O Μάγος του iPad άφησε άφωνη την Ellen DeGeneres

O Μάγος του iPad άφησε άφωνη την Ellen DeGeneres Facebook Twitter
6

Ο γερμανός Simon Pierro, γνωστός ως "iPad Magician" χρειάζεται μόνο ένα iPad για να κάνει καριέρα. Χάρη σε αυτό κατάφερε να έχει εκατομμύρια views στο Youtube και να βρεθεί καλεσμένος σε δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές. Η τελευταία του εμφάνισή στο show της Ellen DeGeneres δεν θα μπορούσε παρά να θεωρηθεί από τις καλύτερες επιδείξεις.

Το φινάλε θα το δείτε σίγουρα σε replay!

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
είναι εντυπωσιακό μέχρι να θυμηθείς πως ζεις στο 2015 και να βάλεις το βίντεο σε 0.25 ταχύτητα. βέβαια τα πρωτόγονα ένστικτα την πρώτη φορά που το βλέπουμε κυριαρχούν αλλά η τεχνολογία είναι αμείλικτη.
Πολύ καλός !!!! Μϊξη ταχυδακτυλουργίας με σύγχρονη τεχνολογία, αλλά χωρίς να βάζει την τεχνολογία να κάνει όλη την δουλειά. Το 90% ήταν στην ταχύτητά του, καθιστώντας τον έναν πολύ καλό illusionist.Όσον αφορά το τελευταίο, παρότι το πιο εντυπωσιακό, μάλλον ήταν και το πιο έυκολο. Με το που τράβηξε την φωτό, αυτή στάλθηκε σε κάποιου είδους εκτυπωτή μέσα στο πλαίσιο (κάτι σαν εκτύπωση polaroid). Μέχρι να δείξει την φωτό του tablet από εδώ και από εκεί, η χάρτινη φωτό είχε ήδη εμφανισθεί πίσω από το κάλυμμα και αρκούσε κατόπιν απλά να εξαφανιστεί/κατέβει το κάλυμμα για να εμφανιστεί η φωτό από πίσω του.
Ο πρώτος κανόνας για να μπεις στη λέσχη των "μαγων" ειναι να μην αποκαλυψεις ποτέ τα μυστικά σου!!!!ο δευτερος κανόνας είναι να θυμάσαι τον πρώτο!!!Πως νιώθεις τώρα που είσαι εκτός του κλάμπ????