Ένας τελειομανής oυρακοτάγκος βάζει στόχο να φτιάξει την ιδανική αιώρα για τον εαυτό του

Ένας τελειομανής oυρακοτάγκος βάζει στόχο να φτιάξει την ιδανική αιώρα για τον εαυτό του Facebook Twitter
2

Η 14χρονη Nemo είναι ένας θηλυκός ουρακοτάγκος που ζει στον ζωολογικό κήπο Nakhonratchasima στην Ταϊλάνδη. Σαν γνήσια σελέμπριτι, έστω του περιβάλλοντός της, έχει αυτό το ένα "ελάττωμα" που καθ' ομολογίαν τους εμφανίζουν σχεδόν όλοι οι σταρ- είναι τελειομανής. Και το βίντεο με την προσπάθειά της να φτιάξει μια αιώρα το αποδεικνύει. 

Πρόσφατα οι κάμερες κατέγραψαν την πανέξυπνη Nemo να παίρνει ένα κομμάτι ύφασμα που υπήρχε στο κλουβί όπου πηγαίνει για να κοιμηθεί, και με τρομερή δεξιοσύνη να δένει κόμπους στα κάγκελα για να φτιάξει μόνη της μια κούνια.

Η πρώτη απόπειρα είχε σαν αποτέλεσμα μια αιώρα λίγο μικρή προσφανώς για τα μέτρα της. Κανένα πρόβλημα- την λύνει και την ξαναδένει σε διαφορετική απόσταση αυτή τη φορά. Το πείραμα στέφεται με απόλυτη επιτυχία και η Nemo αποκτά το κρεβάτι των ονείρων της, αφού σύμφωνα με τους υπευθύνους έκτοτε δεν το αποχωρίζεται στον ύπνο.

Από το ζωολογικό κήπο διαβεβαιώνουν πως το κλουβί υπάρχει μόνο για τον ύπνο της και πως στη διάρκεια της ημέρας κυκλοφορεί ελεύθερη και παίζει σε έναν τεράστιο περιφραγμένο χώρο.

Απολαύστε τα κατορθώματά της: 

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ