Όταν ο Λαζόπουλος κορόιδευε τον Ολάντ στον Θέμο Αναστασιάδη

Όταν ο Λαζόπουλος κορόιδευε τον Ολάντ στον Θέμο Αναστασιάδη Facebook Twitter
11

«Γελάω με το που τον βλέπω. Άφοβα. Αυτή η φάτσα είναι για κωμωδία» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στον Κομιστή του Πρώτου Θέματος.  

Και οι τρεις πεντάμορφες και καθόλου αστείες φάτσες που ήταν στην οθόνη γέλασαν με την καρδιά τους, κοροϊδεύοντας την φάτσα του Γάλλου Προεδρου.

Έχουν μια πλάκα αυτά που λέει. Όλα χλευαστικά για τον Ολάντ: "εγώ γελάω με τον που τον βλέπω", "ο Σαρκοζί ήταν ο κοντός με το τακούνι, αλλά αυτός είναι ένα πράγμα κωμικόφατσα", "δεν παρακολουθείς αυτή τη φάτσα", "είναι μερικοί άνθρωποι που η φάτσα τους παραβιάζει τόσο πολύ το αίσθημα, αυτός είναι αυτό το πράμα", "αυτός είναι η κωμωδία της εξουσίας".

Περισσότερη πλάκα θα είχε πάντως, το βράδυ που συνάντησε τον Ολάντ με τον Τσίπρα, ο Λαζόπουλος, με το που θα τον έβλεπε να έσκαγε στα γέλια με «αυτή τη φάτσα» και να του εξηγούσε «κατάφατσα» γιατί τον θεωρεί τόσο γελοίο και ποιο ακριβώς αίσθημα παραβιάζει τόσο πολύ ο Φρανσουά Ολάντ.

Ή ακόμα καλύτερα, θα μπορούσε να παιχτεί το απόσπασμα της εκπομπής σε ένα videowall, με γαλλικούς υπότιτλους φυσικά για να μάθει ο Γάλλος Προεδρος τι ακριβώς έλεγε γι' αυτόν στον ελεύθερό του χρόνο ο Έλληνας κωμικός που μόλις γνώρισε. (Είναι το κλασικό που είχε πει ο Ψινάκης: Στην τηλεόραση ο Λαζόπουλος κράζει τους πλούσιους, αλλά ιδιωτικώς κάνει παρέα μαζί τους και δεν τους λέει τίποτα απ' όσα φλογερά λέει δημοσίως εναντίον τους...)

Κατά τα άλλα, τα γνωστά: Πολιτικοί και τα φερέφωνα, με το που αλλάζουν οι καιροί, αρχίζουν και γλείφουν με επιδεξιότητα εκεί ακριβώς που έφτυναν...

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ