Ο πιο αποτυχημένος κουκουλοφόρος

Ο πιο αποτυχημένος κουκουλοφόρος Facebook Twitter
5

Video που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Φιλαδέλφεια δείχνει κουκουλοφόρο να προσπαθεί πέντε φορές να ρίξει μολότοφ σε διαμέρισμα-και τις πέντε φορές ανεπιτυχώς. Ευτυχώς βεβαίως για τους ανθρώπους που βρισκόταν στο διαμέρισμα. Ήταν εκείνοι σύμφωνα με την nydailynews.com, που ακούγοντας το θόρυβο στο παράθυρο ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το video κάνει κάθε προσπάθεια περιγραφής περιττή. Απλώς για την ιστορία να πούμε ότι το υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα για τυχόν αναγνώριση του δράστη ενώ τα αίτια της επίθεσης ερευνώνται.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΡΗΤΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ

It's Viral / Κρήτη: Η στιγμή που επιβάτες αεροπλάνου παρατηρούν έκπληκτοι τον κόκκινο ουρανό

Η αφρικανική σκόνη, σε συνδυασμό με την κακοκαιρία «Erminio», προκάλεσε σημαντικά προβλήματα, όπως περιορισμένη ορατότητα και εκτροπές πτήσεων, ιδιαίτερα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια