Το βίντεο που μόλις έφτιαξαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Το βίντεο που μόλις έφτιαξαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ Facebook Twitter
6

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Άνεμα ούτε καν, δεν κρίνω αν είναι σωστό ή λάθος. Το να αποφασίσει κάποιος έχων την εξουσία της απόφασης κάτι σαν "δεν μπορώ να ασχολούμαι πλέον, στάχτη και μπούρμπερη και από την αρχή είναι πιο εύκολο" είναι ανατριχιαστικό, αλλά έστω και αυτό, δικαίωμά του, κάποια απόφαση έπρεπε να πάρει, πήρε αυτή και για αυτή θα κριθεί. Το να σχολιάζει από κάτω ο κάθε άσχετος γεμάτος χαιρεκακία μπράβοοοοο κοπρόσσσσσκυλααα για ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους, ε όχι, αμφιβάλω αν έχει κάτσε και τα χει βάλει κάτω σαν εσένα να βρει την αλήθεια - πιστεύω ότι απλά χαίρονται που άλλοι χάνουν τη δουλειά τους.Επίσης, παρόλο που δεν έχω τις γνώσεις και την απαιτούμενη πληροφόρηση για να αμφισβητήσω στοιχειοθετημένα τις καλές προθέσεις των αποφασιζόντων, αμφιβάλω πάρα μα πάρα πολύ ότι ο νέος οργανισμός με το χαμηλό μπάντζετ (sic) θα προσλάβει κόσμο αξιοκρατικά. Νομίζω δηλαδή ότι, αυτός ο όποιος καημένος που δούλευε για να καλύψει το κενό εργασίας του κάθε κοπρίτη, γιατί κάποιος πρέπει και να δουλεύει σε κάθε οργανισμό, αυτός θα βρεθεί απέξω ή, μοριοδοτημένος να παρακαλάει φιλώντας κατουρημένες ποδιές.
Ναι,εσύ300 εκ ευρώ κοστίζει κάθε χρόνο ή ΕΡΤ των 2,700 βισματιών εργαζομένων με τα... 6 διαφορετικά λογιστήρια και τους μισθούς αμερικανικής πολυεθνικής.Από 30 εώς 120 χιλ. ευρώ θα ναι οι αποζημιώσεις πείνας των απολυμένων.Οι δε καμερα μεν, φωτιστές ηχολήπτες, τεχνικοί κτλ. θα μοριοδοτηθούν για πρόσληψη στη νέα ΕΡΤ η οποία θα επαναλειτουργήσει με σαφώς μειωμένο μπάντζετ καιπιο ευέλικτο σχήμα μετά το μαθουσάλειο διάστημα των 2 μηνών.Τόσο μα τόσο κρίμα για εσάς, ρήξη με το παρελθόν, τη ρεμούλα και τη διαφθορά για κάποιους άλλους.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι κάποια σχόλια στο ίντερνετ κάτω από άρθρα που αναφέρουν το κλείσιμο της ΕΡΤ, τ. κοπρόσκυλα ήρθε η ώρα σας. Τόσες απίστευτα πολλές οικογένειες σε μια στιγμή στους δρόμους μαζεμένες κι αντί να στενοχωριούνται οι συνάνθρωποι χαίρονται γιατί τόσοι στον ιδιωτικό τομέα πώς έμειναν άνεργοι, να μείνουν όλοι λοιπόν. Ήρθε η ώρα τους ναι, και όσων δεν δούλευαν και όσων δούλευαν, χωρίς διάκριση, χωρίς κρίση, χωρίς αξιολόγηση, χωρίς τίποτα - όλοι έξω σε μια στιγμή. Ήρθε η ώρα τους κι όπως φαίνεται, δεν υπάρχει αναστολή ή δεν υπάρχει εναλλακτική, το αποτέλεσμα το ίδιο: ήρθε η ώρα όλων, χωρίς διάκριση. Τόσο μα τόσο κρίμα.
Πολλές κλούβες ΜΑΤ αυτή την ώρα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ που πρέπει μέχρι τις 12.00 να σταματήσει να εκπέμπει και να εκκενωθεί αλλιώς θα γίνει βίαιη εκκένωση!Η αρχή έγινε με τον ίδιο τρόπο με την βίλα Αμαλίας, μετά με άλλες καταλήψεις, μετά με το Indymedia και σε λίγους μήνες φτάσαμε στην ΕΡΤ. Το πότε θα έρθουν έξω από το σπίτι σου είναι θέμα χρόνου νοικοκυραίε έλληνα ανθρωπάκο.Ο βαλσαμωμένος γέροντας του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης έλεγε πριν από λίγο στον υπεύθυνο των ΜΑΤ ότι πρέπει να προσέχουν λίγο τη συμπεριφορά τους οι αστυνομικοί για να μην ξεφύγουν τα πράγματα και γίνει στην χώρα αυτό που δεν έγινε 3 χρόνια τώρα.