My name is ex...Your ex

My name is ex...Your ex Facebook Twitter
5

Ξαφνικά σε χώρισε? Νιώθεις πως σε άφησε στα κρύα του λουτρού? Τραγουδάς μόνη στο μπάνιο: «Που πήγε? Που πάει? Γιατί δεν είναι εδώ να μου πει πως μ' αγαπάει?»

Νιώθεις μόνη σαν την ανεμώνη, το παγώνι, το λεμόνι ή ακόμη και το πεπόνι?

Μην ανησυχείς καθόλου! Η επιστημονική ομάδα της «Αχ.Μη.Αστο.Ναπαειστηνευχητουθεου THLE-DEVORCING» είναι εδώ για να δώσει τη λύση!

ΒΗΜΑ 1o

ΦΟΥ-ΜΠΟΥ OR NOT ΦΟΥ ΜΠΟΥ?

Καλύτερα ΘΟΥ-ΒΟΥ  και τα μυαλά στα κάγκελα! Εάν δεν έχεις καμία συγγένεια με το Φώσκολο, το Σπιλμπεργκ  η οποιονδήποτε άλλο σεναριογράφο επιστημονικής φαντασίας, καθώς και καμιά προοπτική εξέλιξης στο συγκεκριμένο κλάδο τότε NOT ΦΟΥ-ΜΠΟΥ, φτου κα-κα και σκα σου-σου! Αν ήσουν 15 να το δικαιολογήσουμε. Αλλά μια δεσποινιδούλα όμορφη σαν κι εσέ? Ποιο το νόημα στο να δεις comments,like,photos,adds e.t.c?Θα κάνεις σενάρια που θα ζήλευε κι η Έλενα Ακρίτα και το μόνο που κερδίζεις απ'ολο αυτό τελικά είναι να είσαι «ο πιο αδύναμος κρίκος». Δε λέω τα έχουμε κάνει κι εμείς αυτά (...τι βήχας είναι αυτός ξαφνικά καλέ?) Αλλά με μέτρο.. Βυθόμετρο μεν, αλλά μέτρο!

Να ξέρεις πως το πιο πιθανό είναι να μη συμβαίνουν ούτε τα μισά από τα οποία φαντάζεσαι!

Δεν έχει βγει τυχαία το «...φαντασία μου πλανεύτρα είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα!»

ΒΗΜΑ 2ο

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ....

...Που θα' ρθω για να ζήσω.. οοοοσο η καρδιά κι αν λαχταράααα... δε θα ξαναγαπηησω...!! Δε ξέρω εάν πιστεύεις στη μετεμψύχωση αλλά άσε τη δεύτερη ζωή και κοίτα τι θα κάνεις με αυτή! Καψουροτράγουδα, τραγούδια χωρισμού(..ούτε η αντρική κολόνια της κοκκίνου),ακόμη και hip-hop ή RnB που αναφέρονται στις παλιές αγάπες δε βοηθάνε! Ούτε για post στο φου-μπου ούτε καν για post-it στον τοίχο του καινούριου σου δωματίου! Όσο για το αν θα ξαναγαπήσεις..Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουνε καρπούζια!

Θα βρεθεί άλλος ν' αγαπάει αυτό που είσαι πάψε πια να προσποίησε πως για όλα φταις.

ΒΗΜΑ 3ο

...ΔΑΚΡΥΑ ΚΙ ΙΔΡΩΤΑΣ

«Στις 31/12/2011 η εταιρία «ZEWA-SOFTIS A.E» κατάρτισε τα αποτελέσματα χρήσης και τον ισολογισμό της,σύμφωνα με τα στοιχεία των οποίων τα κέρδη της εκτοξεύτηκαν σε ποσοστό 1.000.000%.Η εταιρία θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ βαθέων καρδίας τη δεσποινίδα Μαρία Χωρισμενίδου για την επίτευξη αυτού του κατά τα άλλα ανεπίτευκτου στόχου και για την υποστηριξη της στο πολύτιμο έργο μας»

Ωραία λοιπόν!Η ZEWA-SOFTIS σε ευχαρίστησε που τους έκανες πλούσιους πες τους κι εσύ παρακαλώ σαν ευγενική δεσποινιδούλα και φτάνει με το ΚΛΑΨ-ΣΝΙΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΥΞΑ!! Δεν κερδίζεις τίποτα απ'όλο αυτό. Ούτε καν βγάζεις αυτό που νιώθεις πως σε πνίγει μέσα σου.Απλά προκαλείς ψυχικά τον εαυτό σου. Με το κλάμα δε θ' αλλάξει η κατάσταση .. εκτός κι αν τα δάκρυα σου έχουν τέτοιου είδους μαγικές ικανότητες..(τότε δώσε μας κι εμάς λίγα!!!)

Επειδή φαντάζομαι όμως πως δεν έχουν κι αν θέλεις να σε φροντίζουν οι άλλοι κοίτα πρώτα εσύ να φροντίζεις τον εαυτό σου, τον εγωισμό σου και κυρίως τον αυτοσεβασμό σου.. Τότε μείνε...στεγνή και καθαρή!

ΒΗΜΑ 4ο

ΝΤΥΣΟΥ ΤΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ

...Το κόκκινο το όμορφο να σε χαρώ!!Η ζωή δεν τελειώνει μ'έναν χωρισμό. Βγες με τις φίλες σου και πέρνα καλά... για ΄ σενα! Κι όχι από κόντρα στο χωρισμό!Ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να το ξεπεράσεις... Υπάρχουν πολλοί τρόποι και γι' αυτό. Οι σωστοί και οι λάθος! Οι λάθος έρχονται πάντα τη λάθος στιγμή κι είναι όλοι αυτοί που υπό κανονικές συνθήκες δε θα σκεφτόμασταν ποτέ. Ένας από τους πολλούς σωστούς είναι πως προς το παρόν αφήνεις το παρελθόν εκεί που ανήκει! Που δηλαδή? (να σε ακούσω με τα βιονικά αυτιά μου να το λες...) Α γεια σου... στο παρελθόν! Ζεις το παρόν... ατενίζεις το μέλλον! Κοιτάς να περνάς καλά με όσα έχεις τώρα και μπορούν να σε κάνουν 3happy!!!(=τρισευτυχισμένη.Γιατί μιλάω και τη γλώσσα του φου-μπου άμα λάχει να ουμε...)

Έχεις όμως μια γαμάουα παρέα που δε σε άφησε ποτέ μόνη και μπορεί! Μη χάνεις στιγμές με το να αναλώνεις τα βράδια σου πίνοντας για να ξεχάσεις.. Να πίνεις για να θυμάσαι! Να θυμάσαι πως υπάρχουν πράγματα που αξίζει να ζεις!

ΒΗΜΑ 5ο

An ex is called an ex because he is an EX-ample for what you shouldn't go again in the future!!!!!!!!

ΒΗΜΑ 6ο

Να θυμάσαι πως "H ζωή δε μας δίνει πάντα τους ανθρώπους που θέλουμε..Μας δίνει αυτούς που έχουμε ανάγκη!Για να μας βοηθήσουν,να μας πληγώσουν,να μας αφήσουν,να μας αγαπήσουν και να μας κάνουν τον άνθρωπο που είναι να γίνουμε...!"

Και καμιά φορά "Πρέπει να φεύγουμε απ αυτό που θέλουμε για να πάμε σε αυτό που αξίζουμε...!"

ΒΗΜΑ 7ο

Ψάχνουμε ένα νόημα που δε βρίσκει κανείς...μα τελικά υπάρχει όπου το δώσουμε εμείς!!!

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ