Πάνος Καμμένος: Ο άνθρωπος που λέει ό,τι του κατέβει χωρίς αποδείξεις ///

Πάνος Καμμένος: Ο άνθρωπος που λέει ό,τι του κατέβει χωρίς αποδείξεις /// Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
31

Ξεκίνησε κλασικά, λέγοντας «δεν είμαι ομοφοβικός» και συνέχισε αποδεικνύοντας το αντίθετο συγκρίνοντας τους γκέι με κτηνοβάτες και με ζώα, λέγοντας: «Καλά, ο Ομπάμα μπορεί και να τους παντρεύει αν θέλει. Και στη Γερμανία έχουν αποφασίσει να κάνουν οίκο ανοχής για κτηνοβάτες, θέλει ο άλλος να πηγαίνει με σκύλο με γάτα, με καμήλα, με καμηλοπάρδαλη. Επειδή λοιπόν το κάνουν στη Γερμανία, θα θέλω εγώ να παντρεύεται ο άλλος καμήλα;»

Ο άνθρωπος που είπε ζωντανά στην τηλεόραση (στο debate του Σεπτεμβρίου) ότι δεν έχει καμία καταδικαστική απόφαση εναντίον του, ενώ έχει επειδή είχε συκοφαντήσει χωρίς αποδείξεις, και που επίσης παρουσίασε τρολ έκθεση μαθητή στο ντιμπέιτ ως πραγματική, χτες χρησιμοποίησε το ψεκασμένο επιχείρημα της «νομιμοποιημένης κτηνοβασίας» που διακινείται από διάφορα ρατσιστικά, πατριωτικά σκουπιδομπλογκ.

Μάλιστα αναβάθμισε το hoax (που συνήθως λέει πως η κτηνοβασία είναι νόμιμη στην Γερμανία / Ολλανδία / Δανία ή όπου αλλού) ισχυριζόμενος ότι δεν είναι μόνο η κτηνοβασία νόμιμη στη Γερμανία αλλά και ο γάμος μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

Ποια είναι η απόδειξη για αυτό; Το Psekasmenos.gr; Το ευφάνταστο μυαλό του Πάνου Καμμένου; Κάτι τρίτο; Είναι απίστευτο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χρειαστεί να γράψω 3 (τρία!) ξεχωριστά άρθρα που διαλύουν το μύθο και ξεσκεπάζουν τα ψέματα περί νομιμοποίησης της κτηνοβασίας ή/και της αιμομιξίας σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Κι όμως, ακόμα και τώρα, πολιτικοί της δεξιάς δικαιολογούν τη στάση τους χρησιμοποιώντας εμφανώς επινοημένες «ειδήσεις»: Πριν τον Καμμένο, πέρσι ο Νεράτζης της ΝΔ είχε πει: «Υπάρχουν κόμματα στην Ολλανδία που αναγνωρίζουν την παιδοφιλία. Τι θα κάνουμε, θα το υιοθετήσουμε κι εμείς; Υπάρχουν επίσης οίκοι ανοχής που επιτρέπουν την κτηνοβασία! Τι θα κάνουμε, θα το υιοθετήσουμε και εμείς;». Για να καταλήξει ότι «το σύμφωνο συμβίωσης δεν μπορεί να βρει θέση σ' εμάς».

Πολλά θα συγχωρεθούν στον Αλέξη Τσίπρα. Η επιλογή του Καμμένου και της νοοτροπίας του, και η ανάδειξή του σε συγκυβερνήτη δεν θα είναι ένα απ' αυτά. 

Για την ιστορία, το πιο γνωστό «άρθρο» περί κτηνοβασίας στην Κεντρική Ευρώπη (ποτέ δεν θα διαβάσεις στα πατριωτικά μπλογκ για τυχόν κρούσματα κτηνοβασίας που έγιναν στην ελληνική ύπαιθρο φυσικά!) ήταν το παρακάτω άρθρο, του κυρίου Χειλαδάκη στις 20 Ιουλ 2015, που αντιγράφτηκε και αναρτήθηκε από πολλές ιστοσελίδες και blogs. Όμως το άρθρο περιέχει αρκετές ανακρίβειες, και το συμπέρασμα που βγάζει ο αναγνώστης, είναι εντελώς εσφαλμένο.

 

 

 

Τα ellinika hoaxes κατέρριψαν τον αστικό μύθο:

Το παραπάνω άρθρο που είναι γεμάτο ανακρίβειες, αναπαράχθηκε κατά κόρον από ιστοσελίδες, blogs, αλλά και χρήστες στο facebook. Το άρθρο της Die Welt πραγματικά υπάρχει αλλά έχει ημερομηνία 13.09.2014 (έχει σημασία) και αν το διαβάσει κανείς δεν θα βγάλει τα ίδια συμπεράσματα με το άρθρο του κυρίου Χειλαδάκη. Διαβάστε το ΕΔΩ

Μετά την απαγόρευση της κτηνοβασίας, εκτός των άλλων χωρών και στη Γερμανία [όχι μόνο δεν επιτρέπονται γάμοι, αλλά έχει ρητά απαγορευτεί με νόμο], υπήρχαν φόβοι να μετατραπεί η Δανία σε σεξουαλικό προορισμό για κτηνοβάτες. Έτσι η Δανία άλλαξε την νομοθεσία της και ψήφισε νόμο κατά της κτηνοβασίας στις 21.04.2015 με 91 ψήφους υπέρ και 5 κατά.

Την αλλαγή του νόμου, την χαρακτήρισε καλά νέα η οργάνωση PETA, και τη δημοσίευσε σε άρθρο στη σελίδα της. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία οι ισχυρισμοί και τα συμπεράσματα στο άρθρο του κηρίου Χειλαδάκη στις 20 Ιουλ 2015, δεν γίνεται να είναι αληθείς. Η Ευρώπη δεν είναι υπέρ της κτηνοβασίας και σε ελάχιστα κράτη δεν απαγορεύεται ρητά. 

Η κτηνοβασία «αναμένεται να ψηφιστεί σαν νόμιμη και από το κοινοβούλιο της Δανίας», μας αναφέρει ο κύριος Χειλαδάκης, αλλά βλέπουμε πως στην πραγματικότητα η Δανία έπραξε ακριβώς το αντίθετο. Ψήφισε νόμο κατά της κτηνοβασίας 3 μήνες πριν το άρθρο του.

Έτσι οι ισχυρισμοί και του παραπάνω άρθρου με τίτλο “ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ” είναι ανυπόστατοι και καταρρίπτονται.

 

[+] Άσχετο, σχετικό

 

Πάνος Καμμένος: Ο άνθρωπος που λέει ό,τι του κατέβει χωρίς αποδείξεις /// Facebook Twitter

 

 

31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

17 σχόλια
Όχι ότι του έχω καμία συμπάθεια, αλλά επειδή τυχαίνει να παρακολούθησα την εκπομπή ΔΕΝ εξίσωσε ούτε σύγκρινε τους γκέι με τους κτηνοβάτες. Απλώς, ο δημοσιογράφος του παρέθεσε ως επιχείρημα ότι άλλες χώρες επιτρέπουν την τεκνοθεσία ομοφύλων κι αυτός απάντησε πως άλλες χώρες επιτρέπουν και την κτηνοβασία -- δεν είμαστε δηλαδή υποχρεωμένοι να κάνουμε ό,τι κάνουν και οι άλλοι.
Νομίζω χάνουμε το νόημα παιδιά. Το επιχείρημα που στηρίζεται από τα hoaxes αυτού του τύπου είναι βασικό όσο δεν πάει άλλο. Τόσο βασικό κι απλούστατο ώστε να το καταλάβει 10 χρονών παιδί (τόσο περίπου είναι νοητικά ο μέσος ψηφοφόρος). "Αν οι φίλοι σου έπεφταν από τον γκρεμό θα έπεφτες κι εσύ;" Όπου φίλοι βάλε λοιποί Ευρωπαίοι που μας ρίχνουν καμπάνες για την κωλυσιεργία στα ζητήματα δικαιωμάτων. Με λίγα λόγια ο μέσος ψηφοφόρος ΔΕΝ πείθεται από τον (ορθότατο) συλλογισμό ότι η πολιτισμένη Ευρώπη αναγνωρίζει το σύμφωνο συμβίωσης και τα παρελκόμενα δικαιώματα που απορρέουν από αυτό γιατί απλούστατα θεωρεί την πολιτισμένη Ευρώπη αναλόγως των πολιτικών του βαριδίων είτε (προς τα δεξιά) διεφθαρμένη πόρνη της Βαβυλώνας είτε (προς τ'αριστερά) διεφθαρμένη πόρνης του ιμπεριαλισμού-σλας-καπιταλισμού.
παραβλέπετε ότι o Kαμμένος συγκράτησε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων απο το να κατευθυνθούν προς τη Χ.Α. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ καλύτερα να πιστεύεις σαχλαμάρες του τύπου ότι είσαι κατευθείαν απόγονος του Σωκράτη και ότι σε ψεκάζουν για να μη μεγαλουργήσεις ή ότι οι Γερμανοί παντρεύονται... κατσίκες παρά να σηκώνεις το δεξί σου χέρι χαιρετώντας φασιστικά ή να βιαιοπραγείς ενάντια σε μετανάστες και ομοφυλόφιλους.η αρρώστια της αμορφωσιάς και της ανοησίας στην Ελληνική κοινωνία, αυτή που οδηγεί στο να γίνονται πιστευτές τέτοιες αντιλήψεις είναι αποτέλεσμα πολλών και διαφόρων παραγόντων και ενός ατυχούς συνδυασμού καταστάσεων που κυριάρχησαν στην ελληνική κοινωνία επι 30 ολόκληρα χρόνια και οδήγησαν στην αθλιότητα που διαπιστώνουμε σήμερα.αυτή την κατάσταση πραγμάτων δεν τη δημιούργησε κανένας Καμμένος παρά το ότι είναι ένα απο τα πρόσωπα που την εκφράζουν. Όμως αν δεν ήταν αυτός θα ήταν κάποιος άλλος, αφου αυτό που υφίσταται ως πραγματικότητα βρίσκει πάντα ένα μέσο και ένα τρόπο για να εκφρασθεί.
Σε όλο αυτό που ζούμε δεκαετίες τώρα,την αποκλειστική ευθύνη την έχει το χαμηλό επίπεδο του Έλληνα ψηφοφόρου. Η ελλείψει παιδείας(είτε η σχολική, είτε η οικογενειακή)που μας έφτασε σε σημείο να έχουμε στη κυβέρνηση άτομα όπως ο Καμμένος κι άλλους εκατοντάδες καμ(μ)ένους τα τελευταία χρόνια. Ο πρόεδρος τον ΑΝΕΛ αυτός είναι. Έχει απόψεις σχεδόν χρυσής αυγής . Το ζήτημα είναι πως ο κύριος αυτός έχει πάρει το 3,69% των Ελλήνων ψηφοφόρων και η χρυσή αυγή το 7%. Επίσης έχουμε ¨αριστερή¨ κυβέρνηση που συγκυβερνά με την ακροδεξιά και πήρε 35.46% για να συνεχίσει το έργο Σαμαρά. Σ' εμάς πρέπει να αναζητήσουμε το πρόβλημα, μέσα μας κι όχι στους ψεκασμένους.
Ο Χατζηνικολάου που ήταν απέναντί του αντέδρασε στα ψεύδη; Καποιος άλλος; Επομένως ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ηδη στο facebook το "επιχείρημα" της κτηνοβασίας στη Γερμανία παίζει πολύ. Κανείς δεν αντιτάσσει ότι μιλαμε για τις σχέσεις κρατους Γερμανιας και συμβιούντων πολιτών. Λες και αν όντως υπαρχει κτηνοβασία αυτό δεν αφορά κυρίως τους ετεροφυλόφιλους στατιστικά.
Μα τι άλλο να περιμένεις από τον άνθρωπο που έγινε γνωστός με το παρατσούκλι "ψεκασμένος",πέρα από το να είναι συνεπής σ'αυτο που ξέρει να κάνει καλύτερα; να αναπαράγει hoaxes και να πετά σκ@τ@ στον ανεμιστήρα.Δε χρειάζεται πάντως να διαβάσουμε και καμιά μαγική σφαίρα για να δούμε αν το πολιτικό του μέλλον θα είναι ανάλογο με του Καρατζαφέρη
"Πολλά θα συγχωρεθούν στον Αλέξη Τσίπρα. Η επιλογή του Καμμένου και της νοοτροπίας του, και η ανάδειξή του σε συγκυβερνήτη δεν θα είναι ένα απ' αυτά." Αυτο. Και θα ηθελα να ηξερα τι συμφερον υπαρχει απο πισω, γιατι δε δικαιολογείται η επιλογη του Καμμενου για δευτερη φορα στη συγκυβερνηση...
βέβαια, είναι ειρωνικό ότι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά hoaxes είναι ο αστικός μύθος ότι οι ΑΝΕΛ έχουν καταθέσει ερώτηση στην Βουλή για το αν μάς ψεκάζουν (αλλά για αυτό το hoax δεν πολυβλέπω προθυμία να καταρριφθεί...)
Δεν υπάρχει τέτοιο hoax. Ψεκασμένοι αποκαλούνται οι οπαδοί και τα στελέχη των ΑΝΕΛ, όχι επειδή καθέτεσαν ή όχι ερώτηση σχετικά με το αν μας ψεκάζουν, αλλά επειδή «ψεκασμένος» είναι συνώνυμο του συνωμοσιολόγου.
κύριε Δημοκίδη, ξέρω ότι καταλαβαίνετε πολύ περισσότερο. Δεν σάς έχω διαβάσει ποτέ να αποκαλείτε τον Κουβέλη, τον Ανατολάκη και τον Βορίδη "ψεκασμένους" παρόλο που ΑΥΤΟΙ είναι οι μόνοι που έχουν αρθρώσει ΕΠΙΣΗΜΟ λόγο περί ψεκασμών... Συνομωσιολόγος είναι κι αυτός που ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι η κυβέρνηση στηρίζει τους μπαχαλάκηδες, όποιος ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι οι εμπρηστές της Μαρφίν είναι αριστεροί, οι συριζαίοι που ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι άκουσαν νεοφιλελέδες να λένε ότι αδιαφορούν για τη ζωή ανθρώπων προ του κέρδους και οι νεοφιλελέδες που ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι άκουσαν κομμουνιστές να λένε ότι θα τους στείλουν σε γκουλάγκ, ακόμη κι όποιος ενώ δεν φοράει κράνος ή ζώνη ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης των πολιτών δια των προστίμων της Τροχαίας.
Ημίθεε, ξαναλέω -παρότι είναι μάλλον εκτός θέματος και περιέργως είναι το μόνο πράγμα που ενδιαφέρθηκες να σχολιάσεις/σε πείραξε απ' το θέμα Καμμένου και κτηνοβασίας- ότι ψεκασμένοι αποκαλούνται αυτοί που συνηθίζουν να συνωμοσιολογούν. Τον Ανατολάκη τον έχω κοροϊδέψει όταν συνέβη http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/27309 , αλλά δεν έχει δώσει άλλα δείγματα συνωμοσιολογίας ώστε να μείνει στην ιστορία ως Ψεκασμένος, ούτε και ο Κουβέλης. Ο Ψεκασμένος δεν είναι αυτός που έχει *μία* μόνο ανεκδιήγητη θεωρία, όπως κάποια απ' τα παραδείγματα που ανέφερες με Μαρφίν και Σύριζα, αλλά δεκάδες και μάλιστα εξόφθαλμα απίθανες.Δεν έχει πια καν σχέση με τους ψεκασμούς. Είναι τρόπος ζωής: να πιστεύει άκριτα κάθε εξωφρενική είδηση που διαβάζεις στο ίντερνετ. Εκεί κολλάει ο κύριος Καμμένος (που δεν έχει απορρίψει την θεωρία περί ψεκασμών by the way κι ας μην έκανε ξέχωρη ερώτηση.)
ΟΛΟΙ αυτοί οι συνομωσιολόγοι που αναφέρατε λοιπόν ψηφίζουν αποκλειστικά και μόνο ΑΝΕΛ... επίσης ΟΛΟΙ όσοι ψηφίζουν ΑΝΕΛ είναι συνομωσιολόγοι. Δεν περιγράφω άλλο! >:-)
Καλύτερα. Πάντως όχι δεν είναι όλοι οι συνωμοσιολόγοι ΑΝΕΛ ούτε το αντίστροφο. Προσπάθησα να εξηγήσω γιατί τους έχει βγει το όνομα (σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα), παρότι δεν έκαναν ερώτηση στη Βουλή :)
Βρε τον Ημίθεο....από όλα τα ψέματα που έχει αναπαράγει ο Καμμένος, επέλεξε να εστιάσει στην ερώτηση που είχε κάνει ο Ανατολάκης στη Βουλή. Τα υπόλοιπα αβαβά.Βρε τον Ημίθεο....Θεός δηλαδή, τι ημίθεος!
Πάντως πρώτος διδάξας των ψεκασμένων δεν υπήρξε ο Καμμένος.Αεροψεκασμοί πάνω από την ΑθήναΕρώτηση του Φώτη Κουβέλη προς τους Υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών, ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., Εθνικής 'Αμυνας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύηςhttp://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=4842
Ο Πάνος Καμμένος είναι ασφαλές να πούμε πως είναι [..], καθώς αναπαράγει ψέματα και συκοφαντεί σαν γορίλας που πετάει κόπρανα από δω και από κει.Ο άνθρωπος που τον προτίμησε για εταίρο αντί του ΠΑΣΟΚ ή του Ποταμιού -καθώς η ΝΔ είναι πολύ νεοφιλελέ απ' ότι ακούω- πως περιγράφεται; Και εφόσον το ίδιο λάθος το έκανε δύο φορές σε ένα χρόνο γιατί να του το συγχωρήσει κάποιος;
Μήπως να ασχοληθούμε με τον Παρασκευόπουλο που είπε μέσα στη Βουλή ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαγορεύσει ρητά την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια; Γιατί αυτός είναι ο αρμόδιος (αριστερός) υπουργός. Γιατί προσωπικά βαριέμαι που εκτονωνόμαστε μονίμως και αποκλειστικά στους γραφικούς της γνωστής ακροδεξιάς/εκκλησιαστικής επιθεώρησης. Καλύτερα κάποιος που δεν κρύβεται και αμολάει χουντικές μπαρούφες παρά εκείνος που παριστάνει τον τιμητή της δημοκρατίας και υπονοεί χωρίς να το ξεστομίζει ότι οι γκέι είναι επικίνδυνοι και ακατάλληλοι για γονείς.
Ο Χατζηνικολάου, αυτός ο έγκριτος δημοσιογράφος που είχε κάνει εξώφυλλο τα 5 δις προκαταβολή των Ρώσων στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν του είπε τίποτα για το γάμο ανθρώπων ζώων??
Δεν νομίζω πως πλέον χρειάζεται καμία παραπομπή σε αποδείξεις για το τι συμβαίνει και το τι δεν συμβαίνει με περιπτώσεις κτηνοβασίας σε άλλες χώρες.Και μόνο στο επιχείρημα της εξίσωσης της ομοφυλοφιλίας με την κτηνοβασία, κατά τη γνώμη μου αξίζει μόνο η απαξίωση προς εκείνον που το επικαλείται.