Μια ζαρντινιέρα ίσως θα ήταν καταλληλότερη πρόεδρος του ΕΣΡ. Από τον @aNameToCome

Μια ζαρντινιέρα ίσως θα ήταν καταλληλότερη πρόεδρος του ΕΣΡ. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
Όχι, δεν μου ζήτησε ο Πρωθυπουργός να του μάθω πως γίνεται το σεπούκου-χαρακίρι, ποιος τα λέει αυτά;
11

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να δεχτούν την ήττα, είναι ανίκανοι να διαχειριστούν οτιδήποτε. Από την εξέλιξη του περιβόητου διαγωνισμού Παππά ο οποίος υποτίθεται ήταν μια αριστοτεχνικά υφασμένη δολοπλοκία για να ηττηθεί η καθεστηκυία τάξη των καναλαρχών, για να καταλήξει σε μια ήττα που κάνει το Βατερλό να δείχνει επικό θρίαμβο, αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι οι κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες δεν είναι ο απόγονοι του Μακιαβέλι, αλλά γνήσια τέκνα του καραγκιόζη-φούρναρη.

Και τι κάνουν οι φωστήρες μετά από την τεράστια φάπα με το σβέρκο του ακόμα κατακόκκινο; Μα φυσικά ένα ακόμα βήμα προς την γελοιοποίηση: προτείνουν για πρόεδρο του ΕΣΡ τον ευπατρίδη, τον σαμουράι, τον ποιητή, τον Βύρωνα Πολύδωρα. Ποιος είναι ο Βύρων και τι εκπροσωπεί ξέρουμε όλοι, μη σας κουράσω με τις ζαρντινιέρες, τους στρατηγούς άνεμους, το φλερτ με την Χρυσή Αυγή, το διορισμό της κόρης του μετά την προεδρεία της Βουλής που του δόθηκε για μια μέρα.

Το θέμα είναι τι εκπροσωπεί, τι συμβολίζει ο Βύρων, γιατί ο Βύρων δεν είναι πολιτικός, είναι ένα πολιτικό ινσταλέισον. Είναι ένα έργο τέχνης, ένα αριστούργημα του λαϊκισμού. Είναι η ευθεία δήλωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιπαλεύει το δεξιό, το συντηρητικό, παλεύει οτιδήποτε δεν είναι γελοίο. Γιατί ό,τι φέρει ακόμα και ψήγμα κοινής λογικής, θραύσμα ορθού λόγου δεν είναι συμβατό με το σύμπαν γελοιότητας που σκοπό έχει να εγκαθιδρύσει.

Μας έχουν πάρει τα αυτιά με τα κηρύγματα τους για το νέο, το άφθαρτο, το καθαρό, και αντιλαμβάνεσαι ότι από το παλιό, το σάπιο, το διεφθαρμένο, το διαπλεκόμενο, που κατάστρεψε τη χώρα εξαιρείται η λαϊκίστικη δεξιά, αυτή πρόσφερε στη χώρα πολλά. Είναι τόσο ξεδιάντροπη η ταύτιση του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ με την Καραμανλική Δεξιά που σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Τσίπρας πριν καταθέσει στεφάνι στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, κατέθεσε ένα στη Ραφήνα.

Μια ζαρντινιέρα ίσως θα ήταν καταλληλότερη πρόεδρος του ΕΣΡ. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
Όλοι ξέρουμε ποιος άξιζε πραγματικά να είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΣΡ

Μπορούσες να οσμιστείς την αμηχανία των υπαλλήλων τους στα σόσιαλ μίντια να δικαιολογήσουν αυτή την επιλογή που έκανε ακόμα και βουλευτές τους να διαμαρτύρονται ότι τους ξεφτιλίζει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ αν ήμουν συριζοτρόλ θα ζήταγα αύξηση με τις καθημερινές μαλακίες που με βάζουν να στηρίζω. Για Πολύδωρα θα ζήταγα και βαρέα-ανθυγιεινά.

Ολόκληρη η αντιπολίτευση φυσικά μέσα σε λεπτά της ώρας διεμήνυσε ότι ο Βύρωνας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την θέση που προτάθηκε για να ακολουθήσει μια παραληρηματική συνέντευξη του στην ΕΡΤ (που πλέον διδάσκει ήθος στα κρατικά κανάλια της Βόρειας Κορέας) στην οποία ο Πολύδωρας μας αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είναι θύμα «assassination of character» και αναρωτήθηκε αν κάποιοι επιθυμούν τον φυσικό του θάνατο αν και δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον άλλο που θα είχε όφελος από κάτι τέτοιο εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή.

aNameToCome
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Η φυσιογνωμία με το μόνιμα στραβό χαμόγελο και η εν γένει γλώσσα του σώματος, καταδεικνύει ότι σαν να θεωρεί ο Πολύδωρας τον εαυτό του μόνιμα αδικημένο. Ο Λεβέντης τουλάχιστον είναι ορίτζιναλ, πράγματι πιστεύει ότι είναι αδικημένος. Ο Πολύδωρας είναι υποκριτής, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι έχει βάλει το χέρι του στο μέλι αλλά κάνει τον αθώο.
"Η αλήθεια είναι ότι εγώ αν ήμουν συριζοτρόλ θα ζήταγα αύξηση με τις καθημερινές μαλακίες που με βάζουν να στηρίζω"Lol, μου εφυγε ο καφες πρωι πρωι!
"Ποιος είναι ο Βύρων και τι εκπροσωπεί ξέρουμε όλοι, μη σας κουράσω με τις ζαρντινιέρες, τους στρατηγούς άνεμους, το φλερτ με την Χρυσή Αυγή, το διορισμό της κόρης του μετά την προεδρεία της Βουλής που του δόθηκε για μια μέρα."ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΝ την εποχή της "ζαρντινιέρας" ήταν μαζί του και τον στήριζαν κανονικότατα! Εις βάρος του "άπλυτου" τότε φοιτητή. Και έπεται και συνέχεια αφού "σε ένα μήνα θα καθορίσουν τα Εξάρχεια". Και επειδή στο "μήνα" πάνω τα Εξάρχεια θα γίνουν λουλουδοτοπος η "ζαρντινιέρα" θα κολλάει γάντι.Και βέβαια ο υιος του πατρος και αδερφός της αδερφής και θείος του ανηψιού κοκ ας μη μιλάει για οικογενειοκρατία δεδομένου ότι ανήκει σε αυτούς που (εξακολουθούν να) προκαλούν.Ο general wind byron είναι μια ακατάλληλη και ανόητη επιλογή. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να προκαλούν!!! Οχι τίποτα άλλο μη θυμίζουν και στους τέως ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ποιοι ήταν, είναι και θα είναι!
Δηλαδή, ενώ είναι τοις πάσι προφανές πόσο γελοία επιλογή συνιστά ο Βύρων, να μην μιλήσει η ΝΔ? Να τη δεχθεί επειδή ο συγκεκριμένος προέρχεται από τα σπλάχνα της? Και λοιπόν? Να αρχίσουμε να τσεκάρουμε το παρελθόν και την προέλευση κάποιων στελεχών περιοπής της κυβερνησάρας μας? Η προσέγγισή σου αυτή είναι του ιδίου επιπέδου με τη mainstream προσέγγιση πριν τις εκλογές του '15, ότι "να, πόσο χειρότεροι να είναι, οι του ΣΥΡΙΖΑ, από τους Σαμαροβενιζέλους?". Ήρθε λοιπόν η αδυσώπητη πραγματικότητα και απέδειξε ότι είναι σαφώς χειρότεροι. Κι επικίνδυνοι μαζί. Από τον Καμμένο στον Πάκη και από εκεί στον Βύρωνα. Καραμανλική δεξιά (κρατισμός κάργα), ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (ό,τι αθλιώτερο και χυδαιώτερο έχει περάσει) και Χ.Α. Τα ίδια επιχειρήματα, πάνω-κάτω, χρησιμοποιούν, τις ίδιες στοχεύσεις έχουν. Είμαστε με αυτό το τσίρκο ευχαριστημένοι?
grehan Βεβαίως ο genaral wind byron είναι μια προφανώς φαιδρή και γελοια επιλογή.Αλλο αυτό και άλλο στο σπίτι των κρεμασμένων να μιλάνε για σκοινιά (βγαίνουν οι λογής "τσεκουράτοι" να μιλάνε για ακροδεξιά και οι λογής "εκπρόσωποι φαμίαλιας" να μιλάνε για οικογενειοκρατία - ΕΛΕΟΣ - φτηνός λαϊκισμός).Η ΝΔ ως υπεύθυνη αντιπολίτευση και πλήρης πολιτικού λόγου θα έπρεπε κατ αρχήν να δείξει τα αυτονόητα και μετά να κάνει την ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ της. Να δούμε τον "αριστούχο" που θα πρότειναν τα "παιδιά" που μέχρι χτες ούτε που ειχαν ακούσει για ακροδεξιά και οικογενειοκρατία. Έτσι μάλιστα δε θα άφηναν και καμία αμφιβολία για την πρόθεσή τους να λειτουργήσει το ΕΣΡ , απέναντι στους γελοίους και ηττημένους της κυβέρνησης.Η μήπως δεν είναι έτσι; ΥΓ: "Να αρχίσουμε να τσεκάρουμε το παρελθόν και την προέλευση κάποιων στελεχών περιοπής της κυβερνησάρας μας?" Και ποιος σε εμποδίζει;
Πάντα έχει πιο κάτω. Και το λέω με μεγάλη θλίψη, όχι επειδή δίνω δεκάρα για το ΕΣΡ και τον πρόεδρό του, αλλά για άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα.