάλογα με την περίπτωση και όπως λειτουργεί καλύτερα το αστείο,φάσκουν και αντιφάσκουν,είναι θεμιτό στην τέχνη.Εμένα άλλο με ενοχλέι: ο Τζόι έχει αδικήσει τον φίλο του ουκ ολίγες φορές. Αντί να του μάθει να φλερτάρει,με συμβουλές ή,έστω,να του δώσει μία από τις κοπέλες του,αυτός αρκείτο να τον ειρωνεύεται για την μπακουριά του και του 'παιρνε και χρήματα κι από πάνω! Γιατί,και μη μου φέρετε αντίρρηση σ'αυτό:όλα αυτά τα χρήματα είναι δανεικά κι αγύριστα!
Φίλε μου εννοείται ότι έχουν γίνει σεναριακά λάθη, αλλά στο παράδειγμα που αναφέρεις δεν έχεις πιάσει το αστείο.Ο Τζόι ξεκάθαρα έλεγε ψέματα στην αδερφή του για να της δώσει το καλό παράδειγμα. Και αυτό είναι που προκαλεί την έκπληξη της Ρέιτσελ: Το γεγονός ότι το παίζει αγνός κ εγκρατής στην αδερφή του, ενώ στην πραγματικότητα έχει πάρει όλη τη Ν.Υ. !