ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Λιμενικοί εμπόδισαν αστυνομικούς να κάνουν έλεγχο σε συναυλία του Νίκου Βέρτη

Λιμενικοί εμπόδισαν αστυνομικούς να κάνουν έλεγχο σε συναυλία του Νίκου Βέρτη Facebook Twitter
7

Τις καταγγελίες ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον έλεγχο που έκαναν κατά τη διάρκεια συναυλίας του Νίκου Βέρτη στη Μυτιλήνη καθώς τους εμπόδισαν ανώτατοι αξιωματικοί του Λιμενικού μελετά το αρμόδιο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων.


Οπως σημειώνει η εφημερίδα «Εμπρός» της Λέσβου το βράδυ της 2ας Αυγούστου το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε πλήθος τηλεφωνημάτων από πολίτες που προχωρούσαν σε καταγγελίες γύρω από τη συναυλία του Νίκου Βέρτη που πραγματοποιούνταν σε χώρο που είχε νοικιάσει σε επιχειρηματία το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου.
Κατόπιν των καταγγελιών άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με ένα περιπολικό κατευθύνθηκαν στο χώρο της συναυλίας στο εμπορικό λιμάνι. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν, πέραν της διατάραξης κοινής ησυχίας, ότι μεγάλο μέρος του χώρου είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης, με τραπέζια, καρέκλες, γκαρσόνια και μπουκάλια ποτών, δηλαδή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Λιμενικοί εμπόδισαν αστυνομικούς να κάνουν έλεγχο σε συναυλία του Νίκου Βέρτη Facebook Twitter


Και την ώρα που ο υπεύθυνος τους επεδείκνυε το συμβόλαιο ενοικίασης του χώρου από το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου έναντι 5.000 ευρώ, άνδρες του Λιμενικού που παρευρίσκονταν στο χώρο με πολιτικά ρούχα, παρενέβησαν και σταμάτησαν τον έλεγχο δηλώνοντας ότι ο χώρος ανήκει στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Σώματος και όχι της Αστυνομίας και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να φύγουν, καθώς είχαν ήδη ελέγξει τα πάντα και ήταν όλα νόμιμα.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησαν από το χώρο της συναυλίας, ενημέρωσαν τον κέντρο ότι δεν ολοκλήρωσαν τον έλεγχο, κατονόμασαν τους λιμενικούς που τους εμπόδισαν και συνέταξαν σχετική γραπτή αναφορά.
Η υπόθεση προωθήθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού και ερευνάται.

[via

 

από την εν λόγω συναυλία

7

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Οι αστυνομικοι που εκαναν τον ελεγχο ειχαν η δεν ειχαν αρμοδιοτητα;Αν δεν ειχαν κακως πηγαν να κανουν ελεγχο, αν ειχαν κακως δε συνελαβαν τους λιμενικους. Προφανως οι λιμενικοι εφαρμοσαν το γνωστο "ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε ;"οπως και το "την αλλη βδομαδα θα σε στειλω στο Εβρο"( παιδια ο Εβρος εχει απιστευτες ομορφιες αν δεν εχετε παει να πατε, ασχετο).Εστω οτι οι λιμενικοι εκαναν και καλα ελεγχο( στο παρτυ τους, λεμε τωρα).Υπηρχε σχεδιο; ποιος ηταν υπηρεσια και τι αναφορα συνεταξαν; Αν ηταν υπηρεσια γιατι φορουσαν πολιτικα αλλα μαιμι βαις και γιατι επιναν;Τωρα επειδη η εδε θα γινει το 2040 τον Ιουνιο( αν ολα πανε καλα) αυτο που πρεπει να γινει για να μην κοροιδευει ο ενας τον αλλο ειναι να παρεμβει το ΣΔΟΕ. Ενταξει το παρτυ εγινε, ποσες αποδειξεις εκοψαν τι πηρε ο καλλιτεχνης , τι προμηθειες αγοραστηκαν τι καταναλωθηκε, ποσοι σερβιτοροι εργαστηκαν( αυτοι συνηθως μιλανε, δεν πληρωνονται τοσα που να αξιζει να ψευδορκισουν) μαρτυρες θα βρεθουν ουκ ολιγοι.Αν απολυθουν οι υπευθυνοι και κοπουν προστιμα να δειτε αμεσως πως θα αρχισουν να κανουν τη δουλεια τους τα οργανα και πληρωνουν και οι υπολοιποι. Προς το παρον εχουμε μονο διαπιστωσεις και κλαματα( λες και δεν ξερουμε τι ποσα διακινουνται στο χωρο της διασκεδασης).Αν δεν αλλαξουμε νοοτροπια τα αφορολογητα γλεντια θα συνεχιστουν εις αει και ο λαος θα συνεχισει να υποφερει και να στρεφεται σε ακραιες αποψεις( χρυση αυγη κλπ).