ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αυτός ο 'συναρπαστικός και όμορφος' Έλληνας θεωρείται απ' τους πιο ακραίους Ισλαμιστές μουλάδες

Facebook Twitter
104

Ευχαριστώ τον αναγνώστη που με πληροφόρησε ότι υπάρχει Έλληνας μουλάς στη Βρετανία, μια χώρα που συγκλονίζεται τις τελευταίες ημέρες από την ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση. Το κανάλι με τα κηρύγματά του στο YouTube ακολουθούσε και ο 'βομβιστής' του Μαραθωνίου της Βοστώνης.

Ο Hamza Tzortzis

Διαβάζω στο άρθρο του The Week (στα σχόλια του οποίου κάποιοι μουσουλμάνοι διατυπώνουν διαφορετική άποψη και τον χαρακτηρίζουν Μαχητή για την Ειρήνη): 

Νέα γενιά εξτρεμιστών διδάσκει στα Βρετανικά Πανεπιστήμια

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι ηγέτες του Ισλάμ στα πανεπιστήμια μπορεί να επηρεάσουν τους φοιτητές να "στραφούν στην τρομοκρατία".

Σε πάνω από 200 περιπτώσεις -μόνο τον τελευταίο χρόνο- και σε 60 διαφορετικά πανεπιστήμια έκαναν δημόσιες εμφανίσεις ομιλητές με "ιστορικό ακραίων ή στενόμυαλων απόψεων". 

Κάποιοι ομιλητές σε πανεπιστήμια όπως Cambridge, UCL και Birmingham έχουν ιστορικό ακραίων δηλώσεων, μισογυνισμού, ομοφοβίας ή/και κηρύττουν τη τζιχάντ. Άλλοι μάλιστα έχουν δηλώσει δημοσίως ότι "απορρίπτουν την ελευθερία", σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου. 

Ο λέκτορας Hamza Tzortzis (φωτο επάνω), πρώην μέλος της ριζοσπαστικής ομάδας Hizb ut-Tahrir, έχει εμφανιστεί σε αρκετές εκδηλώσεις. Ο [Έλληνας] Tzortzis είναι ένας "συναρπαστικά πειστικός και όμορφος ["compelling and good-looking"] ακραίος, που σύμφωνα με πηγές συμμετείχε σε ένα κανάλι του YouTube που το ακολουθούσε ο ύποπτος για τις βόμβες της Βοστώνης, Tamerlan Tsarnaev, αναφέρουν οι Times. Έχει μάλιστα δηλώσει ότι οι Μουσουλμάνοι "απορρίπτουν την ιδέα της ελευθερίας του λόγου, και ακόμα και την ιδέα της ίδιας της ελευθερίας." 

Άλλος ένας ομιλητής που εμφανίστηκε σε Βρετανικά πανεπιστήμια ήταν ο Dr Khalid Fikry, ο Αιγύπτιος κληρικός που έχει υπερασπιστεί καταδικασμένους τρομοκράτες. Σύμφωνα με μια ηχογραφημένη ομιλία του στην Ισλαμική Κοινότητα του Πανεπιστημίου του Westminster, ζήτησε την εισαγωγή της πολυγαμίας (του δικαιώματος γάμου με πολλές γυναίκες) και ζήτησε από τις Αρχές να ξεκινήσουν να κόβουν τα χέρια των ληστών για να μην "τομλήσουν να κλέψουν".

Ο Usama Hasan, που κάποτε ήταν Ισλαμιστής αλλά πλέον είναι ακτιβιστής εναντίον του εξτρεμισμού, είπε ότι οι ακραίες ομάδες έχουν "κάνει κατάληψη" στις Ισλαμικές κοινότητες κορυφαίων πανεπιστημίων. "Αρνούνται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης σε άλλους Μουσουλμάνους φοιτητές, οι οποίοι φιμώνονται και τρομοκρατούνται απ' τους σκληροπυρηνικούς", προειδοποίησε. 

 

 

=====

 

 

Ο Hamza Tzortzis μιλάει για την Ελλάδα

(κι επίσης κλαίει!)

 


 

Ούτε καν "συναρπαστικά πειστικός"... 

 

 

 

 

104

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

13 σχόλια
"...Ο [Έλληνας] Tzortzis είναι ένας "συναρπαστικά πειστικός και όμορφος" ακραίος, που σύμφωνα με πηγές συμμετείχε σε ένα κανάλι του YouTube που το ακολουθούσε ο ύποπτος για τις βόμβες της Βοστώνης, Tamerlan Tsarnaev, αναφέρουν οι Times..."Πάμε καλά; Δηλαδή, αν εγώ ανεβάζω στο Youtube βιντεάκια της Σακίρα και σε μένα έχει κάνει subscribe κάποιος που κάποια στιγμή βιάζει μια κατσίκα, αποτελεί ένδειξη ότι εγώ ή η Σακίρα εξωθούμε τον κόσμο στην κτηνοβασία;
Ναι, πιθανόν. Επίσης πιθανόν, να είχε τις προσευχές της Παρασκευής και τίποτε παραπάνω. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.Αν ο βομβιστής της Βοστώνης είχε κάνει subscribe και στο δικό μου κανάλι στο Youtube (με τα βιντεάκια της Σακίρα), θα σήμαινε αυτό κάτι για τη δική μου προσωπικότητα ή δράση; Εφόσον εγώ, εσύ κι ο οποιοσδήποτε δεν είναι δυνατόν να ζητούμε πιστοποιητικό φρονημάτων και ποινικό μητρώο από οποιον μας κάνει follow στο twitter ή subscribe στο youtube, είναι παράλογο κάτι τέτοιο να αποτελεί τεκμήριο ενοχής (ή έστω υπόνοια, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση).Δες και το παρακάτω άρθρο για το vKontakte:http://www.nooz.gr/tech/rosia-sti-mairi-lista-to-vkontakte"Οι ρωσικές αρχές απαγόρευσαν στο μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης της χώρας να διακινεί υλικό [...] τουλάχιστον ένας από τους υπόπτους για τις βομβιστικές επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστόνης είχε σελίδα στο VKontakte"Μήπως έχουμε χάσει λίγο το μέτρο;
Το βρισκω το λιγοτερο τρομακτικο. Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα παιδι Ελληνων μεταναστων στο Λονδινο, που ναι η πολυπολιτισμικοτητα του σε βοηθαει να ερχεσαι σε επαφη με διαφορετικες θρησκειες και κουλτουρες, αλλα ταυτοχρονα σου τονιζει και τις διαφορες μεταξυ τους, γινεται ακραιος Ισλαμιστης.
> Ούτε καν "συναρπαστικά πειστικός"...Γιατί όχι; Το επιχείρημά του «στην Ελλάδα δεν έχουν τα μέσα ν’ αναστήσουν τα παιδιά τους και τόσο η κυβέρνησή τους, όσο και η ΕΕ, η Μέρκελ κλπ. δεν βοηθούν» είναι πειστικό. (Μια απάντηση θα ήταν: μη ρωτάς πού είναι αυτοί, ρώτα πού είναι οι μουσουλμάνοι αδελφοί σου. Ας χαρίσουν αυτοί φαΐ και πετρέλαιο στην Ελλάδα.)
ΑΚΡΙΒΩΣ... Μα να μην υπάρχει ένας Έλληνας πίσω απο κάθε κακό;Και γιατί ακριβώς τονίζεται το "Μουσουλμάνος" για τον δολοφόνο και όχι το "Νιγηριανός" (Όπως αναγράφεται το "Έλληνας" για τον μουλά) ; Το τι ακριβώς γίνεται στη Νιγηρία δεν ειναι γνωστό πλέον; Για περισσότερα http://www.exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/chronologically/2006-2007/89-delta-oils-dirty-business
Στην Νιγηρία οι πολεμοχαρείς μουσουλμάνοι και η τρομοκρατική τους οργάνωση (Μποκο Χαραμ) αγωνίζονται να εξοντώσουν τους Χριστιανούς και να κρατήσουν μονό για τους ίδιους τον φυσικό πλούτο της χωράς.Ότι ακριβώς γίνεται στο Σουδάν δηλαδή γίνεται και στην Νιγηρία.Χάρη στο πετρέλαιο και στα 90τόσα δολάρια το βαρέλι που τους το πληρώνει η τρισκαταρατη Δύση μπορούν και πολλαπλασιάζονται πληθυσμιακά, να μεταναστεύουν στην Δύση και χρηματοδοτούν την Τζιχαντ τους.ΑΥΤΟ συμβαίνει στην Νιγηρία αδιάβαστε!
Η Νιγηρία είναι μία πλούσια χώρα με πάμπτωχους πολίτες. Τα 90τοσα δολάρια το βαρέλι αν κατέληγαν στους (έστω και Μουσουλμάνους) πολίτες δεν θα γινόταν πόλεμος και δεν θα κυνήγαγαν τους "καλούς Χριστιανούς" που "πήγαν να τους εκπολιτίσουν" ... Λες και υπήρξε ποτέ πόλεμος που έγινε για θρησκευτικούς λόγους... Όταν βλέπεις τη Νιγηρία του σήμερα να εύχεσαι να μην βλέπεις την Ελλάδα του αύριο ΑΝΗΘΙΚΕ ΑΥΤΟΥΡΓΕ ... (ΣΣ:ΤΟ link που σου έδωσα είναι αρκετά καλό και τεκμηριωμένο!)
Ο πληθυσμός της Νιγηρίας έχει τετραπλασιαστεί τα τελευταία 40 χρόνια!ΟΣΟ πετρέλαιο και να βγάλουν δεν τόση φτάνει για να ζουν σαν τους Νορβηγούς.Τα έσοδα που βγάζουν είναι τα αντίστοιχα που βγάζει και η Βενεζουέλα, και το Περού και όλες αυτές οι λαοκρατικές δημοκρατίες.ΑΛΛΑ το τι είδους χρήση τους κάνουν και πόσοι διαφθορά επικρατεί είναι παρόμοιο σε αυτές τις χώρες και η πλειονότητα καταλήγει στα χέρια των κομματικών ελίτ.
Άρα τελικά σε καμία από αυτές τις χώρες τα έσοδα από το πετρέλαιο δεν πάνε στον κόσμο .... Μα αυτό δεν είπα εξ αρχής; Αυτό δεν είναι λόγος για ταραχές (όλες αυτές οι περιοχές είναι λίγο η πολύ ταραγμένες);Όσο για τους Νορβηγούς σαν να πήρε το αυτί μου για κάτι ταραχές εκεί τριγύρω τώρα τελευταία (βλέπεις τα ελληνικά ΜΜΕ δεν το "πολυπαίζουν" το θέμα και δεν είμαι και καλά ενημερωμένος) ... !
αυτόχειρα σε τι ακριβώς φταίμε οι Ευρωπαίοι αν η κυβερνήσεις που οι Νιγηριανοί εκλέγουν κάνουν κακοδιαχείριση?Δεν ξέρω αν το μαθες αλλά στην Σουηδία και στην Αγγλία γίνεται της μουρλής!Δράστες? Οι ταλιμπανιασμένοι μετανάστες από την Αφρική και την Ασία!!!Πως το σχολιάζεις?
ωραιος!!!που τ ανακαλυπτετε τετοια "αστερια"???πρωτο νουμερο σε επιθεωρηση στο δελφιναριο ο τυπος!!!ειναι και...λεκτορας???ποδοπατουνται τα στερεοτυπα περι βρεττανικης ανωτατης εκπαιδευσης(ιδου το παραδειγμα).καλα οι αμερικανοι εφαγαν το κεφαλι τους απο τοτε που δινει διαλεξεις στο χαρβαρντ ο...γαπ!!!σταματειστε το καρβουνο!οχι αλλο καρβουνο!!!
'Lecturer' λεγετε καποιος που δινει διαλεξεις γενικα οχι ειδικα στο πανεπιστημιο! Ο συγκεκριμενος τυπος ειναι ενας ευγλωττος γυρόλογος που δεν εχει σπουδασει ομως τιποτα και λεει οτι δουλευει για ενα Ισλαμικο ιστιτουτο απο αυτα που χρηματοδοτουνται απο Ισλαμικες χωρες και τρεχα γυρευε! (Καταλαβαινω το κομπλεξ μερικων να τα βαζουν με τη Βρετανικη εκπαιδευση αλλα θα ηταν καλυτερο να κανετε πρωτα μια βασικη ερευνα γιατι αλλιως εκτιθεστε ανεπανορθωτα - πραγμα βεβαια απολυτως αναμενομενο....)
απολογουμαι!αποτασσομαι το...συμπλεγμα μου περι της βρετανικης εκαπιδευσης!!!ειναι η καλυτεροτερη σ ολο τον κοσμο!κ επαυξανω,υπαρχουν μονο Falkland κ οχι Malvinas,η ΕΟΚΑ ηταν γνωστοι τρομοκρατες,το U.K. εκπολιτισε ολο τον κοσμο,αποικιες δεν ειχε,ουτε δουλους.God Save the Queen!!!γλιτωνω την ανεπανορθωτη...εκθεση?εστω κρινομαι αξιος για 1η δημοτικου της...αγγλιας???
εδώ παροτρύνει κόσμο να κάνουν μασάζ στα πόδια των γυναικών τους http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7dlk3nWvNls χαχαχαχαχααυτά τα βίντεο μετά τον Ανδρεούλη, με αποτελείωσαν!!
δίνουν τα παιδιά τους στους παπάδες και χτυπάνε κατσαρόλες; τι λέει; για ποια χώρα μιλάει!;;;;ρόμπα διεθνώς μας κάνει.έχει υιοθετήσει και το αραβικό accent..
Να φάει σκατά ό,τι κι αν είναι άντε πια! Όλοι οι με χαμηλή αυτοεκτίμηση και άκυρη ζωή αποφάσισαν μια μέρα να ικανοποιήσουν το Εγώ τους με βλακώδεις ιδεολογίες και θεωρήσεις απαγορεύοντας σε όλους τους υπόλοιπους απολαύσεις και ηδονές λες και ζητήσαμε αστυφύλακα στο βρακί μας!Αρκετά πια με τους Ναζι με τους Ισλαμομουλάδες και τους ΧριστιανοΤαλιμπαν. Ή θα πρέπει να βγούνε επιτέλους Νομοι που να απαγορεύουν την Ρητορική Μίσους του κάθε γελοίου κι ανικανοποίητου ρατσιστή σεξιστή ή θα πρέπει εμείς όλοι που ανήκουμε στις μειονοτικές ομάδες να βγούμε με τα τσεκούρια να μιλήσουμε στη γλώσσα τους. Αλλη λύση δεν βλέπω. Η δημοκρατία δεν προστάτεψε τον Τούρκο έφηβο από τα χέρια των Ετεροφυλόφιλων γονιών του που τον πέταξαν σαν τσουβάλι κρέας προχθές σε ένα σοκάκι επειδή ήταν gay!
@atman 25.5.2013 | 21:13> μακάρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα ωστε με ενα νομο να ξεμπερδευουμεΣχέδιο Νόμου «Περί βλακείας»1. Απαγορεύεται εις όλην την επικράτειαν η βλακεία. Οι παραβάται θα τιμωρούνται με φυλάκισιν έως έξι μηνών και —εν περίπτωσει υποτροπής εντός τριετίας— με ισόβιον εξορίαν μπλα μπλα… με στέρησιν του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι μπλα μπλα…
1. η δημοκρατία δεν είναι μία αόρατη δύναμη που προστατεύει τους πάντες από κάθε κακό2. αν έφταιγε η χαμηλή αυτοεκτίμηση, μπορούσες να τον πάρεις με την παρέα σου, να τον πάτε στο κοντινότερο mall, να κάνει πεντικιούρ, τρέντυ κούρεμα και να αγοράσει καινούργια ρούχα για να του ανέβει (η αυτοεκτίμηση)3. κάθε άνθρωπος ανήκει εν δυνάμει σε μια μειοψηφία∙ μπορεί να την ανακαλύψει και να πάρει κι αυτός στο όνομά της το τσεκούρι4. "από τα χέρια των Ετεροφυλόφιλων..": όλη η δυστυχία του κόσμου πηγάζει από τους αιμοσταγείς και βάρβαρους Ετεροφυλόφιλους (κατά τα άλλα είμαστε κατά του σεξισμού)