Προβλήματα στο ελληνικό Facebook...

Προβλήματα στο ελληνικό Facebook... Facebook Twitter
23
Προβλήματα στο ελληνικό Facebook... Facebook Twitter
23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

18 σχόλια
Δεδομένου ότι το screenshot τραβήχτηκε λιγό μετά την αποστολή του τελευταίου μηνύματος, μου δημιουργείται η απορία αν υπήρξε και συνέχεια.Και αν υπήρξε... να δημοσιευτεί άμεσα!Ελαφρώς άσχετο, αλλά θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η επιστημονική μελέτη της συσχέτισης μεταξύ κεφαλαίων γραμμάτων, απελπιστικά ηλίθιου περιεχομένου, έλλειψης ορθογραφίας και κατακρεούργησης του συντακτικού και της γραμματικής.(τσίμπησαν και το like μου τα παιδιά...)
"Μας αναφέρατε ως τι? Ως μια σελίδα συγκροτήματος μουσικής που κάνατε κάποια στιγμή Like και εν συνεχεία αδυνατούσατε να το αφαιρέσετε?" Δάκρυσα πολύ γέλιο χαχαχαχαχαχα
Είναι μια όαση διανόησης στον ωκεανό της ηλιθιότητας. Η μοναδική αναμμένη λάμπα στο σωρό με τις σβησμένες. Ο μοναδικός άνθρωπος που αρνήθηκε να χαιρετίσει ναζιστικά στη χιτλερική παρέλαση.
@Ινστρούχτορας Χιπστερίδας Κομισάριος και @Господин Н.βλέπωντας πόσο "Ενδιαφέρον" είχαν τα σχόλιά σας, έχετε πάρει και την απάντηση από εμένα.ΥΓ. προς Господин Н. Ορισμός για όαση: Η όαση είναι γόνιμη εδαφική έκταση μέσα σε μία έρημο. *Ε-Ρ-Η-Μ-Ο* Στον ωκεανό είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί.
Αυτά είναι τα προβλήματα της μέσης Ελληνίδας νοικοκυράς λοιπόν και όχι το θρυλικό "τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα" που, εμένα τουλάχιστον μου έχει φάει την ψυχή. Θα μου πείτε και γιατί όχι; Καμιά αντίρρηση, μόνο μήπως πριν ασχοληθούμε με το άθλημα να το μαθαίναμε και λίγο; Και λίγη ορθογραφία δε βλάπτει όταν αυτά που γράφουμε τα βλέπουν κι άλλα μάτια εκτός από τα δικά μας.