Πατέρας ο Ryan Gosling! Η Eva Mendes είναι επτά μηνών έγκυος

 Πατέρας ο Ryan Gosling! Η Eva Mendes είναι επτά μηνών έγκυος Facebook Twitter
2

 

Το διάσημο ζευγάρι απέδειξε περίτρανα πως όταν οι διάσημοι θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα τότε έχουν πολλές πιθανότητες να το καταφέρουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η φήμη για την εγκυμοσύνη της Eva Mendes...δεν είναι πια φήμη. Ο Ryan Gosling θα γίνει πατέρας περίπου στα τέλη του καλοκαιριού και όλα τα tabloids αναρωτιούνται πώς τους έχουν ξεφύγει τόσοι μήνες χωρίς καμία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα συναφή μιντιακά τερτίπια.

 

 Πατέρας ο Ryan Gosling! Η Eva Mendes είναι επτά μηνών έγκυος Facebook Twitter

Αν και όλες οι πηγές που μοιράστηκαν την πληροφορία παραμένουν ανώνυμες και οι μάνατζερ των δύο καλλιτεχνών έχουν αρνηθεί να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν, η είδηση είναι πια παντού. Ελάχιστοι διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις έως ότου γίνει μια πιο επίσημη ανακοίνωση ενώ στα στα social media προκλήθηκε καταιγισμός σχολίων από θαυμάστριες του Ryan και θαυμαστές της Eva οι οποίοι αρχικά δήλωναν ξαφνιασμένοι, μετά απογοητευμένοι και τελικά συμβιβάστηκαν μπροστά στον καρπό του έρωτα.

Αυτή πάντως είναι η τρίτη φορά που μια τέτοια είδηση κάνει την εμφάνισή της. όλες οι προηγούμενες είχαν διαψευστεί άμεσα και καμία δεν είχε πάρει τόσο γρήγορα έκταση.

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Το οτι έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις αυτό το θέμα, το θεωρώ λίγο υπερβολικό... Κ αυτό φαίνεται και απο το γεγονός οτι οι ίδιοι δεν το δημοσιοποίησαν νωρίτερα. Τι ειναι αυτό που δεν αρέσει; Ειναι δυο ηθοποιοί που γνωριστήκαν σε κοινή τους ταινία, ταίριαζαν και κάνουν παιδί μαζι. Επιπλέον, το οτι ο Ryan ερωτεύεται και δένεται με συμπρωταγωνιστρια του(κατι που έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν), το βρίσκω πολύ γλυκό και ανθρώπινο όπως επίσης και το γεγονός οτι Mendez καμία σχέση εμφανισιακα με MacAdams, μου λέει οτι δεν ακολουθεί συγκεκριμένα στερεότυπα ομορφιάς αλλα εντυπωσιάζεται απο το σύνολο. Μια χαρά τα βρίσκω τα παιδιά!
Oσο κι αν αγαπω τον Ryan, τις υπεροχες επιλογες των χαρακτηρων του και αναγνωριζω την ταλενταρα του, ωστοσο και παλι πιστευω πως ειναι ελαφρως υπερβολικο να χαρακτηριζεται ως ενας απο τους πιο ομορφους ανθρωπους του πλανητη.ΓΙα την Εva Mendes δε λεω, ωραια ειναι, αλλα δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο και για το ταλεντο της στην υποκριτική, ή τις επιλογες των ταινιων της.I guess you can't have it all ...