Απεργία την Πρωτομαγιά

Έτσι γίνεται ένα burger μέσα στο στομάχι σας

Έτσι γίνεται ένα burger μέσα στο στομάχι σας Facebook Twitter
6

Τι συμβαίνει όταν βουτήξετε ένα cheeseburger σε υδροχλωρικό οξύ;

Έτσι γίνεται ένα burger μέσα στο στομάχι σας Facebook Twitter

Το συγκεκριμένο οξύ, είναι μία από τις ενώσεις οι οποίες βρίσκονται στο στομάχι μας και είναι υπεύθυνο για τη διάλυση των τροφών, ώστε να μετατραπούν σε θρεπτικές -και μη- ουσίες για τον οργανισμό μας.

6

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
ολες οι τροφες ετσι γινονται μεσα στο στομαχι...ειτε ειναι κρεας ειτε λαχανικο ειτε φρουτο.....και το οξυ στο στομαχι δεν υπαρχει με την μορφη του χημικου ουτε μονο του....
1. Το υδροχλωρικό οξύ ως οξύ διαλύει με παρόμοιο τρόπο ο,τι κι αν πέσει μέσα του!2. Το υδροχλωρικό οξύ μέσα στο στομάχι δεν υπάρχει χύμα ούτε μόνο του όπως στο δοχείο!3. Το μπέργκερ και κάθε φαγητό δεν μένει μέσα στο στομάχι για κανένα χρόνο....Περνάει, διαλύεται και συνεχίζει για να φτάσει στην γνωστή οδό....! Η έλλειψη θρεπτικής αξίας και ποιότητας ενός μπέργκερ δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι γίνεται έτσι μέσα στο υδροχλωρικό οξύ αλλά με το ότι αντικειμενικά ο τρόπος που καλύπτει τις ανάγκες σε θρεπτικά του οργανισμού είναι αμφιλεγόμενος....Όλα με μέτρο και no problem!
Το άρθρο δεν είναι αντικειμενικό. Αν ήταν θα έπρεπε να είχε και πώς γίνεται στο στομάχι κάτι πιο υγιεινό (ας πούμε κολοκύθια και μελιτζάνες)... και να συγκρίναμε το οπτικό αποτέλεσμα τότε μονάχα.