Kim και Kanye απορρίπτουν πρόταση τριών εκατομμυρίων δολαρίων

Kim και Kanye απορρίπτουν πρόταση τριών εκατομμυρίων δολαρίων Facebook Twitter
0

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Kim Kardashian από τον Kanye West είδε το φως της δημοσιότητας σχεδόν μια εβδομάδα πριν. Το διάστημα ήταν όμως αρκετό ώστε τα ταμπλόιντ να αρχίσουν πόλεμο για το ποιο θα εξασφαλίσει τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου, όταν έρθει στον κόσμο τον Ιούνιο.


Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προσφορά τριών εκατομμυρίων δολαρίων από ταμπλόιντ εκτός Αμερικής, ενώ άλλες πηγές μιλούν για μεγαλύτερα νούμερα. Οι Kimye (όπως έχουν ονομαστεί σύμφωνα με την προσφιλή συνήθεια των αμερικανικών «κίτρινων» μέσων να ενώνουν τα χοτ ζευγάρια της σόουμπιζ σε ένα όνομα, με γνωστότερους τους Brangelina) προς το παρόν λέγεται ότι δεν προτίθενται να παραχωρήσουν δικαιώματα για φωτογράφιση. Αυτό φυσικά δε θα κρατήσει για πολύ, αφού ο «πλειστηριασμός» του βρέφους θα συνεχίσει μέχρι τα νούμερα φτάσουν στα ύψη.

Στο παρελθόν, celebrities όπως οι Brad Pitt και Angelina Jolie και η Christina Aguilera φωτογραφήθηκαν με τα νεογέννητα τέκνα τους για ποσά της ταξης των 14 (για τα δίδυμα) και 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ