Ο Αρμάνι κατακρίνει τους μυώδεις άντρες και τον τρόπο που ντύνονται πολλοί γκέι

Ο Αρμάνι κατακρίνει τους μυώδεις άντρες και τον τρόπο που ντύνονται πολλοί γκέι Facebook Twitter
10

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του τον τρόπο που επιλέγουν να ντύνονται πολλοί ομοφυλόφιλοι. Ο 80χρονος σχεδιαστής μόδας δήλωσε στους βρετανικούς κυριακάτικους Times: "Ένας ομοφυλόφιλος είναι άντρας 100%. Δεν χρειάζεται να ντύνεται ως γκέι. Όταν η ομοφυλοφιλία επιδεικνύεται σε υπερβολικό βαθμό, σαν να λέμε "ξέρεις, είμαι γκέι", αυτό δεν μου αρέσει. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας".

Στην ίδια συνέντευξη, ο Αρμάνι ανέφερε ότι η τάση που θέλει τους άντρες με ιδιαίτερα γυμνασμένα σώματα δεν είναι του γούστου του. "Δεν μου αρέσουν τα μυώδη αγόρια. Όχι τόσο γυμναστήριο! Μου αρέσει όταν κάποιος είναι υγιής, αυθεντικός, προσέχει το σώμα του αλλά δεν χρησιμοποιεί τους μύες του με υπερβολή". Ο διάσημος σχεδιαστής χαρακτήρισε επίσης την αισθητική χειρουργική "ηλιθιότητα" λέγοντας ότι "ένα μικρό στήθος δεν χρειάζεται να γίνει μεγάλο": "Προτιμώ να βλέπω φυσικές γυναίκες. Μια γυναίκα πρέπει να έχει το σθένος να μεγαλώνει, όχι να είναι απελπισμένη να δείχνει μικρότερη από την ηλικία της". 


Ο Αρμάνι είναι γνωστός για την ειλικρινή έκφραση των απόψεών του. Πρόσφατα αποκάλεσε τη Μαντόνα "δύσκολη" και επιτέθηκε στη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντουρ, χαρακτηρίζοντάς τη συμπεριφορά της "αντιεπαγγελματική" επειδή δεν παρακολούθησε το πρόσφατο σόου του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον Φεβρουάριο.

Ο Αρμάνι κατακρίνει τους μυώδεις άντρες και τον τρόπο που ντύνονται πολλοί γκέι Facebook Twitter
Ο Αρμάνι κατακρίνει τους μυώδεις άντρες και τον τρόπο που ντύνονται πολλοί γκέι Facebook Twitter
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (πάνω) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (κάτω) είναι δυο από τους διάσημους γυμνασμένους σταρ που έχουν υπάρξει πρόσωπα σε καμπάνιες του Τζόρτζιο Αρμάνι
It's Viral
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
1) O Αρμανι είναι gay και ειναι out φυσικά2) Σε θέματα αισθητικής και γούστου ιδωμένα απο το πρίσμα του συμφωνημένου κώδικα για το τί είναι καλό ανα περίσταση , προφανώς και ξέρει τί του γίνεται τόσο που να σπρώξει και τα όρια. Να δημιουργήσει δηλαδή τάσεις.ΑΛΛΑ ...3) Στα θέματα - ένδυση/ υπόδηση, χτένισμα, tatto,piercing και οτιδήποτε μπορεί να αφορά τη γλυπτική και παρουσίαση σώματος- διακατέχεται από αγκυλώσεις. Όλα τα προαναφερθέντα έχουν σαφείς κοινωνιολογικούς συμβολισμούς και συνοδεύονται και από υποκειμενικές ψυχολογικές παραμέτρους που φαίνεται πως του ξέφυγαν.Αφορούν σημαντικά στη ταυτότητα και το τρόπο που κάποιος εκφράζει ή θέλει να καμουφλάρει τη δική του.Αυτό δεν είναι μόνο δικαίωμα είναι και αιτούμενο.4) Το άνδρας 100% είναι μια εξαιρετικά αφηρημένη ποσόστωση που αφορά περισσότερο σε ερωτικές φαντασιώσεις/αναπαραστάσεις και κοινωνικές προσδοκίες για το αρσενικό παρά σε κάτι μετρήσιμο και σταθερό. Αυτό αφορά φυσικά όλη τη γκάμα ανδρών str8, bι ή gay.5) Αν αισθάνεται ενοχές που ο χώρος της μόδας που εκπροσωπεί έβαλε τρικλοποδιά κυρίως στους gay άνδρες και συνέβαλε σε κλωνοποίηση ελαφρόμυαλων fashion victims ,σε μια εποχή που η συνειδητοποίηση και ουσιαστική απελευθέρωση τους, είχε απείρως μεγαλύτερη σημασία, να μας το πει.
Η ξεχωριστή φύση του κάθε ανθρώπου καθορίζει το πόσο θηλυκό η αρσενικό είναι ! Τώρα το πως ντύνεται ο καθένας η πως αισθάνεται είναι μονο μέσα του! Και αυτό δεν πρέπει να απασχολεί τους άλλους παρα μονο αυτον που ζει μέσα στο σώμα που αισθάνεται πιο όμορφα ! Ανεξάρτητα απο το ντύσιμο και την εμφάνιση του! Ο κύριος Armani προσβάλλει με αυτή την δήλωση όλα τα διαφορετικά καθώς και τα διεμφυλικα άτομα του πλανήτη! Και σίγουρα κανείς δεν χρειάζεται την άποψη του για να ζήσει ευτυχισμένος και ισορροπημένος με τον τρόπος που επέλεξε. Όλα τα άλλα είναι απλά ρατσιστική διάθεση !
Ο Αρμάνι μιλά για το ντύσιμο ως ειδικός σε αυτό. Δεν ζητήθηκε η γνώμη ενός ηλεκτρολόγου ή ενός συγγραφέα για το πως πρέπει να ντύνονται οι γκέι. Είπε την άποψη του, όπως είπε και την άποψη του για τις πλαστικές επεμβάσεις και για το γυμναστήριο. Γιατί κολλήσατε στο ντύσιμο των γκέι και όχι σε όλα τα άλλα? Απαγορεύεται σε κάποιον να εκφράζει τη δική του άποψη περί αισθητικής? Μην τρελαθούμε με αυτήν την καραμέλα περί ρατσισμού!!! Υ.Γ. Είμαι σίγουρη ότι ο Αρμάνι λέει την άποψη του ακριβώς επειδή γνωρίζει ότι κανείς δεν χρειάζεται την έγκριση του για να είναι ευτυχισμένος. Άρα δεν χρειάζεται και να την κρύψει
Τί εννοεί δε πρεπει να ντύνεται ως γκέι; Μάλλον εννοεί ως εκκεντρικός, έξαλλος, ή θηλυπρεπής. Η λέξη γκέι δεν συνδηλώνει κάτι άλλο εκτός από σεξουαλικό προσανατολισμό. Γκέι είμαστε όλοι οι γκέι. Συντηρεί τα λεκτικά στερεότυπα που χρησιμοποιούν οι στρέιτ που έχουν άγνοια. Γκέι σημαίνει ομοφυλόφιλος. Τελεία. Άλλα στοιχεία είναι πρόσθετα...είτε υπαρχουν είτε όχι.
Όλοι εσείς που βάζετε αρνητικές ψήφους, να πάρετε την άδειά του. για τον τρόπο ντυσίματός σας. Τα μεσημεριανάδικα που κάνουν ...ενδυματολογική κριτική, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ. Παρακολουθείστε τα. Σας αξίζουν!!!