Τα καλά νέα, τα κακά νέα και η ξέφρενη χαιρεκακία του #syriza_sano

Τα καλά νέα, τα κακά νέα και η ξέφρενη χαιρεκακία του #syriza_sano Facebook Twitter
26

Αν πάνε τα πράγματα όπως φαίνονται να πηγαίνουν

Τα καλά νέα: Συμφωνία, Ευρώπη, σταθερότητα (επιτέλους), προσγείωση της κυβέρνησης στο ρεαλισμό, επιτέλους θα πληρώσουν (και) οι πραγματικά έχοντες και δεν θα πληγούν -άμεσα τουλάχιστον- σε τόσο μεγάλο βαθμό τα χαμηλά στρώματα, ο Γιούνκερ λέει θα δώσει 32 δις για ανάπτυξη, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, μελλοντικά θα γίνει κουβέντα και για απομείωση του χρέους.   

Τα κακά νέα: Τα μέτρα είναι υφεσιακά, αγγίζουν τους ανέργους, δεν μειώνουν τα ρετιρέ των μισθών του Δημοσίου, θα δημιουργήσουν νέους ανέργους (η επιμονή «να πληρώσει η πλουτοκρατία» θα γυρίσει μπούμερανγκ, αφού οι επιχειρήσεις ίσως θα απολύσουν κόσμο ή/και θα κλείσουν), ανακολουθία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις. 

Επιμύθιο: Αφού όλοι ξέραμε ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν στο τέλος: Γιατί δε γινόταν τον Φεβρουάριο ώστε τα μέτρα να ήταν πολύ πολύ λιγότερο επώδυνα; Γιατί αφέθηκε η οικονομία να καταστρέφεται κι άλλο για πέντε ολόκληρους μήνες, μόνο και μόνο για να καταλήξουμε σε νέα μέτρα 8 δις;

*Στο hashtag #syriza_sano η χαιρεκακία και το «εγώ στα λεγα» κάνουν πάρτι. Όχι και ό,τι πιο χρήσιμο τέτοιες ώρες, αλλά δύσκολο να τους κατηγορήσεις - κάνουν ό,τι έκαναν κι οι άλλοι επί προηγούμενων κυβερνήσεων.  

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

. + Σωστό κι αυτό .

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ