Εγώ δε ζω γονατιστός, είμαι της Γερακίνας γιός

Εγώ δε ζω γονατιστός, είμαι της Γερακίνας γιός Facebook Twitter
9

Πολύ μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η φωτογραφία που δείχνει τον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα να γονατίζει στην εκκλησία του Αγίου Μηνά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Δεν βλέπετε Game Of Thrones και το πώς ο ρακένδυτος High Sparrow έχει βάλει στο βρακί του το βασιλιά και τον κάνει ό,τι γουστάρει πουλώντας φούμαρα για ηθική, θεούς και κανόνες; Γι' αυτό το λόγο άλλωστε ακούγεται ότι ο Πρόεδρος προπονείται για να ανέβει στην Παναγία της Τήνου έρπειν.

Εδώ που τα λέμε και γω αν ήμουν ο υπουργός στη θητεία του οποίου κάηκε η Αθήνα και η πιο γνωστή μου εμφάνιση ήταν αυτή στο στούντιο του MEGA όταν ο Κασιδιάρης χαστούκιζε την Κανέλλη και κοιτούσα ατάραχος και παρόλα αυτά με κάνανε πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα πίστευα αυτομάτως στον Θεό.

Κάποιοι λένε ότι ο ανώτατος άρχοντας πρέπει να δείχνει δυνατός και να μην γονατίζει ποτέ. Αναφέρουν μάλιστα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ο οποίος τάχα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι δεν το έκανε γιατί βρίσκανε τα φρύδια του στα γόνατα και ότι ο κύριος Παυλόπουλος έχει μια έφεση στο σκύψιμο από τότε που μάζευε τα κεμπάπ που πέφτανε από τον καταλληλότερο.

Περιμένετε διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας; Για την ώρα να είστε ικανοποιημένοι που οι πολιτειακοί παράγοντες δεν κάνουν σπαγκάτο μπροστά στην Ορθοδοξία.

Όσο για μας, θα παραμείνουμε με την άποψη ότι ο μόνος αποδεκτός λόγος για να γονατίσει κάποιος είναι ο στοματικός έρωτας.

aNameToCome
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν ξέρω. Ίσως η επιλογή Παυλόπουλου για Πρόεδρος, ήταν και η πιο έξυπνη επιλογή του Συριζα. Πάντα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, να μη μπορείς να ξεχάσεις τί σημαίνει ΝΔ.
θα πίστευα αυτομάτως στον Θεό. Πηγή: www.lifo.grΤο πρόβλημα είναι ότι πιστεύει ο ΠτΔ;Κάποιοι λένε ότι ο ανώτατος άρχοντας πρέπει να δείχνει δυνατός και να μην γονατίζει ποτέ Πηγή: www.lifo.grΤο πρόβλημα είναι πως το γονάτισμα είναι δείγμα αδυναμίας; (Έλεος όμως με αυτό το μπλέξιμο-όλοι οι γονυπετείς πιστοί λοιπόν είναι αδύναμοι…)Περιμένετε διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας Πηγή: www.lifo.grΆσχετο. Αν υπήρχε διαχωρισμός και το έκανε θα ήταν όλα οκ;Όσο για μας, θα παραμείνουμε με την άποψη ότι ο μόνος αποδεκτός λόγος για να γονατίσει κάποιος είναι ο στοματικός έρωτας. Πηγή: www.lifo.grΕλεεινό-προσβλητικο… (όχι προς τον ΠτΔ μόνον...)Το πρόβλημα είναι μάλλον αλλού…
O Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι πρόεδρος όλων των Ελλήνων και των ορθόδοξων και των μουσουλμάνων και των καθολικών και των άθεων. Οπότε δεν θα έπρεπε να γονατίζει μπροστά σε κανένα εκπρόσωπο δόγματος. Υποτίθεται ότι εκπροσωπεί την κοσμική εξουσία. Αν είναι πιστός μπορεί ιδιωτικά να πάει γονατιστός στο Αγ. Όρος, σαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας όμως, όχι.
Δεν γονάτισε μπροστά σε κανέναν εκπροσωπο δόγματος. Για αυτο λεω δεν ξερουμε τι μας φταίει. Και παραμένει εκπρόσωπος ολων των Ελλήνων εκτος εαν καταχραστει τον θεσμικό του ρολο προς μερολιπτικη θεσμικη-νομικη παρέμβαση υπερ καποιου δογματος. Οχι επειδή πχ κανει τον σταυρό του...
Αστο ρε τκτκ... και αυτες οι διαρκείς οι δηθεν επικλήσεις στην Ευρώπη ελλείψει αλλων επιχειρηματων... αν διαφωνείς συζήτησε και άσε τους αφορισμούς. Ναι προσβλητικό είναι. Προσεύχεται δεν τσιμ##@νει. Προσβλητικοτατο και χυδαίο.
Τί να κάνουμε η Ευρώπη δείχνει το δρόμο. Να εξηγούμε συνεχώς το αυτονόητο; Και στην Τουρκία νομίζουν ότι εχουν δημοκρατία.... Τί να λέμε... Για μα βελτιώσεις μια κατάσταση πρεπει να χεις επίγνωση...Ελλαδίτσα...