Απεργία της ΓΣΕΕ

Η *σούπερ μεθυσμένη* Κιμ Γουάιλντ τραγουδάει σε βαγόνι του μετρό!

Η *σούπερ μεθυσμένη* Κιμ Γουάιλντ τραγουδάει σε βαγόνι του μετρό! Facebook Twitter
5

Κάποιοι τυχεροί επιβάτες του μετρό του Λονδίνου είχαν χαρά να δουν την Κιμ Γουάιλντ να τραγουδάει ζωντανά το σούπερ χιτ "Kids in America", όπως αναφέρει το NME.

Η Katherine Eames, μια από τους τυχερούς, αποτύπωσε το σκηνικό στο κινητό της και το ανέβασε στο YouTube στις 14 Δεκεμβρίου: η Κιμ και ο αδερφός της, ο οποίος είχε μαζί του μια κιθάρα, επέστρεφαν από το χριστουγεννιάτικο πάρτι Magic FM's και ξαφνικά, άρχισαν να τραγουδάνε.

Το σχόλιο της Katherine:

«Μετά από μια χάλια μέρα, πήρα το μετρό για να γυρίσω σπίτι και δεν βρήκα θέση για να κάτσω, ένας άντρας έβγαλε μια κιθάρα, ωχ, άντε πάλι. Και τότε μια μεθυσμένη γυναίκα αρχίζει να τραγουδάει. Κάτσε ένα λεπτό, δεν την ξέρω αυτή τη φωνή; Και ήταν όντως η ΚΙΜ ΓΟΥΑΙΛΝΤ! Αυτό πραγματικά μου έφτιαξε τη μέρα».

Η Κιμ μέσω του τουίτερ εξέφρασε την έκπληξή της για τις αντιδράσεις που έφερε το βίντεο, που πλέον είναι viral.

Η *σούπερ μεθυσμένη* Κιμ Γουάιλντ τραγουδάει σε βαγόνι του μετρό! Facebook Twitter
5

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Μπορεί η Κιμ να ήταν όντως μεθυσμένη, αλλά ήταν γλυκύτατη και απολαυστική και καλά έκανε και "το 'ριξε έξω", ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι. Όλοι πέρασαν καλά μαζί της στο βαγόνι του μετρό. Ας μη γελιόμαστε, είναι απόλυτα φυσιολογικό να πιεις κάτι παραπάνω και απόλυτα όμορφο αν το "βγάζεις" με ανάλογο τρόπο. Το να υπάρχει τίτλος στο άρθρο "σούπερ μεθυσμένη" δεν παραπέμπει σε κάτι καλό όμως. Πιο πολύ προκαταβάλει για κάτι φαιδρό, γραφικό, παρακμάζον. Και η Κιμ δε φαίνεται να είναι κάτι τέτοιο.