ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η επιδιόρθωση του χειρότερου τατουάζ-πορτραίτου στον κόσμο

Η επιδιόρθωση του χειρότερου τατουάζ-πορτραίτου στον κόσμο Facebook Twitter
5
Η επιδιόρθωση του χειρότερου τατουάζ-πορτραίτου στον κόσμο Facebook Twitter
Αριστερά το αρχικό τατουάζ, δεξιά η αναβαθμισμένη εκδοχή του

Την περασμένη Πέμπτη, ο άντρας με το χειρότερο τατουάζ-πορτραίτο στον κόσμο κατάφερε να προχωρήσει στην επιδιόρθωσή του, ύστερα από την ερασιτεχνική δουλειά του «καλλιτέχνη».


Όπως αναφέρει το Shine, το 2007 με αφορμή την έβδομη επέτειο θανάτου της γυναίκας του Mindy, ο 38χρονος Chad Stahl, από το Οχάιο, αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ με το πορτραίτο της. Το ζευγάρι ήταν μαζί για δέκα χρόνια, είχε τρία παιδιά και ήταν παντρεμένο για λιγότερο από τρεις μήνες όταν η Mindy έχασε τη ζωή της ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους.

Ο καλλιτέχνης Dennis Foust ζήτησε 450 δολάρια για το αρχικό σχέδιο, ενώ ο Chad δεν δίστασε να πάρει την τελική απόφαση, που όμως δεν του βγήκε σε καλό. Μόλις ολοκληρώθηκε το τατουάζ, η γυναίκα που απεικονιζόταν δεν έμοιαζε καθόλου με την πρώην σύζυγό του.

Όταν το αποτυχημένο πορτραίτο έκανε το γύρο του Διαδικτύου, ως το χειρότερο τατουάζ στον κόσμο, ο Chad ντρεπόταν να κυκλοφορήσει δημοσίως, φορώντας κοντομάνικη μπλούζα.

Όλα όμως άλλαξαν όταν ένας φίλος του άτυχου άντρα, του πρότεινε να επισκεφτεί τον καλλιτέχνη Scott Versago που δέχτηκε να κάνει την επιδιόρθωση εντελώς δωρεάν, καθώς είχε σοκαριστεί από τη συγκλονιστική ιστορία του Chad.


Συνολικά, η επιδιόρθωση διήρκεσε μόλις τρεις ώρες. «Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω όλος ο κόσμος να το δει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 38χρονος.

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια