Αγαπητή ‘Α, μπα’, νοσταλγώ την πατρίδα

Αγαπητή ‘Α, μπα’, νοσταλγώ την πατρίδα Facebook Twitter
23

________________
1.


βγαίνω έξω με δυο φίλους και συναντώ μετά από 2 χρόνια εκείνον που κάναμε σεξ συνολικά 9 χρόνια με on and off και κάποτε ήμουν κ λιγο ερωτευμένη, αυτός κάθεται με την κοπέλα του και μας καλεί να κάτσουμε μαζί τους. Εμείς το δεχτήκαμε (φαινόταν να μη γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο). Δεν είμαστε φίλοι, δεν κανουμε παρέα αλλά όλοι γνωριζόμαστε λόγω κοινής σχολής. Δε μου άρεσε καθόλου όλη η κατάσταση. Η κοπέλα του ήταν ειλικρινά συμπαθέστατη και η καλή μου μεριά χάρηκε για κείνον. Η άλλη μεριά μου όμως η πιο ειλικρινής ένιωσε χάλια. Που αναγκάστηκε να κάτσει εκεί, που αυτός μου κάνε "παρουσίαση" της αγάπης τους (φιλιά και χαμός). Οι σκέψεις που περνούσαν απο το μυαλό μου είναι, ποια είναι η θέση μου εμένα τώρα και τι θέλει να πει αυτός με όλο αυτό. Σαφώς και το οτι εγώ θα μαι για πάντα μόνη κτλ.
Τελικά ρε συ α μπα ήταν όπως εγω το βιώσα, ένας συνειδητός- ασυνείδητος τρόπος του να μου πετάξει στα μούτρα...τι ακριβώς;- μια


Μα φυσικά και ήθελε να σου το τρίψει στη μούρη. Εδώ άνθρωποι παντρεύονται από γινάτι, δεν το έχεις παρατηρήσει; Σπαταλάμε την ενέργεια μας σε ανόητες επιδείξεις, ενώ το μόνο που κάνουμε στην πραγματικότητα είναι να τρέχουμε στις ρόδες μας σαν τα χάμστερ, ο καθένας μόνος του. Είναι δύσκολο να μην παγιδευτείς σε τέτοιες μικροπρεπείς και μίζερες σκέψεις. Να ξέρεις όμως ότι αυτού του είδους οι αδυναμίες παρουσιάζονται μόνο με ανθρώπους που τελικά δεν έχουν σημασία στη ζωή σου. Οι σημαντικοί με μια μονοκοντυλιά σβήνουν τις παλιές ανόητες σκέψεις.


________________
2.


οι περισσότερες γυναίκες έχουν κολπικό ή κλειτοριδικό οργασμό;- inception


Ο διαχωρισμός αυτός είναι ξεπερασμένος εδώ και δεκαετίες, αλλά βλέπω ότι έχει γραφτεί στο μυαλό όλων με πύρινα γράμματα. Ο λόγος που έχει επιβιώσει αυτή η σαχλαμάρα είναι ότι λειτουργεί θαυμάσια στη δημιουργία ενοχών των γυναικών, που νομίζουν ότι δεν είναι αρκετά καλές. «ώριμες», για να καταφέρουν κολπικό οργασμό. Η μόνη πηγή αυτής της σαχλαμάρας είναι ο παλιός καλός μισογυνισμός.


Ο οργασμός είναι παράγοντας διέγερσης και της κλειτορίδας, των περιχώρων και του μυαλού, οπότε, αγόρια, κοιτάξτε να μάθετε γεωγραφία, προσπαθήστε να εξερευνήσετε την κάθε γυναίκα ξεχωριστά, και σταματήστε να το ρίχνετε σε απαρχαιωμένες αντιλήψεις για να βγείτε λάδι.


(Για τις γυναίκες δε που εξακολουθούν να πιστεύουν σ' αυτές τις βλακείες: κρίμα.)


________________
3.

Γιατί όταν θέλω κάτι πάρα πολύ λειτουργώ σαν κάποιος να μου το έχει ήδη αρνηθεί? και το διεκδικώ άγαρμπα ή καθόλου? Πως να το μετατρέψω όλο αυτό από συναισθηματικό και υπερβολικό σε λογικό και πρακτικό δεν ξέρω. Δεν μιλάω για ερωτικά θέματα.- πιπιτσα


Θέλεις να σου χωρέσω τρία χρόνια ψυχανάλυσης σε μία πρόταση; Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σου φτιάξω ένα τζιν τόνικ.

________________
4.

γειααα
μηπως ξερεις κανενα προγραμμα δημιουργιας 2d κινουμενων σχεδιων ?- agvp


Παιδιά;


________________
5.


Γεια σου Α μπα.

Έχεις δει Breaking Bad? Ποια είναι η γνώμη σου;

(αν και σε διαβάζω αρκετό καιρό 'σχώρα αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση)- Aβο-κάντο

Είδα την πρώτη σεζόν και μετά που αυτός έγινε ο κακός λόρδος του υπόκοσμου με απώθησε. Έμαθα ότι μετά έγινε καλύτερο, αλλά δεν χωράει πλέον στο πρόγραμμα.


________________
6.


γιατί λέμε 'αυγά σου καθαρίζουν' όταν κάποιος γελάει; Πού το αστείο στο καθάρισμα των αυγών βρε α μπα μου;- Η Ζιζού

________________
7.

Πρόσφατα έφυγα στο εξωτερικό (συγκεκριμένα Αγγλία) γιατί βρήκα εργασία εδώ. Επάνω στο αντικείμενό μου και φαντάζομαι με μια καλή προοπτική. Δεν είμαι ούτε ένα μήνα εδώ, παρόλα αυτά με έχει πιάσει ένα τρομερό homesickness, σκέφτομαι την Ελλάδα, μιλάω με τους δικούς μου και κλαίω. Αυτή η δουλειά είναι κάτι που ήθελα και κυνήγησα..τώρα όμως αισθάνομαι ότι θέλω να πάρω ένα αεροπλάνο και να φύγω τρέχοντας..εσύ που είσαι εκεί στα ξένα λοιπόν θέλω να σε ρωτήσω...περνάει??- Confused


Δεν το έπαθα για να ξέρω, αλλά όλα περνάνε. Κι αν δεν περάσει, η Ελλάδα εκεί θα είναι, δε φεύγει, οπότε κοίτα να εκμεταλλευτείς το Τώρα πριν το απορρίψεις, αλλιώς η ζωή θα σε προσπεράσει.

________________
8.


Το ξέρω ότι απεχθάνεσαι οτιδήποτε σχετίζεται με ζώδια αλλά, έλα πες μας, είσαι ζυγός; Δεν τα διαβάζω, είναι ανούσιο και βαρετό κατά τη γνώμη μου, αλλά έχει πλάκα όταν κάποια χαρακτηριστικά μας συμπίπτουν με αυτά που υποτίθεται ότι έχει το ζώδιο μας... φιλιά αγαπημένη.- Είσαι καθημερινή λατρεία!


Μα κι εγώ πιστεύω ότι έχουν πολλή πλάκα, ειδικά όταν πέφτουν όλοι έξω στις προβλέψεις. Είναι λίγο πρόβλημα που είναι 12 τα ζώδια, αν τα κάνουν 2, θα είναι καλύτερες οι πιθανότητες.


________________
9.


Τι γνώμη έχεις για την Ellen DeGeneres;- st


Είναι ετοιμόλογη και πανέξυπνη, αλλά η vegan εμμονή της μου ανοίγει την όρεξη για μια ζουμερή μπριζόλα.


________________
10.


Αν είχες εξασφαλισμένο ότι είτε θα γράψεις ένα βιβλίο που θα το συζητούν αιώνες μετά το θάνατό σου και θα σε τοποθετήσει στα αστέρια της λογοτεχνίας είτε το νέο Κώδικα ΝταΒίντσι και θα βγάλεις 50 εκατομμύρια αύριο τι θα επέλεγες;- Parisios


Πρώτα θα σιγουρευόμουν ότι η συμφωνία είναι για ευρώ, μετά δεν θα είχα δίλημμα.

________________
11.


πως λέγεται αυτή η κόκκινη κολλώδης απόλαυση πάνω από την πέτσα στα κοτόπουλα σούβλας των σουπερμάρκετ και γιατί δεν βγαίνει και στα υπόλοιπα;- Parisios


Ζάχαρη, ενισχυτικά γεύσης, χρωστικές και πολύ αλάτι.


________________
12.

Αχ Λενα, θέλω τη βοήθειά σου.
Δουλεύω στο εξωτερικό και ένας συνάδελφος κάλεσε όλη την ομάδα στο σπίτι του την Παρασκευή για φαγητό. Είπαμε λοιπόν επειδή είμαστε από όλες τις μεριές του πλανήτη (Κίνα, Ινδία, Αμερική, Δανία κλπ) να το κάνουμε ψιλορεφενέ και ο καθένας να ετοιμάσει κάτι από τον τόπο του.
Τι να τους έφτιαχνα που να μην τους ξένιζε πάρα πολύ ως γεύση αλλά να τους κάνει και εντύπωση; δεν μπορώ να αποφασίσω.
Αν μπορείς απάντησε μου μέχρι την παρασκευή και θα σου στείλω φωτογραφία από το πολυεθνικό μας τραπέζι :)
σε γλυκοφιλώ-εφιάλτης στην κουζίνα

Αυτό το ερώτημα με έχει απασχολήσει πολλές φορές και είμαι σίγουρη ότι θα δεχτούμε και πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά με την ως τώρα εμπειρία έχω να πω τα εξής: σπανακόπιτα, σουτζουκάκια, τζατζίκι, παπουτσάκια. Στείλε μας φωτογραφίες!

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ