Ο ράπερ Waka Flocka Flame αναζητά υπάλληλο για να του στρίβει μπάφους

Ο ράπερ Waka Flocka Flame αναζητά υπάλληλο για να του στρίβει μπάφους Facebook Twitter
2
Ο ράπερ Waka Flocka Flame αναζητά υπάλληλο για να του στρίβει μπάφους Facebook Twitter
Ο Waka Flocka Flame φωτογραφημένος από τον Terry Richardson

Ορίστε ένα διαφορετικό rap challenge!

Όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Wacka Flocka Flame ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ότι έψαχνε να προσλάβει έναν ειδήμονα στο στρίψιμο μπάφων – για εργασία πλήρους απασχόλησης παρακαλώ- σίγουρα δεν περίμενε ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα έφταναν τις 60.000.


Ένας λόγος της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου για τη πολυπόθητη θέση του weed assistant είναι σίγουρα και το γεγονός ότι ο μισθός του τυχερού που θα την κερδίσει θα ανέρχεται στα 50.000 δολάρια ετησίως.

Χώρια το δωρεάν προϊόν που πάει πακέτο με τα... καλά της δουλειάς!


Σύμφωνα με το TMZ η επιλογή του assistant κοντεύει να ολοκληρωθεί, μιας που αυτές τις μέρες ετοιμάζονται τα χαρτιά του συμβολαίου.

Θα τον βάλουν άραγε να τα στρίψει ως τελευταία δοκιμασία; Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα το πιουν μετά. Το συμβόλαιο.

Ωστόσο, οι αιτήσεις στο icanrollchallenge.com είναι ακόμα ανοιχτές. Όσοι πιστοί...


Μα Wacka, να μην στρίβεις μόνος σου τα τσιγάρα σου;

-Α.Γ

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
γιατι ηλιθιοτητα ρε συ? την πινεις? αν την πινεις ολη μερα μετα απο λιγο δεν την παλευεις με το στριψιμο... οποτε αν εχεις τοσα φραγκα γιατι οχι... βεβαια υπαρχει κι η λυση pipe αλλα ο τυπας προτιμαει μπαφους.. τι να κανουμε..!! εγω παντως θακανα ευχαριστως αιτηση!!!