Η Beyonce αδειάζει την πιο ακριβή σαμπάνια σε υδρομασάζ

Η Beyonce αδειάζει την πιο ακριβή σαμπάνια σε υδρομασάζ Facebook Twitter
2

 

Η Beyonce αδειάζει την πιο ακριβή σαμπάνια σε υδρομασάζ Facebook Twitter

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η Beyonce με το νέο βίντεο κλιπ κσι την κίνησή της να αδειάσει ένα μπουκάλι της πιο ακριβής μάρκας σαμπάνιας σε ένα υδρομασάζ.

Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για το νέο τραγούδι της "Feeling Myself", όπου συνεργάζεται με την "νέα κολλητή της", όπως διαδίδει και η ίδια, Nicki Minaj προχώρησε σε μια μάλλον ανεπίτρεπτη για το κοινό της κίνηση. Συγκεκριμένα, η πρόθεσή της να «αδειάσει» μερικές χιλιάδες δολάρια σε μορφή Ace of Spades σαμπάνιας σε μια μπανιέρα, ήταν η αφορμή ώστε το Twitter να πάρει φωτιά από χρήστες που κατέκριναν αυτή τη σκηνή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές σαμπάνιες που κυκλοφορούν.

Για το λόγο αυτό, υπήρξαν σχόλια και δημοσιεύσεις που έγραφαν χαρακτηριστικά πως αυτά τα χρήματα που ξοδεύτηκαν ανώφελα στα πλαίσια του βίντεο κλιπ θα αρκούσαν για τις ανάγκες της εκπαίδευσης ενός πολίτη. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος για το 1% των πλουσίων - στο οποίο ανήκει και το ζευγάρι Beyonce- Jay Z, σύμφωνα με το Fortune- που τελικά μπορούν να κυριαρχήσουν στο υπόλοιπο 99% του πληθυσμού.

Ωστόσο το Gawker έσπευσε να λύσει την παρεξήγηση και να αποκαλύψει πως η σαμπάνια που χύνεται στο νερό, δεν κοστίζει πάνω από 300 δολάρια. Το σάιτ υποστηρίζει πως όλη συνωμοσία, η οποία έφτασε μέχρι και το ΤΙΜΕ, ξεκίνησε από φωτομοντάζ ενός παλιού άρθρου με ακριβές σαμπάνιες. Κάποιος χρήστης άλλαξε τα μπουκάλια και τα το ίντερνετ ανέλαβε τα υπόλοιπα... 

Στο tweet που ακολουθεί, μάλιστα, ο χρήστης δημοσίευσε τη φωτογραφία σχολιάζοντας πως "η Beyonce ρίχνει τα δίδακτρά μου σε υδρομασάζ".

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Όλα τα hip hop video είναι υπερβολικά και κιτς. δλδ αν δεν ξόδευαν τα λεφτά στη σαμπάνια, θα τα έδιναν σε κάποιον να σπουδάσει? Δεν πάει έτσι. -Το τραγούδι πολύ μ'αρέσει πάντως-
Η Μπιγιόνσε έχει μια υπέροχη soul φωνή και μέχρι πρότινος δεν χρησιμοποιούσε τον πλούτο της για επικοινωνιακούς σκοπούς. Δυστυχώς αυτό το δήθεν swag thuglife young money ύφος που υιοθετεί τώρα ειναι καπως φτηνό..