Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
LIGHTBOX

Όλες οι σεξουαλικές ιδιαιτερότητες σε ένα βιβλίο (NSFW)

Sploshers, Crushers, Balloonatics, Pony Players, Feeders & Gainers και πολλές άλλες ιδιωματικές λέξεις, που κάθε μια σημαίνει ένα σεξουαλικό ρόλο.

Η συγγραφέας Katharine Gates υπήρξε η πρώτη που κατέγραψε τους Furries, τους λάτρεις της περίεργης αυτής σεξουαλικής ιδιαιτερότητας στο βιβλίο της Deviant Desires (εκδόσεις Juno Books, 2000). Αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό φετίχ που κατέγραψε καθώς έβαλε στο παιχνίδι και άλλες άγνωστες λέξεις όπως τους Sploshers, τους Crushers, τους Balloonatics, τους Pony Players, τους Feeders & Gainers και τους Adult Babies φέρνοντας στο προσκήνιο τον καλά κρυμμένο κόσμο του κίνκι.

 

Η Gates επιστρέφει με το Deviant Desires: A Tour of the Erotic Edge (από τις εκδόσεις powerHouse Books), μια αναθεωρημένη και ανανεωμένη έκδοση εμπλουτισμένη με καινούργια κεφάλαια για τους Cannibals και τους Ποδολάγνους. Πολύ όμορφα εικονογραφημένο, με καινούργιες, σέξι, αισθησιακές και ανατρεπτικές φωτογραφίες που ταιριάζουν απόλυτα με το περιεχόμενο του βιβλίου, το Deviant Desires θα ικανοποιήσει όλους τους περίεργους με συναρπαστικές ιστορίες από το σεξουαλικό περιθώριο. 

 

© Mukis Kitchen
© Mukis Kitchen

 

© Marj Borjorquez
© Marj Borjorquez

 

© Pangur
© Pangur

 

© BigCuties.com
© BigCuties.com

 

© Ned Sonntag
© Ned Sonntag

 

‘Treacle’ © Splosh
‘Treacle’ © Splosh

 

©Looners United
©Looners United

 

© Mark McQueen
© Mark McQueen

 

© Ron H
© Ron H

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ