Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter
1

Ήρθε η ώρα οι γνώστες και οι λάτρεις του παγωμένου ροφήματος να γιορτάσουν την κυκλοφορία του πιο απίστευτου milkshake - τουλάχιστον οπτικά -  που έχει φτιάξει ποτέ άνθρωπος. Οι παρακάτω εκπληκτικές δημιουργίες από παγωτό μόλις κυκλοφόρησαν στο instagram και είναι όλες παραγωγής BlackTap - εστιατόριο στην Νέα Υόρκη.

 

Μια πρώτη γεύση

always love starting a new year with a healthy and well-balanced diet ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kristin Harris (@kristinshayharris) στις

Το μενού κατά καιρούς αλλάζει. Αυτή την εποχή είναι διαθέσιμα τα Sweet N' Salty, Cookie και Cotton Candy flavors. Το instagram όμως φρόντισε να κρατήσει αρχείο από τα προηγούμενα αριστουργήματα.

Mission Accomplished ?????? @asiamoses @juliebean4 @caitlinmortyn #ohmygod #milkshakemadness #BlackTapNYC

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Claire (@clairefrajnd) στις

Όπως αυτό το αφράτο θαύμα με έμπνευση από μονόκερο. 

Still dreaming of @blacktapnyc yesterday! Look at this Cotton Candy Milkshake. Seriously a milkshake of my dreams, lol! #blacktapnyc #blacktapthat #nyc #BFFsinNYC? #dessert #icecream #eeeeeats #instadessert #yummy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Flake, Food Blogger (@pickypalate) στις

Ή αυτό το γιγάντιο ποτήρι με ό,τι μπορείς να φανταστείς μέσα.  

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter

Τι λες για αυτό με ένα ολόκληρο κομμάτι τούρτας από πάνω;

Αυτό για τους λάτρεις του συνδυασμού γλυκό-αλμυρό;

#blacktapnyc nothing more needs to be said.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rachel Zimbelman (@whyworkshop) στις

Και η μαγεία συνεχίζεται.

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter
Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη φτιάχνει τα πιο εξωφρενικά milkshakes Facebook Twitter

Είναι πολύ πιθανό μετά από τρεις γουλιές να λιποθυμήσεις από την υπερκατανάλωση ζάχαρης θα αξίζει όμως κάθε ml! Αλλά επειδή είναι ακόμη πιο πιθανό είναι να μην πας στην Νέα Υόρκη για να το δοκιμάσεις άκου το "Milkshake" της Kelis και ονειρέψου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Παρίσι, στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, με σκοπό να τα απολαμβάνει ο κόσμος με το φαγητό του, μαζί με άλλους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια