Ο Χειρότερος Έλληνας της Ημέρας

Ο Χειρότερος Έλληνας της Ημέρας Facebook Twitter
25

Αποτελεί έκπληξη το ότι δεν έχει παιδεία ο Υφυπουργός Παιδείας της κυβέρνησης; Ακούγεται οξύμωρο αλλά έτσι είναι.

Με μελιστάλαχτο passive aggresive ύφος, μειλίχιος και καθώς πρέπει, πέταξε το δηλητήριο, καλύπτωντας τα νώτα του ταυτόχρονα. 

Θέλεις Κασιδιάρη λοιπόν, αλλά εγώ δεν θα γίνω... γιατί είμαι ανώτερος (από σένα)! Απλώς θα αναφέρω ξανά και ξανά τον Κασιδιάρη, θα υπονοήσω ότι πας γυρεύοντας, ότι εσύ έφταιγες, κι ότι όποτε αντιδράς και εκνευρίζεις κάποιον το κάνεις επειδή θες Κασιδιάρη και επειδή σου αξίζει ξυλοδαρμός. 

"Δεν θα σας ακολουθήσω στον κατήφορο, στην ένταση και τα μεγάλα λόγια", είπε με καλοσυνάτο ύφος αυτός ο ανώτερος άνθρωπος, αφού πρώτα δημιούργησε τον κατήφορο, είπε μεγάλα λόγια και έπαιξε με μια τραυματική εμπειρία γυναίκας που χτυπήθηκε από ναζιστή τραμπούκο σε πανελλήνια μετάδοση.

Ο δε προεδρεύων της Βουλής δεν είδε κάτι στραβό, και τα έβαλε με την Κανέλλη που του είπε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται. "Εγώ να ντρέπομαι;!" είπε σα να τον έπνιγε το δίκιο του. "Εσείς να ντρέπεστε κυρία Κανέλλη που διακόπτετε!"

Στο θέμα παρενέβη και ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από την κα Κανέλλη η οποία αφού τον ευχαρίστησε τόνισε πως η "συγγνώμη του προέδρου δεν με καλύπτει καθώς δεν είναι θέμα του Προεδρείου της Βουλής αλλά της κυβέρνησης να αποδοκιμάσει τον απαράδεκτο Υφυπουργό". Ο υφυπουργός ζήτησε συγγνώμη, ώρες αργότερα κι όταν το ζήτημα έγινε πρώτο θέμα στα κανάλια.

****

Πραγματικά ελπίζω ότι σύντομα θα προσθέσω update σ' αυτήν την είδηση.

Τώρα που μιλάμε όμως, ο υφυπουργός Παιδείας που είπε στην Κανέλλη "Θέλεις Κασιδιάρη" είναι ακόμα υπεύθυνος για την Παιδεία του Έθνους. 

****

To πολυπόθητο update! 

Τώρα: Την παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Πρωθυπουργός (επειδή δεν σκέφτηκε να παραιτηθεί από μόνος του!)

25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ