Απεργία την Πρωτομαγιά

Γάτα έσωσε μωρό στη Ρωσία!

Γάτα έσωσε μωρό στη Ρωσία! Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από το βίντεο
2

Ένα αγοράκι, μικρότερο των 12 εβδομάδων, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χάρτινο κουτί πάνω στην σκάλα πολυκατοικίας, στην πόλη Obninsk της Ρωσίας. Το χάρτινο κουτί προοριζόταν για μία γάτα, η οποία είχε βρει το μωράκι, είχε μπει στο κουτί για να το κρατήσει ζεστό και δεν έφυγε από κοντά του. 

Το μωρό ανακαλύφθηκε από μία γυναίκα, η οποία άκουσε κάτι που θεώρησε ότι ήταν νιαούρισμα, και έτρεξε να βοηθήσει την γάτα.

Γάτα έσωσε μωρό στη Ρωσία! Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από το βίντεο

Η γατούλα ζούσε στο οικοδομικό τετράγωνο που βρέθηκε το μωρό για τρία χρόνια και την φρόντιζαν οι γύρω ένοικοι. Η μέρα που η γατούλα βρήκε το μωρό στου "σπίτι" της ήταν παγωμένη, αλλά το αγοράκι είχε παραμείνει ζεστό, σύμφωνα με την γυναίκα που το βρήκε. "Είχε κρατήσει το μωρό ζεστό για πολλές ώρες, και νιαούριζε για να καλέσει βοήθεια", είπε. Δίπλα στο μωρό, η γυναίκα, που αποδείχτηκε πως ήταν νοσηλεύτρια, βρήκε πάνες και φαγητό, και ανέφερε πως ήταν καλά ντυμένο. 

Ακόμα και όταν έφτασε το ασθενοφόρο για να παραλάβει το μωρό, η γάτα παρέμενε πεισματικά δίπλα στο μωράκι και δεν ήθελε να φύγει από κοντά του. Σύμφωνα με τους γείτονες, η γάτα έμεινε για αρκετές ώρες στο πεζοδρόμιο, στην ίδια θέση, περιμένοντας το μωρό, το οποίο μεταφέρθηκε σε ένα από τα νοσοκομεία της πόλης, με τους γιατρούς να δηλώνουν ότι το αγοράκι ήταν απόλυτα υγιές. 

Τώρα οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους γονείς του μωρού, ενώ η γατούλα, που μάλλον είναι και η ίδια έγκυος, λαμβάνει πολλές φροντίδες από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, που την αντιμετωπίζουν σαν ήρωα. 

It's Viral
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια