Απάντηση στην κοπέλα που έγραψε το "Δεν σου αξίζει το σεξ"

Απάντηση στην κοπέλα που έγραψε το "Δεν σου αξίζει το σεξ" Facebook Twitter
Ποιος χρησιμοποιεί τον άλλον ως sex toy το ξέρουμε πολύ καλά και πλέον δεν μασάμε σε αυτή την κατηγορία. Επειδή οι άντρες εκδηλώνονται, έχουν και την ρετσινιά. Αλλά, σήμερα όλοι ξέρουμε πόσο πολύ περισσότερο χρησιμοποιούν οι γυναίκες τους άντρες με τον απαράδεκτο αυτόν τρόπο.
30

Αγαπητή φίλη που έγραψες στο Yousendit το "Δεν σου αξίζει το σεξ",


Και εγώ διαβάζω τα σημειώματα που αντιπαρατίθενται στην «ηθική» των γυναικών και των αντρών, κυρίως όμως στην συμπεριφορά που προκύπτει από αυτή την ηθική. Ακούστε τώρα και την άλλη άποψη, την αντρική, για να κρίνετε ισότιμα και εμπεριστατωμένα.


Είναι γνωστή, κατανοητή και σεβαστή η απόγνωση των γυναικών για το αντρικό βλέμμα, το αντρικό πείραγμα στο δρόμο, το αντρικό φλέρτ στο μπαρ και βεβαίως το αντρικό «πήδημα» στο κρεβάτι. Μια απόγνωση που σε επίπεδο εμφάνισης εκφράζεται με το προκλητικό ντύσιμο, κυρίως, και την προκλητική συμπεριφορά, ακόμη και στο περπάτημα. Όλα για το αντρικό βλέμμα γίνονται, την προσοχή των αντρών, η έλλειψη του οποίου τις κάνει ακόμη πιο δυστυχισμένες και τις σπρώχνει σε ακόμη πιο «ξέκωλη» εμφάνιση. Πρόκειται για την γυναικεία πεποίθηση, που ορίζει πως μια γυναίκα έχει αξία μόνο όταν την προσέχουν οι άντρες, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Οι βιολόγοι το εξηγούν ως συμπεριφορά με στόχο την επιτυχημένη αναπαραγωγή. Οι ψυχολόγοι, ως συμπεριφορά που εξασφαλίζει προσωπική ανωτερότητα έναντι του αντρικού φύλου. Οι ηθικολόγοι, ως «ηθική παρεκτροπή» και «έκλυση των ηθών». Για τις ίδιες τις γυναίκες είναι μια υποσυνείδητη προσωπική ικανοποίηση, στιγμιαία μεν, ικανοποίηση δε.


Αφού λοιπόν έκανες τον κόπο να μιλήσεις για τους άντρες ως θιγόμενη γυναίκα, τώρα θα μιλήσω και εγώ για τις γυναίκες ως θιγόμενος άντρας. Αρχικά, οι άντρες δεν θυμώνουν για τον λόγο που νομίζεις. Θυμώνουν για την απαράδεκτη στάση των γυναικών, για την παραβίαση των άγραφων κανόνων της επικοινωνίας και συμπεριφοράς και για την εξαπάτηση με τον πιο χείριστο τρόπο. Γιατί, όταν μια γυναίκα κυκλοφορεί και συμπεριφέρεται «γενικώς» ως «ξέκωλο», θέλει να προκαλέσει όλους τους άντρες και στο τέλος να επιλέξει εκείνη με ποιόν θα πάει. Η διαδικασία, όμως, αυτή που επιβάλει η γυναίκα, έχει και κόστος. Γιατί κανείς άντρας δεν ξέρει από την αρχή, αν θα είναι ο επικρατέστερος. Όλοι υποψήφιοι είναι. Συνεπώς, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα της κάνουν προτάσεις, όλοι θα την φλερτάρουν, όλοι θα θέσουν υποψηφιότητα. Αν θέλει μια γυναίκα έναν συγκεκριμένο άντρα, δεν έχει παρά να του το δείξει και να κλείσει την συμφωνία, από την αρχή και αποκλειστικά. Όχι, να απευθύνεται σε όλους για να διαλέξει έναν. Αυτό είναι αδικία και εξαπάτηση και γι' αυτό ουσιαστικά θυμώνουν όλοι οι άντρες που απορρίπτονται.


Επίσης είναι αυθαίρετο και λάθος να πιστεύεις πως, όποιος πειράζει στον δρόμο, είναι έτοιμος να πηδήξει και το μόνο που περιμένει είναι να πέσεις στο πεζοδρόμιο με τα πόδια ανοιχτά. Αν θες να το τσεκάρεις, στον πρώτο που θα σου ρίξει ένα πρόστυχο πείραγμα, πλησίασε τον και πες του πως τον γουστάρεις και θέλεις να πηδηχτείς μαζί του! Να τον δεις να μην ξέρει πού να κρυφτεί. Κατάλαβε λοιπόν λίγο την θέση του.

Να σταματήσεις να παίρνεις ικανοποίηση και ανωτερότητα από το να κάνεις τους άντρες «σκυλάκια» με την γλώσσα έξω, δείχνοντας βυζί και μπούτι και ό,τι άλλο διαθέτεις.


Sex toy! Τώρα είπες τις σωστές λέξεις. Ποιος χρησιμοποιεί τον άλλον ως sex toy το ξέρουμε πολύ καλά και πλέον δεν μασάμε σε αυτή την κατηγορία. Επειδή οι άντρες εκδηλώνονται, έχουν και την ρετσινιά. Αλλά, σήμερα όλοι ξέρουμε πόσο πολύ περισσότερο χρησιμοποιούν οι γυναίκες τους άντρες με τον απαράδεκτο αυτόν τρόπο. Και να σου πω και το άλλο; Η «μείωση σε ένα κομμάτι κρέας με βυζιά» γίνεται από εσάς τις ίδιες, που ένα από τα ιερότερα σημεία του σώματος σας, το χρησιμοποιείτε για τον πιο ευτελή σκοπό, για να εξασφαλίσετε την ανωτερότητα σας έναντι των αντρών που θα σας φλερτάρουνε, μόνο και μόνο για να τους απορρίψετε!


Στο θέμα του camping, το έθεσες σωστά το θέμα, λέγοντας «ένιωθα»! Γιατί όντως εσύ το ένιωθες, αλλά δεν σημαίνει πως έτσι είναι. Όλες οι γυναίκες έχετε αυτό το «αίσθημα καταδίωξης» από τους άντρες, γιατί έτσι βαυκαλίζεστε πως όλοι οι άντρες σας θέλουν και σας ποθούν και θέλουν να σας πηδήξουν, πάντα και κάτω από όλες τις διαφορετικές συνθήκες. Γι' αυτό και όλους τους βλέπετε ως δυνητικούς βιαστές! Στην φαντασία σας όμως!


Όσο για την βαθμολογία, σταμάτα να είσαι τόσο υποκρίτρια και ομολόγησε πως και οι γυναίκες βαθμολογείτε, αλλά έχετε ακόμη τον κοινωνικό περιορισμό να μην το δείχνετε με καρτέλες, καλυπτόμενες πίσω από την «ντροπή» που καλύπτει όλες τις πρόστυχες και έκφυλες σκέψεις που κάνετε. Όσο σεξιστές είναι κάποιοι άντρες, άλλο τόσο είναι και κάποιες γυναίκες. Για να μην πω, πως τους μετράτε με το περίφημο «μήκος», για το οποίο έχετε δημιουργήσει μύθους και μύθους και με τους οποίους μειώνετε συστηματικά τους άντρες, μέχρι τρέλας!


Οι δε αντιδράσεις σας είναι αντιδράσεις ενός απογοητευμένου ανθρώπου, που δεν δέχεται το χιούμορ που του κάνει κάποιος άλλος. Για σκέψου. Αν σε αυτούς που σε βαθμολογούσαν, γύριζες και τους έλεγες γελώντας «ευχαριστώ, μου φτιάξατε την μέρα μου» ή πήγαινες κοντά τους και έπαιρνες τις καρτέλες και έδειχνες στον καθένα τον αριθμό που νόμιζες πως του αντιστοιχούσε, τότε θα ανακάλυπτες ένα άλλο πρόσωπο των αντρών!


Στην συνέχεια, πάλι μιλάς σωστά, λέγοντας «.. όταν μια γυναίκα νιώθει...», γιατί όντως εσείς το νιώθετε και εσείς πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη σας για το συναίσθημα σας και να μην την πετάξετε στους άντρες, για να την αποποιηθείτε και να μην σας ενοχλεί. Το συναίσθημα είναι δική μας επιλογή και κάθε προσπάθεια απόδοσης της δημιουργίας του στους άλλους είναι πλάνη, αποπροσανατολισμός και μαλακία... Μεγάλη μαλακία.


Η θεωρία σου περί του ότι οι άντρες πιστεύουν πως τους αξίζει το σεξ, είναι επίσης παραπλανητική, γιατί το ίδιο ακριβώς πιστεύουν και οι γυναίκες, οι οποίες επίσης βάζουν στο στόχαστρο τους άντρες που γουστάρουν. Αφήστε τα κακόμοιρα και τα μίζερα. Σας έχουμε μάθει πλέον και δεν τσιμπάμε στην οποιαδήποτε ενοχοποίηση. Μην το παίζετε θύμα, γιατί δεν είστε πάντα και αποκλειστικά. Ξέρετε πολύ καλά να γίνεστε και θύτες και μάλιστα πολύ πιο φαρμακεροί από τους άντρες.


Αν πιστεύω πως έχω το δικαίωμα ή όχι να υποθέτω πως θα γαμήσω, όταν μου εμφανίζεσαι προκλητικά, ή ακόμη περισσότερο, όταν με προκαλείς με τον χορό σου και τα κουνήματα που κάνεις, αποδεικνύεται σαφέστατα στην ταινία «Η κατηγορούμενη» με την Τζούντι Φόστερ. Δεν μπορείς να κλιμακώνεις την πρόκληση σου και μετά να την σταματάς όποτε γουστάρεις, αδιαφορώντας σε τι σημείο έχεις φτάσει τον άλλον, που, καλώς ή κακώς, δεν ξέρει πώς να συγκρατήσει την καύλα του και να ελέγξει την ψυχολογία του. Όταν ρισκάρεις μέχρι του σημείου αυτού την πρόκληση σου, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμη να υποστείς και τις συνέπειες. Όχι πως ο άλλος δεν φέρει την δική του ευθύνη για το πώς θα αντιδράσει στην πρόκληση. Αλλά τώρα μιλάμε για την δική σας ευθύνη, των γυναικών.


Συνεχίζεις την υποκρισία σου, λέγοντας πως η κοντή φούστα δεν δίνει δικαιώματα. Τότε γιατί την φοράς; Αλλά τι ρωτάω τώρα έ; Καλύτερα να σχολιάσω την άλλη υποκρισία περί του «.. ξεκάθαρου, δυνατού «ναι»»! Τώρα αποκαλύφθηκες πλήρως! Πόσες γυναίκες γνωρίζεις (του εαυτού σου συμπεριλαμβανομένου) να λένε τόσο ξεκάθαρα το «ναι»; Μήπως, δεν παίζετε το παιχνίδι της «αρχικής άρνησης» για να μην σας χαρακτηρίσουν «εύκολες»; Μήπως δεν το κάνετε για να μετρήσετε «πόσο πολύ» σας θέλει ο άλλος; Μήπως δεν το κάνετε και από μέσα σας λέτε «μην φεύγεις ρε μαλάκα, επίμενε λίγο ακόμη ..»; Μήπως δεν το κάνετε για να του ρίξετε την ευθύνη όσων θα επακολουθήσουν μετά; Άφησε τα σάπια λοιπόν μίλα με ειλικρίνεια, αν θέλεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά.


Και αν θέλεις να προστατευτείς από την σεξουαλική βία, δεν έχεις παρά να είσαι ειλικρινής, να δείχνεις την προτίμηση σου σε εκείνον που θέλεις μόνο και όχι στους πάντες, να εννοείς το «ναι» και να εννοείς και το «όχι» χωρίς παιχνίδια, να μην προκαλείς κάποιον που δεν τον θέλεις, να είσαι τελείως «ασεξουάλ» στην καθημερινή ζωή σου και κυρίως στην δουλειά σου. Να σταματήσεις δηλαδή να παίρνεις ικανοποίηση και ανωτερότητα από το να κάνεις τους άντρες «σκυλάκια» με την γλώσσα έξω, δείχνοντας βυζί και μπούτι και ό,τι άλλο διαθέτεις. Ήδη, οι νέοι δεν τσιμπάνε από αυτά και η απόδειξη είναι πως βρίσκετε όλο και περισσότερους τρόπους να τα δείχνετε, χωρίς όμως το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα. Πετάξατε το μπούμερανγκ, δεν χτύπησε το θύμα και τώρα επιστρέφει σε εσάς. Απολαύστε το!


Και βέβαια σκέπτομαι τις γυναίκες που είναι εκτεθειμένες σε άρρωστους άντρες που δεν υπολογίζουν τίποτα, στην προσπάθεια τους να γαμήσουν. Όμως, σκέψου, γιατί έχουν έρθει σε αυτή την «άρρωστη» κατάσταση; Μήπως έχουν και οι γυναίκες την ευθύνη που τον έχουν απορρίψει συστηματικά, όταν φερόταν «πολιτισμένα»; Σκέψου επίσης πως αυτούς τους «άρρωστους» άντρες, κάποια γυναίκα τους έχει μεγαλώσει με παραχάϊδεμα, δημιουργώντας τους την ψεύτικη πεποίθηση πως μπορούν να έχουν ό,τι γουστάρουν την ώρα που το γουστάρουν, αδιαφορώντας για το αν οι άλλοι είναι πρόθυμοι να του το δώσουν. Άλλη μια ευθύνη που έχετε ως γυναίκες - μητέρες όταν μεγαλώνετε αγόρια!


Πρέπει δε, όλοι εμείς οι άντρες, να σε ευχαριστήσουμε θερμά για τις συμβουλές που μας δίνεις για το τι πρέπει να κάνουμε απέναντι σε μια γυναίκα που αρνείται το πείραγμα ή την ερωτική συμπεριφορά μας. Γιατί κανείς άντρας και καμιά γυναίκα δεν πιστεύει ειλικρινά πως το «όχι» της είναι το τέλος της συζήτησης και όχι η αρχή της διαπραγμάτευσης, γιατί η ιστορία του φλερτ είναι γεμάτη από παραδείγματα περιπτώσεων που στην αρχή ήταν ένα «όχι» και μετά έγινε ένα πολύ επιτυχημένο «ναι».

Για να μην πούμε τις χαμένες περιπτώσεις πολύ καλών σχέσεων, που δεν έγιναν γιατί οι άντρες εξέλαβαν το αρχικό όχι, ως τελειωτικό ναι (και χαρακτηρίστηκαν από τις γυναίκες ως μαλάκες!)! Για να μην αναφέρω δε και τις γυναίκες που ρίχνουν την ευθύνη στον άντρα για την έκβαση αυτή, στο όνομα πως εκείνος είναι ο «κυνηγός» και εσείς το «θήραμα». Δεν πάτε να γαμηθείτε λέω εγώ! Από την μια μας λέτε να σεβαστούμε την απόφαση σας και από την άλλη μας λέτε «κότες», γιατί δεν σας διεκδικήσαμε, δεν επιμέναμε, δεν σας κερδίσαμε! Αυτό το παιχνιδάκι τελείωσε κορίτσια, δεν μπορείτε να παίζετε μαζί μας!

Εκείνο που δεν γουστάρω είναι να κατηγορούμαι για θέματα που δεν είναι μόνο δικά μου, για ευθύνες που δεν είναι δικές μου και για δικαστήρια που αθωώνουν πλήρως τις γυναίκες και καταδικάζουν τους άντρες σε θάνατο.


Μου αρέσει που επιμένεις στην γυναικεία απάντηση, ενώ γνωρίζεις πως η πλειονότητα των γυναικών αρνείται την πρωτοβουλία στο σεξ, αφήνοντας τον άντρα να αναλάβει την τελική ευθύνη, γιατί να έχετε μετά την άνεση να το αρνηθείτε ότι έγινε εξ' αιτίας σας! Άλλο ένα παιχνιδάκι που πρέπει να σταματήσετε, γιατί σας πήραμε χαμπάρι. Για να μην αναφέρουμε και τις περιπτώσεις εκείνες που οι γυναίκες ευχαριστούνε μετά τους άντρες που «συνέχισαν και δεν σταμάτησαν», γιατί αλλιώς δεν θα γινόταν τίποτα. Υπάρχουν χιλιάδες παραλλαγές στο παιχνίδι αυτό, που όλες καταλήγουν κατά των αντρών, είτε έγινε σεξ είτε δεν έγινε! Ε, σταματήστε επιτέλους! Φτάνει !


Και δεν θα αποφύγω να σου αναφέρω πόσους άντρες έχετε χαρακτηρίσει ως "μαλάκες, αδελφές, γκέι, βουτυρομπεμπέδες, μαμάκηδες, γαριδάκια, ανίκανους και κουνιστούς", ακριβώς επειδή δεν δέχθηκαν να κάνουν σεξ μαζί σας, για δικούς τους λόγους. Είναι το αντίστοιχο της «λεσβίας, ξενέρωτης, μυξοπαρθένας», που λένε οι άντρες σε αντίστοιχη περίπτωση.


Εκτιμώ επίσης, ιδιαίτερα τις παραινέσεις προς τις γυναίκες να μην κατηγορούνται μεταξύ τους, πλην όμως ματαιοπονείς. Γνωρίζεις και εσύ ως γυναίκα, πόσο ανταγωνιστικές είστε, όχι μόνο με τους άντρες, αλλά και μεταξύ σας, με έπαθλο τους άντρες. Και ο ανταγωνισμός είναι επίσης μια αιτία της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας και των παιχνιδιών που παίζετε με τους άντρες, μόνο και μόνο για να αποδείξετε πως είστε καλύτερες στην κατάκτηση τους. Εξ ου κα το «ξέκωλο» του πράγματος! Η δε έκφραση «...πόσους έχει πηδήξει η Σούλα..» είναι σκέτη αποκάλυψη (για τους περισσότερους αλλά όχι για μένα, όπως θα έχεις ήδη καταλάβεις)! Πρώτον, γιατί ομολογείς αυτό που έλεγα προηγουμένως περί χρησιμοποίησης των αντρών ως sex toy, αλλά και γιατί χρησιμοποιείς ένα ενεργητικό ρήμα που έχει καταχωρηθεί στο αρσενικό: το «πηδάω». Από πότε άρχισαν να «πηδάνε» και οι γυναίκες, όπως οι άντρες; Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, που ίσως μας απασχολήσει στο μέλλον.


Τέλος, θα πω και μια κουβέντα για την πιο πρόσφατη ανακάλυψη, τον «σεξισμό», στον οποίο κανείς δεν μπορεί να δώσει έναν σαφή ορισμό, απόδειξη του γεγονότος ότι είναι μια ιδεοληψία χωρίς αντίστοιχο στην πραγματική ζωή. Το να αποδίδεις προβλήματα των σχέσεων σε μια ακαθόριστη έννοια, δεν λύνει τα προβλήματα. Μόνο όταν αναγνωρίσετε και εσείς πως είστε ανταγωνιστικές απέναντι στους άντρες, όπως και εκείνοι απέναντι σε εσάς, θα γίνει μια αρχή για «συνεργασία» και βελτίωση των σχέσεων.


Εν κατακλείδι, εγώ θα σου πω, πως γουστάρω πολύ και τον ρόλο του κυνηγού στον άντρα (που όποτε γουστάρει βγαίνει για κυνήγι, όποτε δεν γουστάρει δεν βγαίνει) και τα τσαλίμια που κάνετε οι γυναίκες, το κρυφτούλι κλπ. Γουστάρω τις γυναίκες που στην κοινωνική τους ζωή είναι «κυρίες» και στο κρεβάτι γίνονται «τσούλες». Αυτή η μεταμόρφωση είναι όλη αξία στο σεξ. Γουστάρω που παίζουν το παιχνίδι της πρόκλησης και της απόρριψης, είτε είναι ειλικρινές είτε όχι. Όλη την φάση την γουστάρω.


Εκείνο που δεν γουστάρω είναι να κατηγορούμαι για θέματα που δεν είναι μόνο δικά μου, για ευθύνες που δεν είναι δικές μου και για δικαστήρια που αθωώνουν πλήρως τις γυναίκες και καταδικάζουν τους άντρες σε θάνατο. Γιατί η φύση μάς έχει κάνει σε δύο φύλα και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε και να ζήσουμε μαζί. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τα βρούμε και κάθε κατηγορία του ενός προς τον άλλον μιζεριάζει την ζωή μας και την κάνει φτωχότερη. Η λύση του προσανατολισμού προς το δικό μας φύλο, δηλαδή η ομοφυλοφιλία, επειδή φοβόμαστε το άλλο, δεν έχει αποδώσει και δεν θα αποδώσει ποτέ.

Πάντα, θα καταλήγουμε να γινόμαστε «ένα» είτε αντιδρούμε σε αυτό, είτε όχι.

30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ