ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σύριζα, όχι Prozac

Σύριζα, όχι Prozac Facebook Twitter
14

Η αγαπημένη της στήλης αλλά και όλων των Ελλήνων θέλω να πιστεύω Ζωή Κωνσταντοπούλου, έδωσε χτες το βράδυ συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά. Αν και ήταν εμφανώς υπό την επήρεια καταπραϋντικών βοτάνων και δεν είχε την συνηθισμένη εριστική μαχητικότητα της, η συνέντευξη ήταν ένα ακόμα μετασοσιαλιστικό ψυχολογικό θρίλερ με στοιχεία όχι και τόσο επιστημονικής φαντασίας και πινελιές μαύρου χιούμορ.

Παρόλο το πατόκορφο γλείψιμο –στο βαθμό της άβολης ετεροντροπής -που είχε κάνει on camera στον Προκόπη Παυλόπουλο μας αποκάλυψε ότι η ίδια εξαπατήθηκε, ότι ποτέ δεν τον ενέκρινε και δεν δίστασε να τον αποκαλέσει ανδρείκελο, μας είπε ότι ο Αλέξης της είχε ξεκαθαρίσει ότι το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης ήταν ένα παραμύθι με ροζ μονόκερους, ότι όντως υπήρχε σχέδιο παράλληλου νομίσματος απλώς δεν μπήκε σε εφαρμογή διότι ο Βαρουφάκης είχε να δώσει 34 συνεντεύξεις σε lifestyle έντυπα, και τέλος πάντων ότι ο Τσίπρας είχε από την πρώτη μέρα σχέδιο να υπογράψει μνημόνιο και μάλιστα σε συμφωνία με τους εταίρους και κορόιδευε αυτήν και ολόκληρο τον ελληνικό λαό συνειδητά και ανερυθρίαστα γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο μοναδικός σκοπός του Αλέξη είναι να αποδείξει ότι καμιά σημασία δεν έχει τι κάνεις αλλά πόσο πετυχημένα παριστάνεις ότι προσπαθείς.

Στο τέλος η κα Κωνσταντοπούλου άφησε να εννοηθεί ότι όντως θα ιδρύσει κόμμα γιατί μόνο εκείνη την οποία ο Τσίπρας δούλευε ψιλό γαζί επί μήνες χωρίς η ίδια να πάρει μυρωδιά, μπορεί να σώσει τη χώρα. Ήταν μια κλασική συνέντευξη μέλους σπείρας που όταν τον πετάξουν έξω από τη μοιρασιά, βγαίνει και καρφώνει όλους τους υπόλοιπους, μια συνέντευξη που επιβεβαίωσε το ηθικό πλεονέκτημα της εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως μας.

Σύριζα, όχι Prozac Facebook Twitter
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η γιορτή της γυναίκας σε ολόκληρο τον Ισλαμικό κόσμο

• Εντωμεταξύ ο Αλέξης βρίσκεται σε ταξίδι στην Τουρκία όπου συνέβησαν υπέροχα πράγματα: Πρώτα μοίρασε μαζί με τον Νταβούτογλου τριαντάφυλλα για τη χτεσινή γιορτή τους σε γυναίκες δημοσιογράφους ενώ την ίδια ώρα σε διαδηλώσεις γυναικών η αστυνομία έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών και δύο μέρες πριν είχε εισβάλει σε κορυφαία αντιπολιτευόμενη εφημερίδα, συνέλαβε δημοσιογράφους και την κρατικοποίησε. Αμέσως μετά ανακοίνωσε την συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα ΜΜΕ, προφανώς για να ανταλλάξουμε τεχνογνωσία για το πώς φιμώνεις αντικαθεστωτικά μέσα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Για να ολοκληρωθούν οι επιτυχίες, ο πρωθυπουργός ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας πολιτικής οικονομίας σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Σμύρνης την ίδια ώρα που ο ίδιος είναι ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα και η μόνη σχέση του με την οικονομία είναι το κλείσιμο των τραπεζών στη χώρα του. Όπως καταλαβαίνεις ο Αλέξης έτριξε τα δόντια στη γείτονα χώρα που πριν λίγες μέρες του είχε απαγορεύσει να προσγειωθεί σε δικό του νησί. Βλέπεις ο πρωθυπουργός είναι σκληρό καρύδι, μπορεί να του φορέσεις περιλαίμιο αλλά εκείνος είναι που θα πει την τελευταία λέξη και θα επιλέξει το χρώμα του. Σήμερα βέβαια φαίνεται ότι κατάλαβαν το μέγεθος της επιτυχίας του ταξιδιού αυτού και ο υφυπουργός Εξωτερικών έσπευσε να μειώσει κάπως τη λάμψη αυτή και να δηλώσει πως αν η Τουρκία δεν ακολουθήσει την διπλωματική οδό, η επιλογή είναι ο πόλεμος. Πάντα τέτοια Αλέξη!

Σύριζα, όχι Prozac Facebook Twitter
Μεγάλες δόσεις βαλεριάνας φέρεται να είχε καταναλώσει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής
 

• Το ευρωπαϊκό Δικαστήριο επικύρωσε σήμερα την επιστροφή των παρανόμων επιδοτήσεων του πακέτου Χατζηγάκη, την περίοδο 2008-2009, σε αγρότες ζητώντας από το Ελληνικό Δημόσιο να ανακτήσει 425 εκατ. ευρώ. Οι αγρότες μας συμφώνησαν αμέσως απλώς ζήτησαν αν μπορούν να επιστέψουν τα λεφτά σε πανέρια γαρύφαλλα και καβαντζωμένα Τσίβας.

Σύριζα, όχι Prozac Facebook Twitter
«Λοιπόν, βγάλτε μια κόλλα χαρτί, πως γίνεται να τους κλείνεις τις τράπεζες, να διαλύεις την οικονομία και αυτοί να σε ξαναψηφίζουν»

•Μεγάλη χαρά έχει πέσει στα σόσιαλ μίντια αφού οι ίδιοι που έκλαιγαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ με τους 3000 αργόσχολους υπαλλήλους που πληρώνουν οι ίδιοι με την φορολογία τους, χαίρονται με την πιθανότητα να κλείσει το MEGA με 500 εργαζόμενους που πληρώνουν οι ιδιώτες επιχειρηματίες. Η λαιμαργία με την οποία καταναλώνουν τη προπαγάνδα κ χειροκροτούν την εγκαθίδρυση ενός τοπίου όπου η ενημέρωση θα είναι επισήμως ελεγχόμενη από αυτούς που τους κορόιδεψαν χονδροειδώς, ανήκει πια στη ψυχιατρική επιστήμη.

Σύριζα, όχι Prozac Facebook Twitter
Με ιδιαίτερα αποδοτικό τρόπο είχαν επενδυθεί οι κοινοτικές αποζημιώσεις
 

aNameToCome
14

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ