16 αντιδράσεις για τα χτεσινοβραδινά λουλούδια στον Παντελίδη

16 αντιδράσεις για τα χτεσινοβραδινά λουλούδια στον Παντελίδη Facebook Twitter
18

Λουλουδοβεντέτες και ντάνες φελιζόλ - καθώς το καράβι βυθίζεται. Τα ζήσαμε πριν λίγα χρόνια με τον Ρέμο, τον Καλλίδη, τη Βίσση: να θάβονται σχεδόν κάτω απ' τα πανεράκια με λουλούδια στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδούν, πανεράκια που κόστιζαν μέχρι και 40 ευρώ το ένα. 

Δικαίωμα καθενός είναι να σκορπά τα λεφτά του όπως θέλει: Μπορεί να τα κάψει, να τα πετάξει απ' το μπαλκόνι, να τα ρίξει στον σκουπιδοφάγο, ή -ακόμα χειρότερα- να τα δώσει στον Παντελίδη. 

Οι συνειρμοί που προκαλούσαν και προκαλούν αυτές οι εικόνες πάντως, εν μέσω της τρομακτικής οικονομικής κρισης, είναι αναπόφευκτοι...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

14 σχόλια
Το ΣΔΟΕ επρεπε να παρει τα στοιχεια των λαρτζ που πετανε ετσι τα λεφτα τους για ενα γρηγορο ελεγχο στις φορολογικες δηλωσεις τους κ θα πιασουν πιο πολλα λεφτα και φοροδιαφυγη-φοροκλοπη απο ολες τις λιστες μαζι
Δεν είμαι τόσο αρνητικός στους τόνους λελουδικών από την στιγμή που (αν και όλοι ξέρουμε ότι δεν γίνεται) έχουν φορολογηθεί αυτά που έπρεπε. Βέβαια είναι καθαρής αισθητικής η άποψη του καθενός αλλά εγώ το αντιλαμβάνομαι όπως τις υπέρογκες τιμές της Μυκόνου: όσοι έχουν τα δίνουν οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται.
Σε μία άλλη εμφάνιση του «επιμελώς-ατημέλητου» αξύριστού τροβαδούρου, πέταξαν μαξιλάρια. Φημολογείται πως ήταν οικολογικά με γέμιση λεβάντας, φύλλα ευκαλύπτου και ρόδων, της γνωστής φίρμας (πως την λένε;;...), Coco-Bloco;... ..Coco-Chanel...; Κάπως έτσι....!https://i.ytimg.com/vi/YxknZVEveOE/maxresdefault.jpg
Τσιφτετελια στην Θεσσαλονικημε κλαρινα και ρυθμουςχρονια κρισης κι ειναι κριμανα τα ζουμε με καημουςΩχ αμαν!Γιατι τα ευρωπουλα δεν ειναι γαρουφαλακιανα παιρνω με τη σεσουλααπ' τα μνημοσυνακιακαι να πετω στον Παντελημεσα σε καλαθακια.
Ας δώσουν τα λεφτά σε ιδρύματα, σε φιλανθρωπικές, σε κατασκευή οριγκάμι ή έστω χαρτοπόλεμου για το καρναβάλι της Πάτρας... Αλλά, Θεσσαλονίκη, μου ραγίζεις τη μουσικά ευαίσθητη καρδούλα! (έχετε και Κρατική Ορχήστρα πανάθεμά σας)Μαχαιριά στην πχοιότητα...
Kαλά κάναν τα νταλκαδιασμένα νιάτα της Θεσ/νικης και θάψανε τον Παντελίδη με λουλούδια. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να τα τρώει σε σινεμά, ή σε καφέ, ή σε εστιατόρια, ή σε βιβλία ή σε ό,τι άλλο. Αυτό που με απασχολεί εμένα είναι το εξής: Δεν ξέρω τις ταρίφες, αλλά αν πχ το πανέρι έχει €20, κι αν πετάχθηκαν 500 πανέρια, μιλάμε για ΦΠΑ που έχασε το κράτος (και κατά συνέπεια όλοι μας) €2300 από μια βραδιά των ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ του Παντελίδη ΜΟΝΟ. Γιατί δε νομίζω οι λουλουδούδες να κόβανε αποδείξεις. Ούτε οι φαν, μέσα στην γενική ευδαιμονία ν' ασχολήθηκαν. Ε, αυτά μου τη δίνουν.
Ο καθένας τα χρήματα του τα διαθέτει όπως θέλει νομίζω οτι το πρόβλημα της χώρας ειναι αρκετά βαθύ ώστε να αποδοθεί στα 200 πανέρια λουλουδιών απλά ως συνήθως κουλτουριάρηδες και μη έχουμε έλλειψη γνώσεων ώστε να εξηγήσουμε αντικειμένικα το πρόβλημα και προτρέχουμε σε βεβιασμένα και απλοικα συμπερασματα.
Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα: δικά μας λεφτά πέταξαν; Δικά τους είναι ότι θέλουν τα κάνουν. Ναι για κάποιους αυτή είναι διασκέδαση για άλλους η όπερα και για άλλους κάτι πιο ροκ ή κάτι εναλλακτικό. Ποιος μας έκανε κριτές τι κάνει ο καθένας στη ζωή του; Και όσο για την εξυπνάδα με τα μνημονια εμείς θα τα πληρώσουμε πάλι.. Όχι αυτοί!
οσο κλειστομυαλοι ειναι αυτοι που πετανε λουλουδια στα μπουζουκια που δεν εχω παει ποτε τοσο κλειστομυαλοι ειναι και αυτοι που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι προφανως και τα εχει πεταξει το μαγαζι ετσι ωστε οι κι αλλοι κλειστομυαλοι να ακολουθησουν σαν μαζα!
Ευχομαι να μη δουν ποτε αυτες τις φωτογραφιες οι εντιτορς του Focus 'η αλλων γερμανικων, κεντροευρωπαικων κρατων. Απο την αλλη, εχουμε δει αρκετους απ αυτους τους καλλιτεχνες να κανουν δημοσια δηλωσεις για την κριση, για τους πολιτικους κοκ. Ο Σφακιανακης, πχ. Να μη σταματησει η διασκεδαση του κοσμου ( οποιας ποιοτητας κι αν ειναι αυτη, δεν ειναι το θεμα μας εδω ). Δε μπορουν ολοι αυτοι οι καλλιτεχνες να πεισουν τα αφεντικα τους, μικρο μεριδιο απο τα εσοδα αυτου του στρατου ασυνειδητων πολιτων που καινε τα λεφτα τους στα μαγαζια να πηγαινουν σε κοινωνικους σκοπους ; Ποσο μεγαλη πολη ειναι η Θεσσαλονικη για να προσφερει κανεις σε ενα ορφανοτροφειο ; Να χρηματοδοτησει μια εικαστικη παρεμβαση απο καποια σχολη καλων τεχνων σε εναν δημοσιο χωρο ; Εναν διαγωνισμο για την διακοσμηση του νεου Μετρο, τη δημιουργια μιας νεας προβλητας, την εκπαιδευτικη υποδομη σχολειων, καποια υποτροφια ; Δε μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι στον χωρο αυτης της νυκτερινης διασκεδασης που να μη μπορουνε να σκεφτουνε κατι τετοιο. Ισως το town girl, η Ευα Καιλη ( που ειχε παει σε περιοδο κρισης στο καλοκαιρινο παρτι του Ρεμου στη Μυκονο οπου η σαμπανια κοστιζε δεκαδες χιλιαδες ευρω το μπουκαλι ) να μπορει να βοηθησει...
Νοών Νοείτω σόρι, εξαφανίστηκα από τα σχόλια και δεν σου απάντησα. Σχετικά με την εταιρεία που δουλεύει ο φίλος σου. Οι εταιρείες Logistics είναι κλασική περίπτωση τα μαζεύω και πάω Βουλγαρία. Αλλά η δραστηριότητα - υποκατάστημα (ξεχωριστική εταιρεία, whatever) που έμεινε Ελλάδα, φορολογείται στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να παρέχει μία υπηρεσία από εδώ και να κόψει τιμολόγιο η μαμά ασούμε εταιρεία στη Βουλγαρία. Αν το κάνει είναι παράνομο. Με λίγα λόγια, αυτό που έκανε ο Βασιλάκης είναι παράνομο. Ρωτήστε τον Μέσι να σας πει. Ο Ντεπαρτιέ γιατί νομίζετε μετανάστευσε Ρωσία. Αν ήταν θα έκοβε τιμολόγιο στη Ρωσία ή στη Βουλγαρία. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αυτά.
Να πειτε του τελευταιου οτι και στον Καρρα μονο ξεφτιλα κ ρεζιλικια ειναι τοσα λουλουδια...Κ σιγα το ρισπεκτ που αξιζει...Ελεος με την ελληναραδικη νοοτροπια...