Απεργία την Πρωτομαγιά

Τήνος

Τήνος Facebook Twitter
0

Πώς ενώ οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου έχουν μέσο όρο ηλικίας 60, παρόλα αυτά έχει γίνει must be προορισμός, αυτό είναι ένα "θαύμα"... στο θαυματουργό νησί του Αιγαίου που ακούει στο όνομα Τήνος.

Τήνος Facebook Twitter

Surfάδες που ψάχνουν να δαμάσουν τα κύματα στη "Κολυμπήθρα", Clubbers σε lounge αποθεραπεία μετά από τις Μυκωνιάτικες βραδιές, και κυρίως alternative ταξιδιώτες που αναζητούν τον πραγματικό εναλλακτικό τουρισμό και την αυθεντική κυκλαδίτικη ομορφιά ανακατεύονται αρμονικά κάθε χρόνο με τους παραδοσιακούς επισκέπτες του θρησκευτικού τουρισμού. 

Αν μέσα σε αυτό το ποικιλόμορφο σκηνικό βλέπεις και τον εαυτό σου τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο ShellSmart.gr και δε θα το μετανιώσεις. Γιατί η κατά πολύ αδικημένη στη φήμη της Τήνος έχει να προσφέρει διακοπές που πραγματικά μένουν αξέχαστες, αρκεί να έχεις όρεξη να ανακαλύψεις τη μυστική πλευρά της.

Τήνος Facebook Twitter

Ξεκινώντας από τα sos, όπως και σε κάθε νησί των Κυκλάδων έτσι και εδώ οι παραλίες είναι απλά μαγικές. Ο Άγιος Φωκάς με την άμμο αλλά και το βότσαλο, με τα εστιατόρια αλλά και beach bar είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες όπου συνδυάζει με ένα extra περίπατο και τον αρχαίο βράχο του Βρυοκάστρου που Ατενίζει στη Μήλο. Γνωστή για το ηλιοβασίλεμα της είναι η παραλία σταυρός, ενώ πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς τα Κιόνα, τον Άγιο Σώστη και τον Άγιο Μάρκο με τα κρυστάλλινα νερά.

Τήνος Facebook Twitter

Και επειδή ευτυχώς the day is young για πολλές ώρες το καλοκαίρι, μετά την παραλία μπορείς να πιάσεις ένα όμορφο δειλινό στη Καρδιανή και στη συνέχεια να ακολουθήσεις τα σοκάκια της πόλης και να ανακαλύψεις προς μεγάλη σου έκπληξη ότι η Τήνος δεν έχει απλά νυχτερινή ζωή, αλλά bars γεμάτα κόσμο που συχνά κλείνουν το άλλο πρωί!

Αν αναζητάς κάτι πιο εναλλακτικό από το τρίπτυχο sea, sun & night fun, η Τήνος έχει πάλι την απάντηση. Ψάρεμα, καταδύσεις και αναρρίχηση είναι μερικές από τις Active επιλογές που σου προσφέρονται μέσα σε φυσικά τοπία ασύγκριτης ομορφιάς.

Τήνος Facebook Twitter

Επειδή είναι σίγουρο ότι δε θέλει και πολύ για να καταλάβει κανείς την εναλλακτική πλευρά αυτού του νησιού, όσοι πιστοί προσέλθετε στο ShellSmart.gr, βρείτε την καλύτερη διαμονή στο νησί, κερδίστε 5% της κράτησης σε καύσιμα Shell και επιπλέον Smart πόντους και ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι.  

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ